-
- Konu Sahibi LeydiStark
o salakla konuşmuyorum en son numarasını da sildim bide şey dedim ona benimle iş dışında iletişime geçme o da çok acil olursa falanO değil de konu sahibi, iş yerindeki hoşlandığın meğer sözlü çıkan adamdan haber var mı o ne olduLeydiStark
Bence gelmeyin. Kira sıkıntı ulaşım sıkıntı. Psikolojiniz bozulur burada cevaplarınızı okuduğum kadarıyla bu kanıya vardım.düzenli zam alıyoruz her sene yılbaşında banka sektörü. düz memur şuan sanırım 39-40 arası alıyor benim 50 civarı
Düz memurlar 40 küsür alıyor ancak ileride ilan açılır uzmanlık sınavlarına falan hazırlanıp girerseniz onların maaşı daha yüksek kamuda uzman yardımcıları 54 bin uzmanlar ise 60 bin alıyor. Veya kurum içi unvan yükselme sınavları oluyor oradan kurum içinden sınavlara girip maaşınız yine yükselir 50 bini bulur.düzenli zam alıyoruz her sene yılbaşında banka sektörü. düz memur şuan sanırım 39-40 arası alıyor benim 50 civarı
Bordroyu görmeden inanmıyorum ben :)15 yıllık düz memurum 42 alıyorum
Merhaba herkese,
26 yaşındayım ve doğma büyüme yaşadığım şehirdeyim hiç başka yerde yaşamadım. şuanda da bu şehirde özel sektörde çalışıyorum. ankarada bir bakanlıkta memurluk kazandım. kpss b den düz memur. gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım çünkü ankaraya taşınmam gerekecek kira vermem lazım masraflar vs. ve şuan memur maaşından daha fazla kazanıyorum olduğum şehirde. ailemle yaşadığım için de masrafım yok. gitmeye pek gönlüm olmasa da herkes memurluğun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söylediği için acaba hata mı yapıyorum düşüncesi sardı. tabiki kamunun avantajlı olduğu noktalar var özele göre gerek iş yükü gerek izin hakları vs. fakat şehir değiştirmek taşınmak sıfırdan başlamak zor geliyor. sizler ne dersiniz?
Bordroyu görmeden inanmıyorum ben :)
Düz memur 39 civarı alır. Kıdemi çoksa 42 gibi alır. Mühendis avukat 55 civarı alır. Uzmanlar 60-70 arası değişir. Memur maaşını niye eksik söylesin o genelde öğretmenlerde doktorlarda oluyor. Memur dümdüz maaş alır işte ek ders tediye döner sermaye falan olmadan.Bordroyu görmeden inanmıyorum ben :)
Düz memur 39 civarı alır. Kıdemi çoksa 42 gibi alır. Mühendis avukat 55 civarı alır. Uzmanlar 60-70 arası değişir. Memur maaşını niye eksik söylesin o genelde öğretmenlerde doktorlarda oluyor. Memur dümdüz maaş alır işte ek ders tediye döner sermaye falan olmadan.