- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reis ya harikasın sen valla :))
Zaten ilk günden beri bir eşim bir de sen hep olumlu baktınız, en kötü günlerimde bile ikiniz inanıyordunuz herşeyin yoluna gireceğine..İyi ki varsın canım benim..
Hatırlıyorsun di mi ben ağlanırken, kanamam var düşecek diye korkarken nasıl da moral veriyordun bana:)
Ne desem bilemiyorum vallahi...
Teşekkürler Reis teyzesi, çok çok teşekkürleropuyorumnanaktan
canım benim içime doğuyudu ama herşeyin güzel gidecği. şaka demiyorum bak bazen neye candan inanırsam o oluyo. 2. hamileliğimden sonra nedense 3. bebek bu kadar bile kalmıycak göbişinde kızım dedim ve gerçektende öyle oldu(( neyse bırakalım bunları da şimdide doğuya manyak güzel bir kızın olucak bıcır bıcır yaramazmı yaramaz. ve önce allah sonra dualarımızla hepimiz bu prensesin teyzesi olma şerefine erişicezzzzzzzkaydirigubbakcemile5vallahi biliyomusun kardeşiminde 1 sene önce kızı oldu. gelinimizi hiç sevmem. erkek kardeşimlede onun yüzüne küsüz. senin anlayacağın yeğenimi bile böyle merak edip istemedim. belki size saçma gelicek ama sizdeki sıcaklığı bulamıyorum kimsede. hafta sonu bir ev oturmasına gittim. ne kadar basit ve yapmacık insanlar vardı anlatamam sana. sırf evini giyimini kuşamını göstermek için bir araya gelmiş bir sürü ot kafalülülülülülü
git gızımmmm gaza gelmemmmmmseninki altı üstü popokaydirigubbakcemile3bizimki boğaz gızzz gırtlaığımı kesicekler yavrum kolaymı dö... benzermi bukaydirigubbakcemile3verdiği cesarete bak manyıkkkkkkk:1ninca:yok anam şaka bir tarafa şu kürlerimi yapıyım bakalım
ay ben iştem çıkıcam herkes coşmuş maşallah maşallah :) banada dua edin benim kafamın içi saman gibi pöffsss rabbim yardım etsin meleğime can versin kan versin inşallah :Saruboceq:
Evet senin hislerine güveniyorum gerçekten ben de, inşallah güzel olacak bu işin sonuzemuszemus
İnşallah sen de bu ay hamiş olacaksın da biz de sana dua edeceğiz kızımla Reisim devrimim :))
evet cnm yazdim ama daha bekledigim sonuclar var suan cikanlar antikor testi temiz cikti ve kan pihtilasmasi degerlerimdi onlarda sorun yok sadece yumurtalik hormonlarimdaki degerlerden bitanesi tam sinirdaymis onun icin randevu günümü bekliyorum 17 kasim zaten ozamanda diger sonuclarimda cikacakmis allahim herseyin hayirlisini versin ins sagol cnm sen nasilsin ?
İyi yolculuklar ve keyifli alışverişler Zeynom-10 :)
İnşallah hepimizin hayatı bundan sonra hep güzel şeylerle doludur tatlım.
Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
ay ben iştem çıkıcam herkes coşmuş maşallah maşallah :) banada dua edin benim kafamın içi saman gibi pöffsss rabbim yardım etsin meleğime can versin kan versin inşallah :Saruboceq:
perşembe gideceğim gelevera
yerimseniben tamam tamam sen kızma ne var canım hani bi gayrete getireyim dedim ama fisfisfis olmadıııı tabii canım sen kürlerini bitir inşallah gerek kalmaz nodül aldırmaya falan