Kan pıhtılaşması düşük

Merhaba arkadaşlar ben 4 kere kimyasal gebelık yaşadım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlarımda kendılıgımden hamıle kaldım hep ama olmadı ennson 4000 lik Oslo’dan iğne günde 2 kere vuruldum corasprın aldım artık şaşırdım ne yapacağımı bugün yaşadım düşüğü umutluydum çok ama sizde benim gıbı olan sonrasında saflıkla bebeği olan varmı İstanbul’da doktor önerisi Avrupa yakası iyi bir doktora ihtıyacım var tüb bebek denemek isteeyorum bide
Merhaba bendede kan pıhtılazması var düşüklerim oldu sonra kızıma hamileyken sadece.coraspirin kullandim ve dogurdum suan 5 yasında ve 2. Hamileyim 30 haftalık oskapar 4.000 igne ve coraspirin kullaniyorum

Yönlendirmeniz dogru gibi görünsede pek dogru degil ben sizin dediginiz tabirle düz kadin doğumcu ile sonuca ulastim🙏 her tip doktoru denemis biri olarak soyluyorum bunu yani burada demek istedigim doktorun tecrubesi,bilgisi unvaninin onune gecebiliyor. Bu arada bn 9 ay boyunca kan sulandirici igne kullanarak kizima kavustum. Dilerim herkes şifasini bulur ve iyi doktorlarla karşilaşir🙏♥️
Sizin trombofili paneli sonucunuz nasıldı acaba? Hangi genlerde mutasyon vardı?

Geçmiş olsun başınızı sağ olsun kayıplarınız için. Kan pıhtılaşması varsa önce kalp damar bölümüyle veya ilgili bölümlerle pıhtının sebebini bulup tedavisini olmalısınız. Bu sizin de hayatınızı riske atabilecek bir durum Allah korusun. Pıhtı neredeyse oradan kopup beyne veya kalbe gidebilir demişlerdi. Bence bebekten önce bu konuyu net olarak çözmelisiniz. Doktorlar bazen nerede olduğunu bulamıyor pıhtının veya sebebini. Alanında iyi doktora gidip bulmak lazım sebebini. Benim de başımda bu dert oradan biliyorum. Ben henüz bulamadım sebebini. Her biri farklı bir şey söylüyor doktorların. Yeni düşük yaptım ve bu sorunumu çözmeden bir daha bebek yapmayacağım. Pıhtı konusunda iyi uzman bulanlar bana da yazarsa çok sevinirim. Gittiğim her doktor farklı şey söylüyor artık arapsaçı oldu bu konu benim için :KK43:

Sizin trombofili paneli sonucunuz nasıldı acaba? Hangi genlerde mutasyon vardı?
Benim butun degerlerim normaldi sadece lupus antikoagülan sinira yakindi onun hamilelk esnasinda siniri gecmesinden süphelenip riske atmamak icin oksapar igne kullandirdi doktorum

Bende aynı hiç kalp atışı oluşmadı 4 ge

Bendeki tek sorun pıhtılaşma var ama oda önemsiz genlerdeymiş iğneye falan gerek yokmuş bende ne yapıcağımı bilmiyorum Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
hangi geninde sorun var ?
bazı doktorlar pıhtılaşmayı önemsemiyor bazıları da önemsiyor..

X