Hadı ınsallahBen de geçen hafta gittim 2 hafta sonra tekrar çağırdı 29una randevu aldım 7 haftayı geçmiş olacağım o zamana bakalım hayırlısı olsun...
Pelın aynen canım yaHadi inşallah canım şu 3 ay bitmeden rahatlamıcaz galiba hiç.
Benım esım pek oralı olmuyorAynen canım benmde öyleyim çok gerginim eşim çok şikayetçi bu durumdan bende inşallah perşembe duyucam
14mm oluyor yani benim en son 9mmdi herhangi bişey söylemedide o yüZdn sordum teşekkür ederim :)Canım ultrason goruntusu uzerınde 1,4 cm yazısı var
Bu nu mu sordun acaba
Ilk hamılelıgım bılmıyorum neyın ne oldugunu
Hayır henüz duyamadım çok küçük dedi 2 hafta sonra görürüz kalp atışını dedi 29unda göreceğim Allah’n iziniyleHadı ınsallah
Kalp atısını duydun mı
Bende günde bi tane içiyorumBenım esım pek oralı olmuyor
O yuzden sıkayetı de olmuyor
Bı de sıgarayı bırakamadım
Cok azalttım
Tabıkı marıfet degıl
Sucluluk duyarak yazıyorum bunu
0,1 e ındırdım azalttım ama bırakamadım
Bıde o gergınlık var
Canım dr bana da bısey demedı. Sen sorumca kagıda bı daha baktım da mm lı bısey bulamadım. Ben ankarada yasıyorum bu dr ılk kez gıttım pek cozemedım de dr14mm oluyor yani benim en son 9mmdi herhangi bişey söylemedide o yüZdn sordum teşekkür ederim :)
Insallah canımHayır henüz duyamadım çok küçük dedi 2 hafta sonra görürüz kalp atışını dedi 29unda göreceğim Allah’n iziniyle
Zaten kağıtta cm olarak yazıyor 0,9cm o da 9mm oluyorCanım dr bana da bısey demedı. Sen sorumca kagıda bı daha baktım da mm lı bısey bulamadım. Ben ankarada yasıyorum bu dr ılk kez gıttım pek cozemedım de dr
Yapısını falan kısa surdu zaten
Bende öyle günde 1 paket içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum zaten asıl sıkıntı o ama hala bırakamadmBenım esım pek oralı olmuyor
O yuzden sıkayetı de olmuyor
Bı de sıgarayı bırakamadım
Cok azalttım
Tabıkı marıfet degıl
Sucluluk duyarak yazıyorum bunu
0,1 e ındırdım azalttım ama bırakamadım
Bıde o gergınlık var
Ben daha 6+2 haftalık sana göre küçük mide bulantım filan olmadı daha yanlız çok kasık ağrım var ama canını sıkacak bişey olmamalı mide bulantısı normalKusmalarınız ve mide bulantınız var mı kızlar
Hamdolsun benım sımdılık yokKusmalarınız ve mide bulantınız var mı kızlar
Senın 24 hafta bıtmıs ne guzel masallah6+6da karından zayıf bir şekilde gördük, vajinal daha net görüldü ve duyuldu çok şükür.
Aynı kasık agrısı bendede varBen daha 6+2 haftalık sana göre küçük mide bulantım filan olmadı daha yanlız çok kasık ağrım var ama canını sıkacak bişey olmamalı mide bulantısı normal
Ah canım ben anlarım senı vallahıBende öyle günde 1 paket içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum zaten asıl sıkıntı o ama hala bırakamadm
Aynen doktor bana 3ay kadar sürer normal dedi benimde sağ tarafımda daha çok aynen anlattığın gibi hissediyorm zaten seninle benzer şeyler yaşıyoruz takip ettiğim kadarıyla kaç günlük senn şimdi bence bizim bu ağrılarımızı sigarada etkiliyor sanki yada bana öyle geliyorAynı kasık agrısı bendede var
Hatta sag kasıgımda ozellıkle
Bazen asagı dogru bazen karına dogru ama kendını hıssetırıyor agrı
Hatta dun bı kramp gırdı sagıma nası korktum
Bende senı takıp edıyorum canımAynen doktor bana 3ay kadar sürer normal dedi benimde sağ tarafımda daha çok aynen anlattığın gibi hissediyorm zaten seninle benzer şeyler yaşıyoruz takip ettiğim kadarıyla kaç günlük senn şimdi bence bizim bu ağrılarımızı sigarada etkiliyor sanki yada bana öyle geliyor
Amİn inşllh.Senın 24 hafta bıtmıs ne guzel masallah
Darısı bıze