Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

calıkusum ya bu kuru uygulayanlar o ay bebek yapmasınlar demısın ama ben sadece 10 gun kadar denıycem ve yumurtlama gunumede 10 gun falan var korunmuyoruz yumurtlama gunume geldıgım zaman bırakıcam kuru ozaman yınede hamıle kalırsam bı zararı olurmukı?

aaaaa illa sana kızıcaz dimi haa şöle hemen testi yapıp bize haber ver merakta bırakma bizi canım işallah hakkında hayırlısı olur yüce rabbim yardımcın olsun

:kedi:

kızlar slm geçmişi okuyamadım ama iyi dilekleiniz için hepinize çok teşekkür ederim. nete giremiyorum o yüzden gelişmelerden haberdar değilim. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim sarılık oldu. onunla birlikte tekrar hastanede gezmekten rahimdeki tüm dikişlerim attı. ve enfeksiyon kapmışım. bu yüzden tekrar dikişde atmadılar açık yara bekliyoruz ki kendi kendine iyileşicek diye. çok kötü günlergeçiriyorum canım çok yanıyor. ama kızıma bakınca tüm acılarım kayboluyor.aslında yavaş yavaş toparlanmaya başladım eskiye göre daha iyiyim. kızımda atlattı sarılığı çok şükür. umarım herkes çok iyidir. hepinizi öpüyorum.

bahar, çok geçmiş olsun... ay her taraf ağrıdı yazdıklarını okurken... en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle... bebişin iyi olmasına sevindim.. maşallah..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:8 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MıZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
funda1980....................40 haftalık (erkek) (fundadan haberiniz var mı arkadaşlar, meraktayım)
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)

papatyasüreyya............36 haftalık (kız)
smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

Merhaba kızlar:)

Soranlar, geçmiş olsun diyenler hepinize teşekkürler, allahtan dün ve bugün tatilde evdeyim, yattım dinlendim tam atlatamasam da biraz olsun geçirdim gibi nezle illetini..Ama halim görülmeye değer kızlar, şaka gibi 5 dakikada bir hapşırıyorum yaa..

Limburg, Gelevera
ve bekleyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız, inşallah en kısa zamanda listeye yeniden girip sağlıkla sonuna dek gideceksiniz:Saruboceq:
canim benim insallahhhhhhhhhh
Lılzar ya ben bir de Papatyasüreyya yım çok merak ediyorum. Haber alan var mı aranızda, uzun zamandır yazmadı da..İnşallah o da bebişi de çok çok iyidir:Saruboceq:
evet ya ne zamandir yazmior insallah guzel haberlerle doner
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:8 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MİZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
funda1980....................40 haftalık (erkek) (fundadan haberiniz var mı arkadaşlar, meraktayım)
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)

papatyasüreyya............36 haftalık (kız)
smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık

ahh ahhhhh insallah RABBIM yeniden nasip eder her hafta burda ilerledigimi gormek nasil mutlu ediyordu beni.ALLAHim insallah benim gibi bekleyen herkese nasip eder

Merhabalar Limburg canım nasılsın iyisin inşallah:)

Kahvelokum tatlım senden ne haber?

Bu arada Papatyayı, Fundayı ve Sılayı ben de merak ediyorum, umarım kısa zamanda güzel haberlerle aramıza dönerler:)

buarada seydamın fecebookta bana arkadaşlık göndermiş fotoraflarına baktım çok güzel ya!gözleri çok güzel,çok zarif bir kadın.aaa kıskandım ama.
cnm ya ben sana ne söyleyim sanki sen cok cirkinsin bebek gibisin masallah öptüm seni seker:1hug:cnm sana yarin icin bol sans diliyorum hayirli haberlerle dönersin ins benim sonuclarimin bazilarida geldi biliyormusun benim degerlerim normale dönmüs artik kan pihtilasmasi görünmüyormus cok sasirdim diger sonuclarimda haftaya gelir heralde inanamiyorum 1 .bucuk aya kadar kan pihtilasmasi icin aspirin kullandim simdi hic biseyim yok allahim ne verirse hayirlisini versin ins

Son düzenleme:
ESTERYA cnm bana özelden mesaj yollamissin ama sana ne özel nede ziyaretci mesaji yollanamiyor ayarlarinda bi problem var galiba cnm onun icin burdan yaziyorum benimde protein s degerim evet 44 cikti senin gibi buda bayabi düsük anlamina geliyor ben 100 lük aspirini kirip kullandim hamile kalinca belki o yeterli gelmedi bilmiyorum ama benim suandaki gelen sonuclarima göre kesinlikle kan pihtilasmasi sonurunu olmadigi anlasilmis eger yine ayni problem devam etseydi ben igne kullanacaktim seninde doktorunun önerdigi aspirinin bence düsükse igneyi sor derim ben tabiki doktorunun karari cok önemli zaten iyi bi doktor bu durumda sart allah yardimcin olsun

BKALE cnm gecmis olsun bebeginde düzelmis cok sükür rabbim yardimcin olsun acilarini hafifletsin cnm :1hug: LIMBURG gecmisi okudum toparlandigini görünce inan cok mutlu oldum insallah saglikli günler görürsün esinle allahim ins bidahaki sefer yüzünü güldürsün cnm benim:1hug:

Son düzenleme:
kızlar bide gülay 30 vardı en son ikiz bebeğinin biri gitmişti. dinleniyorum diyord bi daha yazmadı...

ben de iyiyim canım
ben de pek giremedim hızlıca okumaya çalıştım şimdi de TV ye bakıyorum ara sıra buraya da

X