- 3 Kasım 2008
- 930
- 2
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıkıyorum kızlar, bu akşam yemek derdim de yok, kayınvalideciğime gidiyoruz, iyi oldu bu hamilelik valla, sanki daha bir şımartıyorlar vallasositososito
Hoş hakkını yemeyeyim, kadıncağız hep çağırır zaten ya bu sıralar daha bir iyi gibi :))
Yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi çok çokopuyorumnanaktan
merhabalar kızlar
dinamiscim inşallah ddediğin şekilde bende ilerde hamile olurum ama ben folbiol ve aspirini şimdide kullanıyorum yani kanamam devam ederkende
yaaa bende denize dualarımı eksik etmiyorum artık böyle kabul edelim benide..
krizantem ve reisidevrim hadi bakalım bu ay umut sizde...
sülal son durum nedir ne zaman gidicen bebeğinin kalbini görmeye inşallah....
canım benim bilmemmi ben sizin iyi niyetinizi kızmak yok sadece espri :1hug:hayırlısı işte gülüm
merak etme gülüm çifter çifter vericezhaberleri ayyyyyy çokmu büyük konuştum nedir-tatlicadiarzu-
aslıhannnnnnnnn canım ordaysan yaz listeye 50 adet okudum canım. bu günün karı bu kadar:))) yarın devam daha çok okuycam inşallah ama şimdi çıkabilirim işyerinden
canım bilmiyor muyum ki seni canım inşallah boğazındaki nodül küçülür ve rahminde ki bebişin hemencecik gelişir
offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm
1emine1, aslihan1806, gelevera+, reisdevrim37+, sirius06
kızlarrr canlar ciğerler bitanelerrrr nebiyonuz bakalımmmm
bendeee çarşıdan geldimm heryer poşet dolduuuu daha yemek yapıcam ama yoruldummm hiç bişi yapmak canım istemiyo sizinle cene calmak canım istiyoooo:):)
offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm