Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslıhannnnnnnnn canım ordaysan yaz listeye 50 adet okudum canım. bu günün karı bu kadar:))) yarın devam daha çok okuycam inşallah ama şimdi çıkabilirim işyerinden

Ben çıkıyorum kızlar, bu akşam yemek derdim de yok, kayınvalideciğime gidiyoruz, iyi oldu bu hamilelik valla, sanki daha bir şımartıyorlar vallasositososito

Hoş hakkını yemeyeyim, kadıncağız hep çağırır zaten ya bu sıralar daha bir iyi gibi :))

Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi çok çokopuyorumnanaktan

güle güle canımm
öle olurr tatlımm eee torun veriosun onlaraa kolaymı baksınlarr sana ve deniz kızımızaaaaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

dinamiscim iyi akşamlar canım. afiyet olsun bakalım. yarasın minik kuzumuza. bu aradazeynom sende hoş geldin canım. ama bizde çıkıcaz az sonra malum memuriyet:)))

hamd olsun geleverammm iyiyim alışverişten döndümm pc karşısında tembellik yapıyorumm işim okadar cokkiiiiiiiii

merhabalar kızlar
dinamiscim inşallah ddediğin şekilde bende ilerde hamile olurum ama ben folbiol ve aspirini şimdide kullanıyorum yani kanamam devam ederkende :eek:
yaaa bende denize dualarımı eksik etmiyorum artık böyle kabul edelim benide..
krizantem ve reisidevrim hadi bakalım bu ay umut sizde...
sülal son durum nedir ne zaman gidicen bebeğinin kalbini görmeye inşallah....

merak etme gülüm çifter çifter vericezhaberleri ayyyyyy çokmu büyük konuştum nedir-tatlicadiarzu-

offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm

offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm

canımm benimmm seni cok iyii anlıyorum bende aynı senin gibiyim eşime bile belli etmem üzüldüğümüüü ağladığımı beni gücsüz sanmasın die ama karar verdim ben böle giderse kendime zarar veriyorumm o kadar doluydum ki buraya girmeden önce burada arkideşlere anlattım rahatladımmm en azından bizlere içini dök ağla en iyi seni bizler anlarızz daha cok kendine zarar verme sen üzülmeyecem ağlamayam dediğinde ben anlamıştım zaten cok dayanamayacağını yaşadığımız hafif bişi değill bunu hepimiz biliyoruzzz ama ağlamak ve konuşmak en azından seni anlayan biriyle cok iyi geliyorr pcnin başından kalkerken ohhhhh diyosunnnn şimdi içini dçk ve rahatlaa daha fazla kendini kandırmaaaaaaaa

yaa yine ağlamam yine ağlıyamıyorum amaaa çevremden herkesi uzaklaştırıyorum annemi babamı abimi yanlarında olunca bile tek kelime konuşmuyorum onlarda üzülüyorlar... eşim zaten yanımda değil uzakta... bilemiyorum..

reisim sen anladığım kadarıyla bu ay korunmayı bıraktınn tatlımmm hakkındaa hayırlısıııııı

1emine1, aslihan1806, gelevera+, reisdevrim37+, sirius06
kızlarrr canlar ciğerler bitanelerrrr nebiyonuz bakalımmmm
bendeee çarşıdan geldimm heryer poşet dolduuuu daha yemek yapıcam ama yoruldummm hiç bişi yapmak canım istemiyo sizinle cene calmak canım istiyoooo:):)

iyidir canım benim gözüm karışana kadar geçmişi okudum.ne pişirecen bakimm.ayyy bende de yemek yok kociş birazdan gelir.ne yapsam bilmiyom.sıkıyor bu yemek derdi.kafamçokkarıştı

güzelim kadınlar en çok boğaz bölgesinden hasta olurmuş biliyor musun söylemek isteyipte söyleyemediği huzursuzluklar boğazında düğümlenir kalırmış hiç kimseye kendini güçlü göstermek zorunda değilsin ve duygularını yaşamak ve tepki vermek çok sağlıklı bir tepki inan bana eğer canın istiyorsa ağla ağla yada bişeyleri kır dök hiçkimse sana kalkıpta ''aaaa ne kadar da güçsüzsün diyemez'' hiç kimsenin bunu demeye hakkı yok mutlulukta hüzünde acıda insan için.... hadi bakalım gülll bak benim ismim gibi gül hadi opuyorumnanaktan

hopssss kızım noluyo.:eek:lmaz:güçlü görünmeyeceksin güçlü olacaksın:eek:lmaz:artı dönemdönem tabiki üzülüyoruz aklımıza geldikçe ama gün boyu da üzgün gezmek niyeymiş öyle:umursamaz:yaptığın şeylerin seni daha fazla yıprattığının farkındasın dimi canım. ve seni daha fazla çekilmez kıldığının. kızma bana vetek taraflı düşünme. böyle yapmakla hem kendini yıpratır hemde karşındakileri sıkar ve boğarsın. hayatta herşey bizim için unutma.

X