Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

212. Soru: s.a hocam ben 4444 salati tefriciye basladim ama sonra adetim geldi devam okuyabilirim eger evet'se normal abdest almam gerekmi`? yoksa sart degilimi abdest adetliyken.. bide hocam kac günde bitmesi lazim 4444 salati tefriciye? allaha emanet olun Dua lar abdestsiz ve gusülsüzde okunabilir.Devam edebilirsiniz.Bitirebildiğiniz zamanda bitirin.

Kızlar internetten buldum bunu. Selatı tefriciye ayet olmadığı için sadece dua olduğu için okunabiliyormuş vallahi öyle yazıyor..

Reis ya harikasın sen valla :))
Zaten ilk günden beri bir eşim bir de sen hep olumlu baktınız, en kötü günlerimde bile ikiniz inanıyordunuz herşeyin yoluna gireceğine..İyi ki varsın canım benim..
Hatırlıyorsun di mi ben ağlanırken, kanamam var düşecek diye korkarken nasıl da moral veriyordun bana:)
Ne desem bilemiyorum vallahi...
Teşekkürler Reis teyzesi, çok çok teşekkürleropuyorumnanaktan

canım benim içime doğuyudu ama herşeyin güzel gidecği. şaka demiyorum bak bazen neye candan inanırsam o oluyo. 2. hamileliğimden sonra nedense 3. bebek bu kadar bile kalmıycak göbişinde kızım dedim ve gerçektende öyle oldu:KK43:(( neyse bırakalım bunları da şimdide doğuya manyak güzel bir kızın olucak bıcır bıcır yaramazmı yaramaz. ve önce allah sonra dualarımızla hepimiz bu prensesin teyzesi olma şerefine erişicezzzzzzzkaydirigubbakcemile5vallahi biliyomusun kardeşiminde 1 sene önce kızı oldu. gelinimizi hiç sevmem. erkek kardeşimlede onun yüzüne küsüz. senin anlayacağın yeğenimi bile böyle merak edip istemedim. belki size saçma gelicek ama sizdeki sıcaklığı bulamıyorum kimsede. hafta sonu bir ev oturmasına gittim. ne kadar basit ve yapmacık insanlar vardı anlatamam sana. sırf evini giyimini kuşamını göstermek için bir araya gelmiş bir sürü ot kafalülülülülülü

kızlar o zaman niyetimizi bozmuyoruz. en iyi dileklerimizle başlayıp okuyoruz tefriciyeyi benimde internetten bulduklarım hep okunur yazıyordu. dualarımız kabul olur inş.

canım benim içime doğuyudu ama herşeyin güzel gidecği. şaka demiyorum bak bazen neye candan inanırsam o oluyo. 2. hamileliğimden sonra nedense 3. bebek bu kadar bile kalmıycak göbişinde kızım dedim ve gerçektende öyle oldu:KK43:(( neyse bırakalım bunları da şimdide doğuya manyak güzel bir kızın olucak bıcır bıcır yaramazmı yaramaz. ve önce allah sonra dualarımızla hepimiz bu prensesin teyzesi olma şerefine erişicezzzzzzzkaydirigubbakcemile5vallahi biliyomusun kardeşiminde 1 sene önce kızı oldu. gelinimizi hiç sevmem. erkek kardeşimlede onun yüzüne küsüz. senin anlayacağın yeğenimi bile böyle merak edip istemedim. belki size saçma gelicek ama sizdeki sıcaklığı bulamıyorum kimsede. hafta sonu bir ev oturmasına gittim. ne kadar basit ve yapmacık insanlar vardı anlatamam sana. sırf evini giyimini kuşamını göstermek için bir araya gelmiş bir sürü ot kafalülülülülülü

Evet senin hislerine güveniyorum gerçekten ben de, inşallah güzel olacak bu işin sonuzemuszemus

İnşallah sen de bu ay hamiş olacaksın da biz de sana dua edeceğiz kızımla Reisim devrimim :))

git gızımmmm gaza gelmemmmmm:eek:seninki altı üstü popokaydirigubbakcemile3bizimki boğaz gızzz gırtlaığımı kesicekler yavrum kolaymı dö... benzermi bukaydirigubbakcemile3verdiği cesarete bak manyıkkkkkkk:1ninca:yok anam şaka bir tarafa şu kürlerimi yapıyım bakalım

yerimseniben tamam tamam sen kızma ne var canım hani bi gayrete getireyim dedim ama fisfisfis olmadıııı tabii canım sen kürlerini bitir inşallah gerek kalmaz nodül aldırmaya falan

merhabalar kızlar
dinamiscim inşallah ddediğin şekilde bende ilerde hamile olurum ama ben folbiol ve aspirini şimdide kullanıyorum yani kanamam devam ederkende :eek:
yaaa bende denize dualarımı eksik etmiyorum artık böyle kabul edelim benide..
krizantem ve reisidevrim hadi bakalım bu ay umut sizde...
sülal son durum nedir ne zaman gidicen bebeğinin kalbini görmeye inşallah....

