- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Lidyacım:)
Sen nasılsın Nergiscim?
Bugün hava da güzeldi, herkes gezmede sanırım.
aaaaa illa sana kızıcaz dimi haa şöle hemen testi yapıp bize haber ver merakta bırakma bizi canım işallah hakkında hayırlısı olur yüce rabbim yardımcın olsun
kızlar slm geçmişi okuyamadım ama iyi dilekleiniz için hepinize çok teşekkür ederim. nete giremiyorum o yüzden gelişmelerden haberdar değilim. hastaneden çıktıktan sonra bebeğim sarılık oldu. onunla birlikte tekrar hastanede gezmekten rahimdeki tüm dikişlerim attı. ve enfeksiyon kapmışım. bu yüzden tekrar dikişde atmadılar açık yara bekliyoruz ki kendi kendine iyileşicek diye. çok kötü günlergeçiriyorum canım çok yanıyor. ama kızıma bakınca tüm acılarım kayboluyor.aslında yavaş yavaş toparlanmaya başladım eskiye göre daha iyiyim. kızımda atlattı sarılığı çok şükür. umarım herkes çok iyidir. hepinizi öpüyorum.
canim benim insallahhhhhhhhhhMerhaba kızlar:)
Soranlar, geçmiş olsun diyenler hepinize teşekkürler, allahtan dün ve bugün tatilde evdeyim, yattım dinlendim tam atlatamasam da biraz olsun geçirdim gibi nezle illetini..Ama halim görülmeye değer kızlar, şaka gibi 5 dakikada bir hapşırıyorum yaa..
Limburg, Gelevera ve bekleyen tüm arkadaşlar dualarımdasınız, inşallah en kısa zamanda listeye yeniden girip sağlıkla sonuna dek gideceksiniz:Saruboceq:
evet ya ne zamandir yazmior insallah guzel haberlerle donerLılzar ya ben bir de Papatyasüreyya yım çok merak ediyorum. Haber alan var mı aranızda, uzun zamandır yazmadı da..İnşallah o da bebişi de çok çok iyidir:Saruboceq:
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:8 Kasım)
(celen35)........ CEMRE'MİZ ... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen).............. pelinsu..........11 aylık (maaşallah)
(yaren76).........ecesu ......... 8 aylık (maaşallah)
(lal82)..............ege..............6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite).....azat.............5 aylık (maaşallah)
güneş5............selin ............5 aylık (maşallah)
gelgit)..............yağız.......... 2 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03.............efe..............2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.......ipek selin.....2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem............Bora ..........1 aylık (10 eylül)
sido .................Doruk ........1 aylık (11 eylül)
eserizmir.......... Poyraz ..........1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem......Hakan .... 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz... 1 aylık (8 Ekim)
bkale (bahar)..........Doğa ....... 2 haftalık (27 Ekim)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
funda1980....................40 haftalık (erkek) (fundadan haberiniz var mı arkadaşlar, meraktayım)
sılaya..........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............36 haftalık (kız)
smmm06.....................32 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................24 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........22 haftalık (kız)
nilüfersahh...................21 haftalık (erkek)
kardelen86...................18 haftalık
simge...........................18 haftalık
aslgkh..........................17 haftalık
gulsummm....................16 haftalık
_beray_.........................15 haftalık
göbete...........................14 haftalık
umutluyuz .....................14 haftalık
gülay30..........................13 haftalık
melek76.........................13 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666......................12 haftalık
kelebek01.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76..........................9 haftalık
hummu85.........................9 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal.................................6 haftalık
cnm ya ben sana ne söyleyim sanki sen cok cirkinsin bebek gibisin masallah öptüm seni seker:1hug:cnm sana yarin icin bol sans diliyorum hayirli haberlerle dönersin ins benim sonuclarimin bazilarida geldi biliyormusun benim degerlerim normale dönmüs artik kan pihtilasmasi görünmüyormus cok sasirdim diger sonuclarimda haftaya gelir heralde inanamiyorum 1 .bucuk aya kadar kan pihtilasmasi icin aspirin kullandim simdi hic biseyim yok allahim ne verirse hayirlisini versin insbuarada seydamın fecebookta bana arkadaşlık göndermiş fotoraflarına baktım çok güzel ya!gözleri çok güzel,çok zarif bir kadın.aaa kıskandım ama.
iiyim cnm 2 gündür giremiyordum gecmisi okuyordum sen nslsin ?seydam merhaba nasılsın?