- 25 Aralık 2009
- 1.135
- 1
-
- Konu Sahibi TesterTester
öncelikle geçmiş olsun...aslında yetersizlik çok ileri değil.. başlangıç daha... bunlar için bir operasyona gerek yok bence... ama darlığınız ilerlemişse belki bunun için yapıyordur balonu...merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.benimde 10 gün önce öğrendiğim kalp kapak hastalığım var ,1. derece mitral yetmezlik, 1. derece aort yetmezlik, mitral darlık varmış. doktorum bayramdan sonra balon yöntemiyle kapağın açılacağını söyledi. bu operasyonu greçiren var mı aranızda ... bana bilgi verebilirmisiniz. 4 ve 7 yaşında iki oğlum var ve ben çok korkuyorum ameliyattan. birde bu hastalık ilerliyormu .bunu merak ediyorum.
kızlar kapakta sorun olduğunu ekodamı gördü doktor
başka testlerde yaptırdımı öncesinde
bende çabuk yoruluyorum hapşuruncada kolumda uyuşma ve ağrı oluyo
bazen dinlenme esnasında miğdemin üzerinde pıtırtılar hissediyorum sanki kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi ritimli yürüyüncede kalp bölgemin arkası ve üstü ağrıyo
doktora sadece çok çabuk yoruluyorum dedim diğer belirtileri söylemeyi unuttum
eko istedi acaba ekoda herşey kesin çıkarmı yoksa bu belirtilerimide söylesem başka testlerde istermi acaba
ayrıca hepinize çookk geçmiş olsun
benim de kalbimde doğustan mvp diye bi kapak bozuklugu varmıs..
Lolo evet benimki ekoda ortaya cıkmıstı holter de takıldı ama bana 24 saat kalp atıslarıma bakıldı..
bahsettiğin şikayetlerin hepsi bende var merdivenlerden cıkarken sigara içmememe ragmen kalbimin fırlıcak gibi gümgüm atması falan..dr önemli olmadığını söyledi.ama 2 yılda bir kontrol ettir dedi..
merhaba arkadaşım aynı rahatsızlık bendede var 3 ay önce bende oldum benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim
arkadaşlar bende kalp kapakçık hastasıyım bana gelen mesajlara nasıl bakıcam yeni üye oldumda yardımlarınızı bekliyorum