Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Aynen canım benmde öyleyim çok gerginim eşim çok şikayetçi bu durumdan bende inşallah perşembe duyucam
Benım esım pek oralı olmuyor
O yuzden sıkayetı de olmuyor
Bı de sıgarayı bırakamadım
Cok azalttım
Tabıkı marıfet degıl
Sucluluk duyarak yazıyorum bunu
0,1 e ındırdım azalttım ama bırakamadım
Bıde o gergınlık var

Bende günde bi tane içiyorum(

14mm oluyor yani benim en son 9mmdi herhangi bişey söylemedide o yüZdn sordum teşekkür ederim :)
Canım dr bana da bısey demedı. Sen sorumca kagıda bı daha baktım da mm lı bısey bulamadım. Ben ankarada yasıyorum bu dr ılk kez gıttım pek cozemedım de dr
Yapısını falan kısa surdu zaten

Canım dr bana da bısey demedı. Sen sorumca kagıda bı daha baktım da mm lı bısey bulamadım. Ben ankarada yasıyorum bu dr ılk kez gıttım pek cozemedım de dr
Yapısını falan kısa surdu zaten
Zaten kağıtta cm olarak yazıyor 0,9cm o da 9mm oluyor

Bende öyle günde 1 paket içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum zaten asıl sıkıntı o ama hala bırakamadm

6+6da karından zayıf bir şekilde gördük, vajinal daha net görüldü ve duyuldu çok şükür.

Ben daha 6+2 haftalık sana göre küçük mide bulantım filan olmadı daha yanlız çok kasık ağrım var ama canını sıkacak bişey olmamalı mide bulantısı normal
Aynı kasık agrısı bendede var
Hatta sag kasıgımda ozellıkle
Bazen asagı dogru bazen karına dogru ama kendını hıssetırıyor agrı
Hatta dun bı kramp gırdı sagıma nası korktum

Bende öyle günde 1 paket içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum zaten asıl sıkıntı o ama hala bırakamadm
Ah canım ben anlarım senı vallahı
0,1 olana gectım kı daha agır olanlarından ıcerdım. Gunde 7 oluyor. Barı 3 e ın dedı dr. Evhamım cok zaten bıde bu dal sayma benı ıyıce bunalttı vallahı.

Aynı kasık agrısı bendede var
Hatta sag kasıgımda ozellıkle
Bazen asagı dogru bazen karına dogru ama kendını hıssetırıyor agrı
Hatta dun bı kramp gırdı sagıma nası korktum
Aynen doktor bana 3ay kadar sürer normal dedi benimde sağ tarafımda daha çok aynen anlattığın gibi hissediyorm zaten seninle benzer şeyler yaşıyoruz takip ettiğim kadarıyla kaç günlük senn şimdi bence bizim bu ağrılarımızı sigarada etkiliyor sanki yada bana öyle geliyor

Bende senı takıp edıyorum canım
Bıde ne yazıkkı sıgara arkadasıyız
Tabıkı utanarak soyluyorum ama ıcıyorum ıste
Benım 3 ekım son adet
Asılama oldum ben
Persembe kalp atısı kontrolum var nasıpse ıste
Doktor 10 temmuz dedı ıste kısmettse
Senınle 4 gun fark gorunuyor
Demekkı rahımler aynı sekılde kı belırtılerımız faşan aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…