ay ben iştem çıkıcam herkes coşmuş maşallah maşallah :) banada dua edin benim kafamın içi saman gibi pöffsss rabbim yardım etsin meleğime can versin kan versin inşallah :Saruboceq:

Papatya canım benim nasılsın?
Öyle merak ettim ki seni, bebişin de sende iyisiniz değil mi canım benim?
Ne kadar kaldı doğuma, hem bu kadar ara verip de merakta koyma bizi, yaz ara ara tamam mı canım benimopuyorumnanaktan

Gelevera canım benim iyi yapıyorsun kullan sen, benim doktorumda aslında başla demişti ama ben nedense kanamam bitince başlamıştım. Niyesi de yok öyle gelmişti içimden, bir de kanamam varken artırır mı diye kullanmak istememiştim :)

Sülal canım lütfen stres yapma bak moral çok önemli biliyorsun, üstelik daha canını sıkacak bişe inanki yok..Henüz çok erken bak ne diyorum sana, bizim kızın kalbini biz 7. haftanın sonunda yani 8 e girmişken görmüştük. Dualarım seninle ama sen de moralli ol, 7-8 güne göreceksin o tatlı pıtpıt kalp atışlarını inşallah :)

ay ben iştem çıkıcam herkes coşmuş maşallah maşallah :) banada dua edin benim kafamın içi saman gibi pöffsss rabbim yardım etsin meleğime can versin kan versin inşallah :Saruboceq:

canım yaaa yapma böyle ama bak herkes söyledi daha dur erken telaşlanmak için eğer bir sorun olsaydı dr söylerdi zaten sakin ol relax herşey çok güzel olacak

Evet senin hislerine güveniyorum gerçekten ben de, inşallah güzel olacak bu işin sonuzemuszemus

İnşallah sen de bu ay hamiş olacaksın da biz de sana dua edeceğiz kızımla Reisim devrimim :))

inşallah canım . bak bu arada 50'ye yaklaştım tefriciyede haberin olsunnn:enbuyukkk:

evet cnm yazdim ama daha bekledigim sonuclar var suan cikanlar antikor testi temiz cikti ve kan pihtilasmasi degerlerimdi onlarda sorun yok sadece yumurtalik hormonlarimdaki degerlerden bitanesi tam sinirdaymis onun icin randevu günümü bekliyorum 17 kasim zaten ozamanda diger sonuclarimda cikacakmis allahim herseyin hayirlisini versin ins sagol cnm sen nasilsin ?

inşlah canım inşlah onlarda temiz cıkarrrr sende bitek protein c aktivitesi cıkmış oluo osamnn onun içinde iğne kullanırsın ve 2.inci meleğinide kucağına alırsın inşlahh
bendee gezdim tozdum bugün anneme babama ve kardeşimee hediyeler aldım kendim için alışveriş yaptımmm ama bebişi aklımdan hiç cıkaramıyorum bu stres bende olduktan sonra hiç hamile kalamıcam heraldeemafoldumbenmafoldumben

İyi yolculuklar ve keyifli alışverişler Zeynom-10 :)
İnşallah hepimizin hayatı bundan sonra hep güzel şeylerle doludur tatlım.

inşlah canım benimmm inşalahhh

Arkadaşlar her kese merhabalar. Umarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz. Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ya geçen ay. Adet günüm bugün. Ama cumartesi günü ufacık bir kahverengi leke oldum . Ondan sonra ne sancım var nede devamı geldi sizce bu ne olabilir. Biraz daha bekliyeyim mi yoksa doktora gideyim mi

canımm benim arkadaşlarımında dediği gibi hamile olabilirsin
en iyisi dr.a gitmen veya test yapmannnn inşalh bebişin göbüşündedirrr hayırlısıylaa

inşlah canımm inşalhhh tüm duaalarımız seninlee duyacaksın inşalh pıt pıtlarıııı:Saruboceq:

perşembe gideceğim gelevera

hayırlı hbrlerle dön canımmm

yerimseniben tamam tamam sen kızma ne var canım hani bi gayrete getireyim dedim ama fisfisfis olmadıııı tabii canım sen kürlerini bitir inşallah gerek kalmaz nodül aldırmaya falan

canım benim bilmemmi ben sizin iyi niyetinizi kızmak yok sadece espri :1hug:hayırlısı işte gülüm

Ben çıkıyorum kızlar, bu akşam yemek derdim de yok, kayınvalideciğime gidiyoruz, iyi oldu bu hamilelik valla, sanki daha bir şımartıyorlar vallasositososito

Hoş hakkını yemeyeyim, kadıncağız hep çağırır zaten ya bu sıralar daha bir iyi gibi :))

Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi çok çokopuyorumnanaktan

1emine1, aslihan1806, gelevera+, reisdevrim37+, sirius06
kızlarrr canlar ciğerler bitanelerrrr nebiyonuz bakalımmmm
bendeee çarşıdan geldimm heryer poşet dolduuuu daha yemek yapıcam ama yoruldummm hiç bişi yapmak canım istemiyo sizinle cene calmak canım istiyoooo:):)

X