Kan pıhtılaşması/kimyasal gebelik/tüp bebek/kan sulandırıcı dozu

Çok güzel aciklamis dr.cemal ünlü you tube da hamilelikte gereksiz yere kan sulandirici kullanmayin diye burda hangi geni tasiyanin igne kullanacağini söylemiş .mthfr geni çok yayginmıs metilfolat metilkobalamin takviyesi aliyorum ben.mthfr geni tasiyanlar icin folikasit çok önemli metil formda olanlari daha dogal ama benim doktorum folibol yaziyor hep gunde 5 mg ictiriyor.önceki doktorlarim yarim iç diyordu.
Metilfolat dozu kac içiyorsunuz folbiol kadar yüksek değil ya sıkıntı oldu mu

Osende 2m iciyirdum.simde re genesis max baslatti doktorum icerigine bakabilirsiniz internetten
Birde folbiol veriyor doktorum demişsiniz onu mu içtiniz osende mi benim bi evladım var onda folbiol vermişlerdi gecen sene gebelik oldu kalbi durdu ben onda ocean methilfolat kullanmıştım tabi oğlumda igne de kullanmıştım vermediler kaybettigim bebegimde simdi folbiol yerine dogal formda içmek istiyorum ama korkuyorum da tabi

Birde folbiol veriyor doktorum demişsiniz onu mu içtiniz osende mi benim bi evladım var onda folbiol vermişlerdi gecen sene gebelik oldu kalbi durdu ben onda ocean methilfolat kullanmıştım tabi oğlumda igne de kullanmıştım vermediler kaybettigim bebegimde simdi folbiol yerine dogal formda içmek istiyorum ama korkuyorum
Bazi gunler folbiol 5mg ictim bazen 2m osendr ictim doktorum keseyi gordukten sonra oksapar 4000 igne baslatti.bu arada coraspin hep iciyordum hic birakmadim takviye olarakta ocean d3k2 damla ictik hep.cok sukur bugunlere geldik.

Birde folbiol veriyor doktorum demişsiniz onu mu içtiniz osende mi benim bi evladım var onda folbiol vermişlerdi gecen sene gebelik oldu kalbi durdu ben onda ocean methilfolat kullanmıştım tabi oğlumda igne de kullanmıştım vermediler kaybettigim bebegimde simdi folbiol yerine dogal formda içmek istiyorum ama korkuyorum da tabi
Bana onceki dusugunde doktor ne coraspin ne igne yazdi u doktorum hemen baslatti önlem olarak dedi.bence iyi doktora denk gelmek lazim.doktorunuzu degistirin.

Bazi gunler folbiol 5mg ictim bazen 2m osendr ictim doktorum keseyi gordukten sonra oksapar 4000 igne baslatti.bu arada coraspin hep iciyordum hic birakmadim takviye olarakta ocean d3k2 damla ictik hep.cok sukur bugunlere geldik.
Merhaba, siz coraspini kaçıncı haftada bıraktınız acaba?Bir de aspirini bıraktıktan sonra iğnenin dozunu artırdı mı doktorunuz?

Herkese merhaba.bisey merak ediyorum bende tüp bebekle hamileyim. Pirtilaşma testi size neden yapıldı. Daha önce yaşadığınız bir deneyiminiz mi var. Bana bakılmadi neye göre yapiliyor bu.birde bu testi isteyen hematologmu yoksa kadın doğumcumu.
Merhabalar dogum yapmışsınız sanırım hayırlı olsun. Pıhtılaşma testi bende yaptırmadım acaba sorun yaşadınız mı? Kan sulandırıcıda kullanmıyorum

Merhabalar dogum yapmışsınız sanırım hayırlı olsun. Pıhtılaşma testi bende yaptırmadım acaba sorun yaşadınız mı? Kan sulandırıcıda kullanmıyorum
Teşekkürler.sorun yaşamadım bende kan sulandırıcı kullanmadım olduklarımdan çok etkilenmiştim neyseki bişey olmadı

Merhaba, siz coraspini kaçıncı haftada bıraktınız acaba?Bir de aspirini bıraktıktan sonra iğnenin dozunu artırdı mı doktorunuz?
Igneyi 1 gun once biraktim 24 saat önce.bu arada hic erken dogum riskim yoktu.bebegim doğalı 4 aylik oldu bu arada.kanamam fazla olmadı.dogumdan sonra ne aspirin ne iğne kullandim. serumlarla durdum 2 gün ama icinde ne var bilmiyorum serumun.

