Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Merhaba bende 6.hafta ıcersındeyım
Kısmetse persembe kalp atısı ıcın cagırdı dr
Keseyı gorduk besleyen noktaları da gorduk. Ama ben cok evhamlıyım

Bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Sakın aklınıza kotu bısey getırmeyın. Cunku gunluk bıle degısıyor. Benım ılk gebelıgım kısmetse. Ama cok duydum boyle seyleeı. Doktorun cıhazından da olabılır

Benimde bugün 6+0 perşembe gidicem doktora inşallah kalp atışını duyarız herşey yolundadır benm gibi olan kızlar ağrılarınız var mı

Ayrıca ben o kadar panık bır durumdayım kı. Asılama ıle hamıle kaldım. Hala ıgnelerım devam edıyor. O kadar korkuyorum kı Allah korusun olumsuz bırsey olırsa dıye

Ayrıca ben o kadar panık bır durumdayım kı. Asılama ıle hamıle kaldım. Hala ıgnelerım devam edıyor. O kadar korkuyorum kı Allah korusun olumsuz bırsey olırsa dıye
İnşallah bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ama benimde öyle dün gece oturdum ağladm ağrım var bişey olacak diye çok korkuyorum sen duydun mu kalp atışını ?

İnşallah bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ama benimde öyle dün gece oturdum ağladm ağrım var bişey olacak diye çok korkuyorum sen duydun mu kalp atışını ?
Yok daha duymadım canım
Nasıpse persembe
Ama cok gergın huzursuzum varya
Kımse anlamıyor bu halımı

Subhanallah cocuklarına canım. Hayırlı saglıklı evlat olsunlar ınsallah. Ne dedı dr

Hayırlı kandıller olsun hepınıze ınsallah
Saglıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız ınsallah.

Kızlar zaman geçmiyorr yarın randevum var endişeliyimm bi duysam şu kalp atışını rahatlıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…