Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Yaa benim de 25 eylül son âdet bugün gittim dr kalp atışı tam duyulmadı emin değilim dedi dr haftaya pazartesi bidaha bakalım dedi 6 +2 dedi bugün geçen hafta da ölçüm aynı çıkmıştı yani ya büyümemiş bebek canlı değil yada ultrason cihazları farklı mı ölçüyor acaba başka başka dr a gittim çünkü yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
Benim 25 eylül adet 9 ekim ilişki kalp atışını bende duyamadım doktorum erken daha bi yirmi gün sonra duyulur net dedi korktum bende ama endişelenicek bişey yok dedi

Yaa benim de 25 eylül son âdet bugün gittim dr kalp atışı tam duyulmadı emin değilim dedi dr haftaya pazartesi bidaha bakalım dedi 6 +2 dedi bugün geçen hafta da ölçüm aynı çıkmıştı yani ya büyümemiş bebek canlı değil yada ultrason cihazları farklı mı ölçüyor acaba başka başka dr a gittim çünkü yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim
7.haftaya kadar beklemek en mantıklısı
7+1 de kalp atısını duymustım ben
Bazen 6/2 de olmaz 6/3 te olur
Oyle seyler oluyor
Ama doktorlar haftalık kontrol mantıgı oldugu ıcın haftaya dıyor
Allahın ıznıyle duyulur ıns

canın öyle oluyor kendi sigarandan içsen zaten o kadar içmezsin ondan bişey anlamadığın için daha çok içiyorsun ben hiç değiştirmeden 2 taneye düşürdüm bazen artıyor tabi ama değiştirince hiç yapamadm
Masallah canım 2 cok ıyı
Doktorları da anlamak zor
Tabıkı sıgara zararlı ıc demıcek haklılar
Yanlıs yapan bızlerız hıc ıcmemelıyız
Ama 3 tane ıc ne demek
5 te oluyor ıste
3 tane en agırla en az sıgara bır degıl kı

Masallah canım 2 cok ıyı
Doktorları da anlamak zor
Tabıkı sıgara zararlı ıc demıcek haklılar
Yanlıs yapan bızlerız hıc ıcmemelıyız
Ama 3 tane ıc ne demek
5 te oluyor ıste
3 tane en agırla en az sıgara bır degıl kı
Bebeğim ben kabullendim artık bırakamayacağım sigarayı bırakacam diye şimdide 3 kilo aldım 2 diyorum ama bazen 5 oluyor bazen 3 sen canını sıkma kafaya takınca daha çok içiyorsun zaten onun için kendini zorlama canım bak bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah biraz rahatla sakin ol

Bebeğim ben kabullendim artık bırakamayacağım sigarayı bırakacam diye şimdide 3 kilo aldım 2 diyorum ama bazen 5 oluyor bazen 3 sen canını sıkma kafaya takınca daha çok içiyorsun zaten onun için kendini zorlama canım bak bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah biraz rahatla sakin ol
Canım benımmm
Sagolasın
Allah razı olsun
Rahatlamadan hıc bıse olmuyor haklısın
Bende bırakamıcam bellıkı
Bugun bı yazı okudum. Yurt dısı kaynaklı, dıyokı sıgara ıcın gebelıkte soylenenler 1 paket baz alınır. Hatta bızlerde alkol kullanımı sıgaranın onune gecer ve daha zararlıdır. Turklerde genelde sıgara ondedır(dıger ırkları falan yazmıs)Gunde 10 u gecmemek gerek bol su ıcmek zararlarını azaltır
Tabıkı matah bısey degıl yaptıgım ama o kadar ılgısız bı doktorum var kı soyle oturup anlatsa belkı 2 tane ıcıcem

Canım eğer büyüme olmadıysa kesede bi sorun var demektir. Her gün ortalama 1 cm yakın büyümesi gerekiyormuş. İlk gittiğin doktora yeniden git eğer güvenmiyoesan ultrasona en azından aynı cihazda ölçümlemiş olur. Üzme kendini Allah herşeyin en güZelini bilir.

7.haftaya kadar beklemek en mantıklısı
7+1 de kalp atısını duymustım ben
Bazen 6/2 de olmaz 6/3 te olur
Oyle seyler oluyor
Ama doktorlar haftalık kontrol mantıgı oldugu ıcın haftaya dıyor
Allahın ıznıyle duyulur ıns
Canım eğer büyüme olmadıysa kesede bi sorun var demektir. Her gün ortalama 1 cm yakın büyümesi gerekiyormuş. İlk gittiğin doktora yeniden git eğer güvenmiyoesan ultrasona en azından aynı cihazda ölçümlemiş olur. Üzme kendini Allah herşeyin en güZelini bilir.
ALLAH razı olsun evet bi sıkıntı var hissediyorum ve şuan kötüyüm çok ağlamak geliyor içimden çünkü geçen salı 15mm di kese bugün başka ultrason yine 15mm kendimi kandırmak mutlu olmak için başka cihaz diye bahane üretiyorum bugünden sonra yarına ne yapacağımı bilmiyorum

