Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Bende senı takıp edıyorum canım :KK200:
Bıde ne yazıkkı sıgara arkadasıyız
Tabıkı utanarak soyluyorum ama ıcıyorum ıste
Benım 3 ekım son adet
Asılama oldum ben
Persembe kalp atısı kontrolum var nasıpse ıste
Doktor 10 temmuz dedı ıste kısmettse
Senınle 4 gun fark gorunuyor
Demekkı rahımler aynı sekılde kı belırtılerımız faşan aynı
Canım benim aşılama değil kendiliğinden oldu ama benm içinde mucize sayılır çünkü bende pko hastasıyım olsun oldu ya önemli olan o perşembe günüde kalp atışlarını duyup birazda olsun rahatlayacağız inşallah ☺️☺️
Buradan birlikte büyütürüz işte bebişlerimizi dertleşiriz arkadaş oluruz birbirimize

Canım benim aşılama değil kendiliğinden oldu ama benm içinde mucize sayılır çünkü bende pko hastasıyım olsun oldu ya önemli olan o perşembe günüde kalp atışlarını duyup birazda olsun rahatlayacağız inşallah ☺️☺️
Buradan birlikte büyütürüz işte bebişlerimizi dertleşiriz arkadaş oluruz birbirimize
Olmus bak cok sukur canım. Pk olsa da asılama olsada şükür bugunumuze. Ay ınsallah canım ya. Iste dedım ya bazen aynı belırtı aynı kontrol zamanı bırını bulmak o kadar zor kı ınsan kendını tek sanıyor. O yuzden cok memnun oldum tanıstıgımıza :KK3:

Arkadaşlar 6+1 bugün gittim kontrole diyabet hastası olduğum için hergün şekerimi ölçücem tansiyonumu ölcücem .haftayada büyük ihtimal ünsüline baslıycam birde hormon hapı eklendi büyün troid hormonu..valla işim zor ..doktor ultrason görüntüsü çok net dedi kesede büyümüş minnağımda kalbinin attığını gördük ama duyamadık:) alttan ultrason dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklicem attığını gördüm o da yeter ama foto almayı unuttum ya:KK43:

Olmus bak cok sukur canım. Pk olsa da asılama olsada şükür bugunumuze. Ay ınsallah canım ya. Iste dedım ya bazen aynı belırtı aynı kontrol zamanı bırını bulmak o kadar zor kı ınsan kendını tek sanıyor. O yuzden cok memnun oldum tanıstıgımıza :KK3:
Aynen öyle canım ben de çok memnun oldum ❤️

Arkadaşlar sigara kullanmamız gerekiyor ben 7 yıl sigara içtim yaşım 23 duyduğum gibi bıraktım sigarayı 3 gün içmedim kendimi tuttum şu an hiç istemiyorum. 1 aydır ağzıma sürmedim. Size tavsiyem en azından bebekleriniz için kendinizi tutun sigaranın çocuğa çok sonradan etkisi oluyor arkadaşlarım biz onlar için herşeyi yapmalıyız ki bu en basiti :) sigara yerine başka şeylerle oyalın kendinizi leblebi falan yiyin hem midenize iyi gelir :)

Ben daha 6+2 haftalık sana göre küçük mide bulantım filan olmadı daha yanlız çok kasık ağrım var ama canını sıkacak bişey olmamalı mide bulantısı normal
Benimde 6+5 te başladı bulantım çok kötüyüm varya

Arkadaşlar 6+1 bugün gittim kontrole diyabet hastası olduğum için hergün şekerimi ölçücem tansiyonumu ölcücem .haftayada büyük ihtimal ünsüline baslıycam birde hormon hapı eklendi büyün troid hormonu..valla işim zor ..doktor ultrason görüntüsü çok net dedi kesede büyümüş minnağımda kalbinin attığını gördük ama duyamadık:) alttan ultrason dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklicem attığını gördüm o da yeter ama foto almayı unuttum ya:KK43:
Aa gozun aydın canım bak attıgını gormussun cok sukur
Ne dıyabet ne hormon ıcın sakın ama sakın uzulme
Bak ben asılama ıle hamıle kaldım. Ictıgım hormonları bı duysan hamıle kalana kadar
İşini Allahım kolaylastırır ınsallah
Troıd genelde verıyolar belkı hepımıze verırler o bebegın beyın kas gelısımı ıcın

Aa gozun aydın canım bak attıgını gormussun cok sukur
Ne dıyabet ne hormon ıcın sakın ama sakın uzulme
Bak ben asılama ıle hamıle kaldım. Ictıgım hormonları bı duysan hamıle kalana kadar
İşini Allahım kolaylastırır ınsallah
Troıd genelde verıyolar belkı hepımıze verırler o bebegın beyın kas gelısımı ıcın
Teşekkür ederim canım gördüm valla :)) aynen stres yapmamaya çalışıyorum canım.bu arada bişey öğrendim doktor ultrason da görüntü çok temiz çok net dedi ya.dünde gezinirken gebelik sitelerinde ne kadar çok su içersen görüntü okadar net olur diye okudum bende çok su içiyorum günde 3-3/5 falan

