Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Son adet tarihin ne canim benim 26 eylül bugün kalp atışı yine görünmedi

2 ekim ve benim O zaman da 5 gün kanamam olmuştu. 7 ekimde bitti. bebeğin ustune görmüşüm.. bir sonraki adet tarihi 2 kasımdi o tarihte de hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalıktı öğrendiğimde.

Canım benımmm
Sagolasın
Allah razı olsun
Rahatlamadan hıc bıse olmuyor haklısın
Bende bırakamıcam bellıkı
Bugun bı yazı okudum. Yurt dısı kaynaklı, dıyokı sıgara ıcın gebelıkte soylenenler 1 paket baz alınır. Hatta bızlerde alkol kullanımı sıgaranın onune gecer ve daha zararlıdır. Turklerde genelde sıgara ondedır(dıger ırkları falan yazmıs)Gunde 10 u gecmemek gerek bol su ıcmek zararlarını azaltır
Tabıkı matah bısey degıl yaptıgım ama o kadar ılgısız bı doktorum var kı soyle oturup anlatsa belkı 2 tane ıcıcem
Canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap en iyisini sen bilirsin psikolojini bozacak kadar takma kafana bak benim eşim kullanmıyor ben içiyorum devamlı kavga ediyoruz ben bebeğimi düşünmez miyim hiç annelik doğuştan babalık olunca anlaşılırmış önemli olan senn sağlığın bebeğin sağlığı sırf fizikselde değil zinhinsel de
Bu arada benim doktorumda aynı çok ilgilendiği söylenemez ki çok kişide şikayetçi galiba bu durumdan

Selam bayanlar :) bugün yavrumun kalp atışını duydum ben 8+0 zannederken doktor 8+3 olduğumuzu söyledi çok şaşırdım. Gelişimi çok şükür iyi. Geçen kontroldede 6+0 da gittim doktor 6+1 dedi.. tek sasirdigim nokta bu.... bu nasıl oluyor anlamadım
Bıldıgım kadarıyla aktarayım canım
Benım son adet tarıhım 3 ekım
Ama 18 ekımde aşılama oldum
Yanı ekım sonuna dogru ancak dollenme oldu
Doktorlar son adetı hesaplıyor
Sana sorup ultrasona yazıyor ya
Bende 3 ekım yazıyor dr
Sonra aşılama tarıhını soruyor
Yanı sen 8/0 hesaplıyorsun ya oyle degıl erken dollenmıs yanı

Canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap en iyisini sen bilirsin psikolojini bozacak kadar takma kafana bak benim eşim kullanmıyor ben içiyorum devamlı kavga ediyoruz ben bebeğimi düşünmez miyim hiç annelik doğuştan babalık olunca anlaşılırmış önemli olan senn sağlığın bebeğin sağlığı sırf fizikselde değil zinhinsel de
Bu arada benim doktorumda aynı çok ilgilendiği söylenemez ki çok kişide şikayetçi galiba bu durumdan
Dogum arkadasım benımm :)
Cokkk tesekkur ederım
Iyıkı varsın :)

Bıldıgım kadarıyla aktarayım canım
Benım son adet tarıhım 3 ekım
Ama 18 ekımde aşılama oldum
Yanı ekım sonuna dogru ancak dollenme oldu
Doktorlar son adetı hesaplıyor
Sana sorup ultrasona yazıyor ya
Bende 3 ekım yazıyor dr
Sonra aşılama tarıhını soruyor
Yanı sen 8/0 hesaplıyorsun ya oyle degıl erken dollenmıs yanı

Anladım canım. Bende doktora sorduğumda öyle bisey demişti tam o sırada kalp atış sesini açınca ben birden şaşkına döndüm duygulandım :) ondan doktorla konuştuğumu da unuttum :D

Dikkatle okudum yazdiklarini yaşın çok ama çok genç keşke bende senin yaşında eşimle olan bebek mücadelesini yenebilseydim senden çok büyüğüm yıllardır bebek istememe rağmen aynı kaderi paylaşıyoruz nuh dedi peygamber demedi yıllar sonra şuan hamileyim ama bebeğim sanırım yaşamıyor çok üzgünüm eşimi affetmiyorum
:( çok şükür ben aştım o engeli ama sizin için çok üzüldüm insan affetmek istemiyor gerçekten. ben eşime bebeğimi kaybettiğimde sen zaten istemiyordun. Allah nasip etmedi işte demiştim. var mı bir gelişme aklım sizde. iyi haberler duymayı bekliyorum.

