- 28 Şubat 2017
- 7.888
- 21.907
-
- Konu Sahibi LeydiStark
Ya işte varlığına eminim ama neydi şartları ne bilmiyorum hatta bu konudan bahseden kişi öğretmendi sanırım atanmıştı işte 1 yıl gitmeyip sonra gidebiliyor muydu neydi öyle bir şey ama tam hatırlamıyorumöyle bir şey oluyor mu
bi bakayımYa işte varlığına eminim ama neydi şartları ne bilmiyorum hatta bu konudan bahseden kişi öğretmendi sanırım atanmıştı işte 1 yıl gitmeyip sonra gidebiliyor muydu neydi öyle bir şey ama tam hatırlamıyorum
Her yer böyle değilİş peşinden asla gelmez patronun yoktur sana hesap soranda yoktur. izin istediğinde gerileceğin bir durumda olmaz rahat bir çalışma ortamı vardır
Bence özelde kalın zaten daha fazla kazanıyorsunuz kiranızda yok anladığım kadarıyla diğer türlü maddi olarak zorlanabilirsinize deMerhaba herkese,
26 yaşındayım ve doğma büyüme yaşadığım şehirdeyim hiç başka yerde yaşamadım. şuanda da bu şehirde özel sektörde çalışıyorum. ankarada bir bakanlıkta memurluk kazandım. kpss b den düz memur. gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım çünkü ankaraya taşınmam gerekecek kira vermem lazım masraflar vs. ve şuan memur maaşından daha fazla kazanıyorum olduğum şehirde. ailemle yaşadığım için de masrafım yok. gitmeye pek gönlüm olmasa da herkes memurluğun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söylediği için acaba hata mı yapıyorum düşüncesi sardı. tabiki kamunun avantajlı olduğu noktalar var özele göre gerek iş yükü gerek izin hakları vs. fakat şehir değiştirmek taşınmak sıfırdan başlamak zor geliyor. sizler ne dersiniz?
kuzenim yuksek lisansa yazildi, calistigi devlet kurumundan kolaylik yaptilar erken cikis yapiyor. ozelde kimse sallamaz yüksek lisans saatini, sinavini.yabancı dilim var evet kendimi geliştiriyorum yüksek lisansa devam ediyorum vs.
26 yaşında bu deneyimi yaşamayacaksan ne zaman yasayacaksin ?Merhaba herkese,
26 yaşındayım ve doğma büyüme yaşadığım şehirdeyim hiç başka yerde yaşamadım. şuanda da bu şehirde özel sektörde çalışıyorum. ankarada bir bakanlıkta memurluk kazandım. kpss b den düz memur. gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım çünkü ankaraya taşınmam gerekecek kira vermem lazım masraflar vs. ve şuan memur maaşından daha fazla kazanıyorum olduğum şehirde. ailemle yaşadığım için de masrafım yok. gitmeye pek gönlüm olmasa da herkes memurluğun kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu söylediği için acaba hata mı yapıyorum düşüncesi sardı. tabiki kamunun avantajlı olduğu noktalar var özele göre gerek iş yükü gerek izin hakları vs. fakat şehir değiştirmek taşınmak sıfırdan başlamak zor geliyor. sizler ne dersiniz?
Yüksek bitirene bir kademe verilir, doktora da bir derece oluyor. Maaş yükselmiyor haliyle.kuzenim yuksek lisansa yazildi, calistigi devlet kurumundan kolaylik yaptilar erken cikis yapiyor. ozelde kimse sallamaz yüksek lisans saatini, sinavini.
bir de dil sinavini gecen memurlarin aldigi puana gore maasi yükseliyor ama düşük bir yukseklikti sanirim. yüksek lisansi bitireenin de maasi yukseliyor. eger oyle planlarin varsa belki kamu daha iyi olabilir
tesekkurler duzeltme icin. 10 dk daha dolmamisti ekleme ile dogrusunu yazdim^^Yüksek bitirene bir kademe verilir, doktora da bir derece oluyor. Maaş yükselmiyor haliyle.
yds için komik rakamlar veriyor kamu bizde toefl alana baya bi ek ödeme veriliyorkuzenim yuksek lisansa yazildi, calistigi devlet kurumundan kolaylik yaptilar erken cikis yapiyor. ozelde kimse sallamaz yüksek lisans saatini, sinavini.
bir de dil sinavini gecen memurlarin aldigi puana gore maasi yükseliyor ama düşük bir yukseklikti sanirim. yüksek lisansi bitireenin de maasi yukseliyor. eger oyle planlarin varsa belki kamu daha iyi olabilir
*maasi degil kademesi yükseliyormus yukseklisans yapanin
Kamuda çalışan biri olarak kesinlikle kamudan yana tercihinizi kullanmalısınız diyorumMerhaba herkese,
15 yıllık düz memurum 42 alıyorumYa işte bordro görmeden düz memur 40 alıyor demeyin bence. Ben o kadar alacağınızı düşünmüyorum. 50 kesin alırsınız. Senede iki kez zam alıyor kamu.