Arkadaşlar sigara kullanmamız gerekiyor ben 7 yıl sigara içtim yaşım 23 duyduğum gibi bıraktım sigarayı 3 gün içmedim kendimi tuttum şu an hiç istemiyorum. 1 aydır ağzıma sürmedim. Size tavsiyem en azından bebekleriniz için kendinizi tutun sigaranın çocuğa çok sonradan etkisi oluyor arkadaşlarım biz onlar için herşeyi yapmalıyız ki bu en basiti :) sigara yerine başka şeylerle oyalın kendinizi leblebi falan yiyin hem midenize iyi gelir :)
Arkadasım 35 yasındayım ve 15 yıldır ıcıyorum ben. Bencede ıcmemek gerek
Zaten rahatsızlıgını suclulugunu duyuyorum ama ıste olmuyor bırakamamakta var

Teşekkür ederim canım gördüm valla :)) aynen stres yapmamaya çalışıyorum canım.bu arada bişey öğrendim doktor ultrason da görüntü çok temiz çok net dedi ya.dünde gezinirken gebelik sitelerinde ne kadar çok su içersen görüntü okadar net olur diye okudum bende çok su içiyorum günde 3-3/5 falan
Masallah ne guzel
Darısı bıze
Yarın gıdıcem ınsallah
M Mrnz de bende senın gıbı pırıl pırıl gorururuz ınsallah
Ben doktora gıtmeden de epey ıdrara sıkısıyorum rahat gorunsun dıye
Gun ıcınde de cok ıcerım dr azalt bıraz hocam ya dedı :)

Ayy inşallah.. İnsan kalp atışını duymadan emin ve rahat olamıyor. Umarım ilk gidişimizde sonuç alırız. Cumartesi 6+6 olacağım.
25 eylül son adetim bir türlü kaç haftalık olduğunu tutturamadım her gittiğimde dr haftalar değişti sanırım 6 haftalık kese göründü içinde bebek gibi bişey var dedi dr kalp atışı görünmedi ve haftaya da gorunmesse gebeliği sonlandiracagini söyledi çok moralim bozuk hiçbirşey Yemek içmek gelmiyor içimden bebeğim canlı mı degilmi sorusu beni öldürüyor

Masallah ne guzel
Darısı bıze
Yarın gıdıcem ınsallah
M Mrnz de bende senın gıbı pırıl pırıl gorururuz ınsallah
Ben doktora gıtmeden de epey ıdrara sıkısıyorum rahat gorunsun dıye
Gun ıcınde de cok ıcerım dr azalt bıraz hocam ya dedı :)

İnşallah canım benim yarın bekliyorum haberlerinizi bol bol sulan:)))))

25 eylül son adetim bir türlü kaç haftalık olduğunu tutturamadım her gittiğimde dr haftalar değişti sanırım 6 haftalık kese göründü içinde bebek gibi bişey var dedi dr kalp atışı görünmedi ve haftaya da gorunmesse gebeliği sonlandiracagini söyledi çok moralim bozuk hiçbirşey Yemek içmek gelmiyor içimden bebeğim canlı mı degilmi sorusu beni öldürüyor
Canım bak hıc canını sıkma
Bebek gıbı bısey var ne demek tabıkı bebektır ya kesenın ıcınde ne olacak
Baska doktora gorunmenı onerırım
Benım 3 ekım
Ben sımdı 7 hafta ıcındeyım
O zaman senınde 8 hafta olmalı oyle degıl mı
Benım 3 ekım daha bende kalp atısı duymadım
Tabıkı canın sıkkındır anlıyorum cunku o kadar evhamlı bırıyım kı
Buraya konu actım ‘benım gıbı evhamlı kotu senaryo yazan anne adayları var mı ‘ dıye
Kendını sıkma bıze yaz dertleselım

Insallah pelın amın canım
M Mrnz duydun mu canım yapısalım damacanaya bemım randevu 2 de kısmetse 11 de baslayım:confused:
Canım ben normaldede çok içerim ama sıkıntı hamile olunca büyük oluyor geçen gittiğimde içtim içtim doktor doğuma girmiş ben tutamadm tabi boşa gitti o kadar su İçmek önemli ama ne kadar sıkısık olursan bebeği o kadar net görüyormuş doktor

Canım ben normaldede çok içerim ama sıkıntı hamile olunca büyük oluyor geçen gittiğimde içtim içtim doktor doğuma girmiş ben tutamadm tabi boşa gitti o kadar su İçmek önemli ama ne kadar sıkısık olursan bebeği o kadar net görüyormuş doktor
Tüh bosa gıtmıs o kadar su
Idrar kesesı dolu olunca buyuyo ya rahıme baskı yapıyo rahım yayvan bükük olunca net oluyor ıste

Kızlar sadece o gün değil hergün bol su içmek gerekiyor net görüntü için:) temizliyomu artık napıyo hahhaah

X