- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
Limburgcum , ilk adet olduğunda , adetenin en erken 7. günü başlıyorsun...15 gün kadar kürü uygulayıp bırakıyorsun...Sonra da yeni adetin başlıyor zaten...
canim suan olmaz yani oylemi
Ben lohusalık dönemimde uygulamamıştım canım...Ama benim kanamam 15-20 gün sürmüştü , sonra ilk gelen adetten sonra uygulamıştım...Bu dönemde uygulanır mı bilmiyorum canım...Normalde adetliyken uygulanmıyor , senin kanaman var mı şu an ?
Canım benim , ne demek , seve seve cevaplarım her sorunu...evet canim regl donemindeki kadar degil ama gelior yani o zaman ben bunu senin gibi deneyeyim ilk adetimden sonra cok saol canim cok soru sordum hakkini helal et
oh ne güzel anne kız,benim annem de yanımda olsa keşke.benim annem pek gezmeyi sevmez binde bir gelir yanıma hep düşük yaptığımda geliyo.birkerecikte mutluyken gelse yanıma,zaten bu sefer hamile kalırsam sadece siz bileceksiniz hamile olduğumu kimseyle paylaşmak istemiyorum..
merhabalar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.ben de bundan önce 3 düşük yaşadım.sonuncusu tüp bebekti.en sonunda kan pıhtılaşması tespit edildi mtfhr heterozigot ve faktör13 homozigot çıktı.şimdi dondurulmuş embriyolarımla transfer yaptırdım.şu anda cleaxan başladım.ve aspirin.
sormak istediğim şey sizler kaçlık kullanıyosunuz.kiloya göremi ayarlanıyo.ben .6 lık aldım ama yarısını kullanıyorum.yani 0.3lük.
lütfen yardımcı olun çünkü çok ama çok tedirginim.bu kez olursa tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
kızlar benim moralim bozuldu yaaa.18 ekim son adet tarihim..bugün test aldım eczaneden erken gebelik testi diye satılıyor..negatif çıktı..acaba şu soğan kürüne ben de başlasammı birdahaki ay için..
dua eden tüm arkadaşların allah dualarını kabul etsin..sonuçta allah isterse ol derse herşey olur..sebep bahane kalmaz..birde ben araştırırken buldum sizlerlede paylaşmak istedim:
Kendini haramdan korumayı, halâl ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, (Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir. Bu durumda gebe kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile
kadını bu tehlikelerden saklar.
allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasib etsin..
Limburgcum , tarifi aşağıdaki gibi canımm...
Faydaları da , rahmi temizliyo , iltihabı atıyo, adet düzenliyor...Çabuk hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye de bir yerde okumuştum...Kuru incir de bol bol tüketmek yine çabuk hamile kalmayı sağlıyormuş...
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
NERGİZCİM saol tatlım bende iyiyim adet olmuşsun sevindim şu sıra böle düzensiz gitmesi normal canım yeni düşük yaptın bakalım benimki ne alemde bide bende adet düzensizliği var olmayınca bende telaşa düşerim heralde acaba hamilemiyim diye
kızlar slm geçmişi okuyamadım ama iyi dilekleiniz için hepinize çok teşekkür ederim. nete giremiyorum o yüzden gelişmelerden haberdar değilim. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim sarılık oldu. onunla birlikte tekrar hastanede gezmekten rahimdeki tüm dikişlerim attı. ve enfeksiyon kapmışım. bu yüzden tekrar dikişde atmadılar açık yara bekliyoruz ki kendi kendine iyileşicek diye. çok kötü günlergeçiriyorum canım çok yanıyor. ama kızıma bakınca tüm acılarım kayboluyor.aslında yavaş yavaş toparlanmaya başladım eskiye göre daha iyiyim. kızımda atlattı sarılığı çok şükür. umarım herkes çok iyidir. hepinizi öpüyorum.
Canim Face yok msn adresime yazabilirsin.cnm yorumlarin icin tesekkür ederim digerleri cikincada paylasicam seninle face varmi senin?
Evet benim eminecigim sorma ben bayagi bir tombisim.çalıkuşu fotodaki seenmisin kızzzz.sende zcık toplusun. aaaaaaaaa bende azıcık tombişim.kaydirigubbakcemile3
Canim Insallah iyi gelir, ben Adetime 15 gün kala basladim ve bu defaki adetim cok tuhaf geldi afedersin böyle pigtilar bosandi benden. Hic böyle olmamistim.bende bugun baslıyorum sogan kurune ınsallah bı faydasını gorurum ben ıltıhap ıcın yapıyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı belkıde bu ıltıhap engellıyo kalmamı. ınsallah yumurtlama gunune kadar ıcecem ınsallah bı faydası olur
calıkusum sende degıısklıkler oldumu hmen bu sogan kurunden yanı banada bı faydası olur dımı ya sımdı baslasam 10 gun ıcsem cunku yumrtlama gunume 10 gun var bana yardımcı olurmusun?
Melekcigim hocanin bana söyledigine göre Adete 15 gün kala baslanmasi lazimmis ve o ay kesinlikle bebek calismalarina ara verilmesi gerekiyormus.Canım , ben öğretmenim , aynı zamanda yeni sisteme yönelik ders kitabı yazıyorum...
Bu arada canım , soğan kürü için en erken adetin 7. günü başlanıyor diye biliyorum ama eminde değilim...Çalıkuşuna da soralım , netleştirelim...Tadı pek soğana benzemiyor bu arada :)
Canim Saolsun Melek yazmis.ya kizlar zahmet olmazsa su sogan kurunun faydalarini ve kurun tarifini banada yazarmisiniz