- 5 Temmuz 2024
- 573
- 689
- 33
- Konu Sahibi yagmursirasi
Yani onu da düşünmüyorum öyle bir şey olsa anlardik herhaldeAnnen mi aldatmis yani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani onu da düşünmüyorum öyle bir şey olsa anlardik herhaldeAnnen mi aldatmis yani ?
Babamın 0 ,annemin AB ,kardesimin O,ablamla benim B.Ab pozitif
Evlatlık olamam diyorsunuz, annem aldatmamis diyorsunuz Ee ne olabilie,Yani onu da düşünmüyorum öyle bir şey olsa anlardik herhalde
Hastanede karıştım diyorEvlatlık olamam diyorsunuz, annem aldatmamis diyorsunuz Ee ne olabilie,
Onu da ogrenirsem kaldiramam diyor, karistiysa anne baba da bilmiyordur ki. evlat ayrımı var, annem babanıza iyi davranın vs diye sitem ediyordu karismissa nerden bilsinler. Babası minumum 55-60 yaşlarında Allah bilir kan grubuna en son ne zaman bakildi. Kan verdi diyor diğer arkadaşın dediği gibi stok olarak kan verip yerine diğer kanı alabiliyorsunuz.Hastanede karıştım diyor
Aaaaa bu çok daha ilginç. Sülalenin tek çocuğu derken?Babamın sulalenin tek çocuğu sanmıyorum yani yakın bir akrabamız da yok
Ya zaten 0(-) herkese kan verebiliyordu kafam karışmış ordaBu detayi kacirmisim ama kan vermek illa ayni kan grubuyla olmak zorunda degil atiyorum b grubuna a grubu kan verebilir, o kisiden transfer yapilmaz ama kan bankasina stok olarak geri dondugu icin kan verilmis gibi islem gorur. (Tam anlatamadim ama illa kan grubu tutmasi gerekmiyor, stok kan bagisi sayilmistir belki)
Yani benim babaminkinde de öyle keza benim de once yanlis bulundu, annem bana gebeyken kan uyusmazligi ignesi vuruldugu icin yanlis oldugunu anlamis tekrar baktirmistim.
@graffe1234 hayir tekrar kan grubu bakilmiyor yenilemede.
Evet yanlış olabilir. En sağlamı yeniden kan grubuna baktırmak yada DNA testi. Diğer türlü hep kuşku olacakBende acaba yanlış olabilir mi diyorum onunki.zamanla kan grubu değişimi lösemi de oluyormuş yada ağır enfeksiyon da öyle bir durum da yok
Ben anlamadım şimdi, senin annenle kan grubun aynı degilmiAb pozitif
Buna takilmayin. Benim yegenim de 7 aylik dogdu ve ne kuveze girdi ne de hastanede fazladan tuttular. O da 2 kiloydu.annemin normal doğum tarihi Ekim ortasında demiş Dr ama ben Ağustos ortasında doğmuşum annem iki kiloydun ama hiç kuveze girmesin diyor üstelik ertesi gün eve getirmişler hastede bile yatırma gereği duymamış Dr . Bu arada babamın durumu iyi yani benimle ilgili sağlık sorunu olsaydı heryere götürlerdi o zaman hastanelerin ücretli olduğunu düşünürsek de annemde bir Dr un muayenehane sine gidiyormuş ama doğumu devlet hastanesi nde yaptirmislar özel hastane daha açılmadı diye
Sizdeki durum normalBenim kan grubum b
Çocuklarımın da kan grubu b
Eşimin 0 mesela.
Ya bence de yapılıyo olabilir. Sanki müge anlıya katılan konuklardan ben gidip yaptırdım diyenler oluyodu belki özel kliniklerde yapılıyodurdna testi yapan özel laboratuarlara sorsanız acaba karsı tarafın bilgisi olmadan olur mu DNA testi diye. Sonuçta babanızın yaşı vardır kan grubu yanlış ya da eski teknoloji ile bakılmış olabilir.