Kan pıhtılaşması varsa tüp bebekte de aynısı olacaktır başka bir doktoru denediniz mi? Benimde var kan pıhtılaşması 2 kimyasal 1tane 7 hafyalik düşük yaptım şuan 10 haftalık gebeyim yine sıkıntılar var tabi ama kan pıhtılaşması sorunuyla karsilasmadim bu gebeligimdeMerhaba arkadaşlar ben 4 kere kimyasal gebelık yaşadım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarımda kendılıgımden hamıle kaldım hep ama olmadı ennson 4000 lik Oslo’dan iğne günde 2 kere vuruldum corasprın aldım artık şaşırdım ne yapacağımı bugün yaşadım düşüğü umutluydum çok ama sizde benim gıbı olan sonrasında saflıkla bebeği olan varmı İstanbul’da doktor önerisi Avrupa yakası iyi bir doktora ihtıyacım var tüb bebek denemek isteeyorum bide
Tüp bebekte de emriyo koyuyorlar canım sorun empriyoda değil kan pıhtılaşmanda tüp bebek yaptığında da sürekli kan sulandırıcı kullanacaksın yani zaten normal gebelik oluyor neden ısrarla tüp bebek diye söylüyorlar anlamadım bendede vardi o sorun şuan 10 haftalık gebeyim yaniEvet başka doktorlara göründüm ama hepsi bi sebeb bulamıyor kan sulandırıcıda kullandım bu hanılelıkte bu gıttıgım doktor tüb bebek doktoruna yonlendırdı başka bi doktorda tüb bebek yap dedı
Ben de 4 düşük yaptım benim de pıhtılaşmam var ama hiç bir doktor iğnrye gerek olmadığını savunuyor benim de elim kolum bağlıMerhaba arkadaşlar ben 4 kere kimyasal gebelık yaşadım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarımda kendılıgımden hamıle kaldım hep ama olmadı ennson 4000 lik Oslo’dan iğne günde 2 kere vuruldum corasprın aldım artık şaşırdım ne yapacağımı bugün yaşadım düşüğü umutluydum çok ama sizde benim gıbı olan sonrasında saflıkla bebeği olan varmı İstanbul’da doktor önerisi Avrupa yakası iyi bir doktora ihtıyacım var tüb bebek denemek isteeyorum bide
Benim doktorum vermisti oksapar iğne ve bir hap kullandım şuan 10. HaftadayimBen de 4 düşük yaptım benim de pıhtılaşmam var ama hiç bir doktor iğnrye gerek olmadığını savunuyor benim de elim kolum bağlı
Kan pıhtılaşması kişiye göre değişir. Kaç gende hangi mutasyonlar var buna göre değişiyor iğne veya ilaç coraspin kullanımı hatta iğnenin dozunu ayarlarken kilonuz bile göz önüne alınarak doz veriliyor. O yüzden her kan pıhtılaşması olan iğne kullanacak diye bir durum yok. Dediğim gibi kaç gen de, hangi mutasyonlar olduğuna bağlı bunu da en iyi doktorlar biliyor. Ama şiddetli önerim kan, pıhtılaşması olan ve hamile kalmak isteyenler, veya kalanlar mutlaka düz Kadın doğuma değil de uzmanlık alanı olan PERİNATOLOJİ ye gitmeniz. Çünkü kan pıhtılaşması ciddi derece olanlar "riskli gebelik" kategorisine giriyor ve bunun uzmanları Perinatologlar. BilginizeMerhaba arkadaşlar ben 4 kere kimyasal gebelık yaşadım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarımda kendılıgımden hamıle kaldım hep ama olmadı ennson 4000 lik Oslo’dan iğne günde 2 kere vuruldum corasprın aldım artık şaşırdım ne yapacağımı bugün yaşadım düşüğü umutluydum çok ama sizde benim gıbı olan sonrasında saflıkla bebeği olan varmı İstanbul’da doktor önerisi Avrupa yakası iyi bir doktora ihtıyacım var tüb bebek denemek isteeyorum bide
Darısı benim başıma bende bir kerelik verin kullaniyim diyorum yok gerek yok diyorlar doktorunuz kim hangi şehirdeBenim doktorum vermisti oksapar iğne ve bir hap kullandım şuan 10. Haftadayim
Hataydayım canım benDarısı benim başıma bende bir kerelik verin kullaniyim diyorum yok gerek yok diyorlar doktorunuz kim hangi şehirde
Bende aynı hiç kalp atışı oluşmadı 4 gebeliğimde deKullandığım halde düşük oldu kalp atışları oluşmuyor benımkılerde 7 haftayı goremıyorz
Bende kan pıhtılaşması var lupus var bide sende ne varBende aynı hiç kalp atışı oluşmadı 4 gebeliğimde de
Bende aynı hiç kalp atışı oluşmadı 4 geKullandığım halde düşük oldu kalp atışları oluşmuyor benımkılerde 7 haftayı goremıyorz
Bendeki tek sorun pıhtılaşma var ama oda önemsiz genlerdeymiş iğneye falan gerek yokmuş bende ne yapıcağımı bilmiyorum Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasınBende kan pıhtılaşması var lupus var bide sende ne var
Yönlendirmeniz dogru gibi görünsede pek dogru degil ben sizin dediginiz tabirle düz kadin doğumcu ile sonuca ulastimKan pıhtılaşması kişiye göre değişir. Kaç gende hangi mutasyonlar var buna göre değişiyor iğne veya ilaç coraspin kullanımı hatta iğnenin dozunu ayarlarken kilonuz bile göz önüne alınarak doz veriliyor. O yüzden her kan pıhtılaşması olan iğne kullanacak diye bir durum yok. Dediğim gibi kaç gen de, hangi mutasyonlar olduğuna bağlı bunu da en iyi doktorlar biliyor. Ama şiddetli önerim kan, pıhtılaşması olan ve hamile kalmak isteyenler, veya kalanlar mutlaka düz Kadın doğuma değil de uzmanlık alanı olan PERİNATOLOJİ ye gitmeniz. Çünkü kan pıhtılaşması ciddi derece olanlar "riskli gebelik" kategorisine giriyor ve bunun uzmanları Perinatologlar. Bilginize