ALLAH razı olsun evet bi sıkıntı var hissediyorum ve şuan kötüyüm çok ağlamak geliyor içimden çünkü geçen salı 15mm di kese bugün başka ultrason yine 15mm kendimi kandırmak mutlu olmak için başka cihaz diye bahane üretiyorum bugünden sonra yarına ne yapacağımı bilmiyorum
Sana tek söyleyebileceğim böyle üzücü bir surum dahi olsa içini karartmaman. Burada tüp bebek, aşılama yaptırıp tutmayan hamile bile kalamayan o kadar çok arkadaş varki. Evet söylemek çok kolay ama bende yaşadım 2 ay sonra doktorum tekrar deneyebilirsin rahimin toparlanmış demişti. Ama eşim nuh dedi peygamber demedi istemiyorumda istemiyorum ben her gece ağlıyordum azda değilki 30 yaşındayım. Herşeyi geçtim çok zoruma gidiyordu daha 1 ay geçmemişti kürtajımın üstünden eltimin doğumuna götürmek istedi beni. Kardeşinin yanında olmak istiyormuş. Haklıdır ama beni bir kere olsun desteklemedi çok sıkıntılı bi süreç geçirdim. Bana istemiyorum dedikçe kardeşi fotoğraflar videolar atıyodu onlarla mutlu oluyodu eşim. Kendimi istenmeyen biri gibi hissettim, boşanmayı düşündüm. :( sonra ne oldu bilmiyorum prolaktinim yükseldi hormon kullandım düşmezse doktor çocuğun olmaz olsada düşük yapabilirsin dedi. Korktumu bilmiyorum, belkide benim kararımdan korktu çümkü ayrılmayı düşündüm ciddi ciddi. Bigün Geldi bende istiyorum ama korkuyorum dedi. Konuştuk anlaştık ama ben 2 senelik ömrümü yedim bu arada. Herkes başka şeylerle sınanıyor. Gönlünü ferah tut, yeniden anne olabilecek olman bile şükür sebebi.

Bence de başka doktora görün ultrason farklılık gösterebilir

Selam bayanlar :) bugün yavrumun kalp atışını duydum ben 8+0 zannederken doktor 8+3 olduğumuzu söyledi çok şaşırdım. Gelişimi çok şükür iyi. Geçen kontroldede 6+0 da gittim doktor 6+1 dedi.. tek sasirdigim nokta bu.... bu nasıl oluyor anlamadım

Selam bayanlar :) bugün yavrumun kalp atışını duydum ben 8+0 zannederken doktor 8+3 olduğumuzu söyledi çok şaşırdım. Gelişimi çok şükür iyi. Geçen kontroldede 6+0 da gittim doktor 6+1 dedi.. tek sasirdigim nokta bu.... bu nasıl oluyor anlamadım

8+0 öncesi ne zaman gittin canım 2 hafta önce mi? Bir de 8+0 da kese kaç cm di?

8+0 öncesi ne zaman gittin canım 2 hafta önce mi? Bir de 8+0 da kese kaç cm di?

Kese kaç cm bilmiyorum çünkü şehir dışında bir doktora suda doğumla ilgili danışmak için gittim. doktor Birde bebeğe bakalım dedi o sekilde kalp atışını dinletip kaç haftalık olduğunu söyledi. Ayrıntıları kendi doktorum söylüyor. 6 haftalıkken kendi doktoruma gittiğimde doktor bebeğin boyuna yarım cm demişti. Yani 46 mm kadar

Kese kaç cm bilmiyorum çünkü şehir dışında bir doktora suda doğumla ilgili danışmak için gittim. doktor Birde bebeğe bakalım dedi o sekilde kalp atışını dinletip kaç haftalık olduğunu söyledi. Ayrıntıları kendi doktorum söylüyor. 6 haftalıkken kendi doktoruma gittiğimde doktor bebeğin boyuna yarım cm demişti. Yani 46 mm kadar

6 haftalıkken de duydunuz yani ne güzel. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben hala göremedim :(

6 haftalıkken de duydunuz yani ne güzel. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben hala göremedim :KK43:

Görürsün inşallah canım kaç haftaliksın ki ? Benimkinin kalp atışı erken başladı. Hatta bu yüzden çoğu kişi erkek olduğunu düşünüyor ama hayırlısı tabi

Son adet tarihin ne canim benim 26 eylül bugün kalp atışı yine görünmedi

Sana tek söyleyebileceğim böyle üzücü bir surum dahi olsa içini karartmaman. Burada tüp bebek, aşılama yaptırıp tutmayan hamile bile kalamayan o kadar çok arkadaş varki. Evet söylemek çok kolay ama bende yaşadım 2 ay sonra doktorum tekrar deneyebilirsin rahimin toparlanmış demişti. Ama eşim nuh dedi peygamber demedi istemiyorumda istemiyorum ben her gece ağlıyordum azda değilki 30 yaşındayım. Herşeyi geçtim çok zoruma gidiyordu daha 1 ay geçmemişti kürtajımın üstünden eltimin doğumuna götürmek istedi beni. Kardeşinin yanında olmak istiyormuş. Haklıdır ama beni bir kere olsun desteklemedi çok sıkıntılı bi süreç geçirdim. Bana istemiyorum dedikçe kardeşi fotoğraflar videolar atıyodu onlarla mutlu oluyodu eşim. Kendimi istenmeyen biri gibi hissettim, boşanmayı düşündüm. :KK43: sonra ne oldu bilmiyorum prolaktinim yükseldi hormon kullandım düşmezse doktor çocuğun olmaz olsada düşük yapabilirsin dedi. Korktumu bilmiyorum, belkide benim kararımdan korktu çümkü ayrılmayı düşündüm ciddi ciddi. Bigün Geldi bende istiyorum ama korkuyorum dedi. Konuştuk anlaştık ama ben 2 senelik ömrümü yedim bu arada. Herkes başka şeylerle sınanıyor. Gönlünü ferah tut, yeniden anne olabilecek olman bile şükür sebebi.
Dikkatle okudum yazdiklarini yaşın çok ama çok genç keşke bende senin yaşında eşimle olan bebek mücadelesini yenebilseydim senden çok büyüğüm yıllardır bebek istememe rağmen aynı kaderi paylaşıyoruz nuh dedi peygamber demedi yıllar sonra şuan hamileyim ama bebeğim sanırım yaşamıyor çok üzgünüm eşimi affetmiyorum

Back
X