Ben dogum yaptim sezeryanla bebegim 6 aylık oldu.tabiki Denizli Egekent Dr.Mehmet gencer.hic bir sorun yaşamadım hamileliğimdede doğumumdada herkese tavsiye ederim.
Merhaba
Ben de 8 haftalık hamileyim ve doktor hastane arayışına girdim.Sanırım doğumu da Denizli Özel Egekent hastanesinde yaptınız.Genel olarak hastane ve doktor bey hakkında görüşleriniz nedir? ücret olarak ne kadar ?Teşekkürler

Merhaba
Ben de 8 haftalık hamileyim ve doktor hastane arayışına girdim.Sanırım doğumu da Denizli Özel Egekent hastanesinde yaptınız.Genel olarak hastane ve doktor bey hakkında görüşleriniz nedir? ücret olarak ne kadar ?Teşekkürler
Ben özelsagliga ceraahiye odak hastanesinede gittim.özelsagl... igrenç bir yer 3 saat doktorumu bekledigimi bilirim.ameliyat icin gittigim gün boş yatak yoktu giriste 1.5 saat boş oda bekledim.Egekentte danişma olsun sekreterler hemşireler çok nazik ve her şeyinle ilgileniyorlar doktor randevusunu en fazla 10 dk beklemişimdir.hastane işleyisi guzel kan almada en fazla 1 dk beklemisimdir. hic bir yerde sıra beklemiyorsun .Doktorum mehmet gencerde harika biri çok bilgili 10 haftalikkken kanamam olmustu kan sulandiriciyi kesicektim korkumdan kesme dedi ve çok şukur kanamam durdu.40 yas uzeriyim down riskim fazla ama bebeğimi hafta hafta kontrol etti baska doktora gidip baktirmadim bile ,bebegim saglikli dogdu.ben 2022 de 5.5 bin pesin ödedim doğum icin spinal oldum .

Ben özelsagliga ceraahiye odak hastanesinede gittim.özelsagl... igrenç bir yer 3 saat doktorumu bekledigimi bilirim.ameliyat icin gittigim gün boş yatak yoktu giriste 1.5 saat boş oda bekledim.Egekentte danişma olsun sekreterler hemşireler çok nazik ve her şeyinle ilgileniyorlar doktor randevusunu en fazla 10 dk beklemişimdir.hastane işleyisi guzel kan almada en fazla 1 dk beklemisimdir. hic bir yerde sıra beklemiyorsun .Doktorum mehmet gencerde harika biri çok bilgili 10 haftalikkken kanamam olmustu kan sulandiriciyi kesicektim korkumdan kesme dedi ve çok şukur kanamam durdu.40 yas uzeriyim down riskim fazla ama bebeğimi hafta hafta kontrol etti baska doktora gidip baktirmadim bile ,bebegim saglikli dogdu.ben 2022 de 5.5 bin pesin ödedim doğum icin spinal oldum .
Ben de 39 yaşındayım ve ilk gebeliğim ve ilk bebeğim. İçimi rahatlattınız. Birazdan Mehmet beyle ilk randevuma gideceğim. İlk başta özel sağlık hastanesini düşünmüştüm fakat çok fazla olumsuz yorum okuyunca direkt olarak kafamda eledim. Odak hastanesini de duydum ve hatta bir yakınımızın yakın arkadaşı kadın doğum uzmanıymış orada. Mehmet beyle ilgili çok fazla olumlu yorum okuyunca ondan aldım randevuyu. Hastane hakkında bilgim yoktu. Şimdi bizzat tecrübenizle bana Işık oldunuz. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi ❤️

X