allah onun ömrünü bu bebisine versin cnm benim hic üzülme bu bebegin geldiginde ins hepsini unutursun hayirlisiyla:1hug:sağol seydamcımmm , oğluşum vardı karnımda , meğersem meleğimi taşıyormuşum karnımda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah onun ömrünü bu bebisine versin cnm benim hic üzülme bu bebegin geldiginde ins hepsini unutursun hayirlisiyla:1hug:sağol seydamcımmm , oğluşum vardı karnımda , meğersem meleğimi taşıyormuşum karnımda...
allah onun ömrünü bu bebisine versin cnm benim hic üzülme bu bebegin geldiginde ins hepsini unutursun hayirlisiyla:1hug:
ahh onu bilmiyordum cnm bende silemedim iyiymi oglusi yaparken yaptik hadi bakalim bisey olmazya ben biraz ugrasiyim bakalim ben sildim seni ama oglus duruyoramaaaaaannn ben şimdi silemicem mi resmi ? Silmek için alıntı yapmamak gerekiyodu galiba... Olmadı seydam sende silersin mesajından , kimse görmesin , tanıdık birisine rastlarım filann...
Valla kızlar sakın başka alıntı yapmayııınnnnn....
ahh onu bilmiyordum cnm bende silemedim iyiymi oglusi yaparken yaptik hadi bakalim bisey olmazya ben biraz ugrasiyim bakalim ben sildim seni ama oglus duruyor
canı kusura bakmazsan bırsey sorabılır mıyım?sen en son bebeısını ne zaman kaybettın senın rumuz bana hıc yabancı gelmedı acaba sadece burdamı gordum yoksa baska yerdemı
canım ben en son 2 agustosta kurtaj oldum mart annesi olacaktım ama olmadı, daha oncede 31 martta kurtaj oldum. asılama ile hamile kalmıstım ikizdiler ama gelismediler canım..
ben ciktim melekcim sana kolay gelsin cnm benim deryacim görüsürüz
derya alintiyi silmedi galiba simdi ona bakiyordumGörüşürüz canım ...Öptüm kocaman...Bende silebildim bu arada :)
derya alintiyi silmedi galiba simdi ona bakiyordum
neyse cnm fark edip siler insallah tedirgin olmakta haklisin hic bisey olmadan halledilir insallah öptüm cnmEvet , görmedi galiba yazdıklarımızı , gerçi özel mesaj yazdım ona ama...Valla bi resim ekleyeyim dedim , elime yüzüme bulaştırdımm :)
Canderyacımmçıkma hemennn , sana mesaj yazmıştımm...
aldım canım sen merak etme Şeniz