Sakın aklınıza kotu bısey getırmeyın. Cunku gunluk bıle degısıyor. Benım ılk gebelıgım kısmetse. Ama cok duydum boyle seyleeı. Doktorun cıhazından da olabılırBugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Benım var. Ozellıkle kasık agrısıBenimde bugün 6+0 perşembe gidicem doktora inşallah kalp atışını duyarız herşey yolundadır benm gibi olan kızlar ağrılarınız var mı
İnşallah bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ama benimde öyle dün gece oturdum ağladm ağrım var bişey olacak diye çok korkuyorum sen duydun mu kalp atışını ?Ayrıca ben o kadar panık bır durumdayım kı. Asılama ıle hamıle kaldım. Hala ıgnelerım devam edıyor. O kadar korkuyorum kı Allah korusun olumsuz bırsey olırsa dıye
İnşallah bakalım ama duyamazsan korkma geç döllenme olunca geç duyuluyor canım :)Merhaba bende salı günü kalp atışını duyucam inşallah 6+1 olucam.diyabetli olduğum için korkuyorum.
Yolk kesesini görmüşsün işte canım:)Merhaba bende 6.hafta ıcersındeyım
Kısmetse persembe kalp atısı ıcın cagırdı dr
Keseyı gorduk besleyen noktaları da gorduk. Ama ben cok evhamlıyım
Yok daha duymadım canımİnşallah bişey olmaz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ama benimde öyle dün gece oturdum ağladm ağrım var bişey olacak diye çok korkuyorum sen duydun mu kalp atışını ?
Halem evet canım. Yolk kesesı ne demek bılmıyordum bıdeYolk kesesini görmüşsün işte canım:)
Subhanallah cocuklarına canım. Hayırlı saglıklı evlat olsunlar ınsallah. Ne dedı drİnşallah kızlar dua edin 3. Çocuğum üstelik korunurken oldu ama anne rahmine düştü bi kere işte sağlıklı olsun çok istiyorum hayırlısı olur inşallah
32 Aylık kızım
10 Aylık oğlum
Bu süpriz bebeğim
Insallah canımKızlar zaman geçmiyorr yarın randevum var endişeliyimm bi duysam şu kalp atışını rahatlıcam valla
Aynen canım benmde öyleyim çok gerginim eşim çok şikayetçi bu durumdan bende inşallah perşembe duyucamYok daha duymadım canım
Nasıpse persembe
Ama cok gergın huzursuzum varya
Kımse anlamıyor bu halımı
Hadi inşallah canım şu 3 ay bitmeden rahatlamıcaz galiba hiç.Insallah canım
Iyı dusun
Bende persembe gıdıvwm
Ben de geçen hafta gittim 2 hafta sonra tekrar çağırdı 29una randevu aldım 7 haftayı geçmiş olacağım o zamana bakalım hayırlısı olsun...Hadi inşallah canım şu 3 ay bitmeden rahatlamıcaz galiba hiç.
Yolk kesesini gördüpünde kesen kaç mmdi biliyor musun?Halem evet canım. Yolk kesesı ne demek bılmıyordum bıde
Doktor aa yolk kesesı dedı
Nerdeyse bayılacaktım korkudan
Meger ıyı bıseymıs
Aynı gun gıdıcez dr canımAynen canım benmde öyleyim çok gerginim eşim çok şikayetçi bu durumdan bende inşallah perşembe duyucam
Canım ultrason goruntusu uzerınde 1,4 cm yazısı varYolk kesesini gördüpünde kesen kaç mmdi biliyor musun?