Anladım canım. Bende doktora sorduğumda öyle bisey demişti tam o sırada kalp atış sesini açınca ben birden şaşkına döndüm duygulandım :) ondan doktorla konuştuğumu da unuttum :KK70:
Masallah masallah
Bende agladım kalp atısını duyunca göz yaşları boynumdan ındı resmen
Dr da kızdı tıtretme karnını dıye
Saglıkla kucagımıza alalım ınsallah

:KK43: çok şükür ben aştım o engeli ama sizin için çok üzüldüm insan affetmek istemiyor gerçekten. ben eşime bebeğimi kaybettiğimde sen zaten istemiyordun. Allah nasip etmedi işte demiştim. var mı bir gelişme aklım sizde. iyi haberler duymayı bekliyorum.
Ne kadar kötü olduğumu anlatamam bugün netleşti kesin ölü bebeğim şuna eminim senin eşin benimki kadar gaddar değildir acı haberi aldıktan sonraki tavrı en az bebeğimi kaybettiğim acı gibi yaşattı burda kelimeler le anlatamam acımasız soğuk kanliligini ve ondan boşanmayı bugün kadar hiçbir gün istemedim şuan bebek ölü karnimda ve dizi izliyor bana morali bu

Ne kadar kötü olduğumu anlatamam bugün netleşti kesin ölü bebeğim şuna eminim senin eşin benimki kadar gaddar değildir acı haberi aldıktan sonraki tavrı en az bebeğimi kaybettiğim acı gibi yaşattı burda kelimeler le anlatamam acımasız soğuk kanliligini ve ondan boşanmayı bugün kadar hiçbir gün istemedim şuan bebek ölü karnimda ve dizi izliyor bana morali bu
çok üzgünüm :( Allah seni mükafatlandıracaktır eminim sabret. erkekler anlamıyorlar bizim duygularımızdan, bende manevi olarak bir destek görmedim eşimden. Allah yeniden nasip eder inşallah bir an önce toparlanmaya bak.

Bende Bursa’dan hanımlar :) ben saha ne kese ne başka bişey gördüm haftaya Perşembe belki görebilicem gebeliğimi çok erken öğrendim ve adetliyken bu yüzden bakalım nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum:)

Iyım canım hamdolsun sen nasılsın
Pelınım35 ın sesı cıkmadı bende merak ettım
Kızlar iyiyim çok şükür hastanelerde kosturmakdan günlerdir yazamadım bende şeker olduğu için dahiliye kardiyoloji diyetisyen be kadın doğumda mekik dokudum:) bir sürü testler ama şükür bebeğim iyi bu sefer devlette gözüktüm ondanmıdır bilmem bana en fazla 6+4 dedi halbuki özeldeki doktoruma göre 7+3 dü hangisi doğru bilemedim hergün 9 kere şeker ölcüyorum sonucuna göre insüline başlanacak yada baslanmıcak

Masallah masallah
Bende agladım kalp atısını duyunca göz yaşları boynumdan ındı resmen
Dr da kızdı tıtretme karnını dıye
Saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Yaaaaa bahane banane bende duymak istiyommm :) bi türlü duymadım görüntü var ses yok yavrumda:)

Bende Bursa’dan hanımlar :) ben saha ne kese ne başka bişey gördüm haftaya Perşembe belki görebilicem gebeliğimi çok erken öğrendim ve adetliyken bu yüzden bakalım nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum:)
Ben gebe olduğunu söylememiş miydin forumda:)

Back
X