Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Ohh süperrr bende bugün gittim 10 haftalık olmuşuz çok şükür herşeyi iyi dedi doktor 2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedim mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim inşallah :))
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ❤️

Merhaba banada yardım edermisin 15mm kese 4 .2 bebek mm ama kalp atışı duyulmadı sağlık siz bebek büyük ihtimal dedi dr 11 ekim ilişki günü 25 eylül son âdet hesaplarmisin canim lütfen hangisi ne inanayim
Kese 25 mm olana kadar bekle derim, doktorum kesenin büyüklüğünün 24-25 olmasına kadar bekleriz sonrasında gebelik sağlıksızdır genelde demişti. Allah iyi haberler duymayı nasip etsin:KK200:

Canım sana tüm samimiyetimle yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ilk gebeliğimden habersiz bi şekilde adetim 15 gün geçmişti ben doktora gittiğimde ihtimal vermedğim içinde hiç aklıma gelmedi test alıp yapmak filan, doktor hamilesin diyince oturup ağlamıştım hatta hesap et kendininkine göre 16 mart son adet tarihimdi ve ben doktora 2 mayısta gittim. Kese 11 mm idi gittiğimde embriyoda yoktu. 3 gün yani 5 mayısta sonra başka hekime gittim kese 13 mm idi ve embriyo vardı ama kalp atışı yoktu. 10 gün sonra gel demişti doktorum ama son adet tarihinle uyumlu değil demişti. 10 gün sonra gittim canım kese 24 mm olmuştu ve bebek olmasına rağmen kalp atışı yoktu. Üstelik vajinalde baktı ama yok :KK43: zaten 24 mm kesede kalp atışı olmazsa ihtimal vermiyor doktorlar. Doktorum sağlıksız bi gebelik maalesef vucudun bunu atıcak dedi. Son olarak hcg artışına bakalım dedi hcg artışına baktık 2 gün arayla ve hcg neredeyse hiç artmamıştı. Ben bu arada neredeyse 9. Haftaya girdim hala yok kalp atışı :KK43: istersen bekle biraz daha ama bi ihtimal yok dedi doktorum. Maalesef 18 mayısta kürtaj oldum. Çok ağladım çok sıkıntışı dönemler atlattım üstelik manevi bi destek görmedim eşimden. Eski konularıma bakabilirsin.
Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum öğrendiğimde sevinemedim bile korkudan. Yine aynı şey olurmu acaba diye ama çok şükür 13 ekim son adet tarihim ve Cumartesi günü yani 24 kasımda ( doktorumun hesabına göre 6+0 ) kalp atışını duyabildik, rabbime şükürler olsun. O ol demeyince hiçbirşey olmuyor. Bebek eğer tutunacaksa herşekilde oluyor. Evet eğer böyle birşey yaşarsan üzüleceksin ama ne bmutluki hamile kalabiliyorsun, inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın, dualarım seninle ❤️
Çok güzel anlatmışsın ALLAH razı olsun çok doğru söylüyor sun ALLAH ol derse olur teslim oldum ALLAHIM a bekliyorum birde burda yazdığım yazının cevabı gelmiş mi bakayım diyorum çok zor buluyorum yeniyim bilmiyorum sayfayı birazda internet özürlüyüm sanırım daha öncelikleri oku demişsin ya ona istinaden diyorum

Merhaba banada yardım edermisin 15mm kese 4 .2 bebek mm ama kalp atışı duyulmadı sağlık siz bebek büyük ihtimal dedi dr 11 ekim ilişki günü 25 eylül son âdet hesaplarmisin canim lütfen hangisi ne inanayim
Benim 25 eylül adet 9 ekim ilişki kalp atışını bende duyamadım doktorum erken daha bi yirmi gün sonra duyulur net dedi korktum bende ama endişelenicek bişey yok dedi

Doktorun adetimin ilk gününe gör değil bebegin büyüklüğüne göre hesapladı bende son ilişki günüme göre hesaplıyorum doktorla hesabımız aynı cıktı 6+5 regle baksam 9+5 olacak ama bence doğru değil adete göre hesaplamak

Bende iki hafta önce gittiğim de kese vardı bebek yoktu das çok erkenmiş nasıl korktum ama

Pembe Ask Pembe Ask canım nerdesin senin kontrolün nasıl geçti
P Pelinim35 M Mrnz kontrol ıyı gectı hamdolsun 13 mm olmus
Ama sanırım depresyona gırdım
Ayrıca sıgarayı bırakamıyorum
Doktor gunde 6 tane cok dedı
Zaten evhamdan stresten ne yerdeyım ne gokte ne dunyada bılemedım yanı
Sız nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
Kürtaj oldum 2 gün önce boş gebelik
Allahım boyle uygun gorduyse tabıkı vardır bı hayr
Dısardan soylemek kolay dıye dusunme canım cok haklısın
Ama senın ıcın uzuldugımı yazmak ıstedım tam anlatamadım duygumu sanırım

Sız nasılsınız kızlar
Ben bugün tekrar gittim geçen sefer kesen yeterince büyümemiş demişti ama kalp atışını filan doktor duymuştu bugün gayet iyi dedi herşey normalmiş canım bende sigarayı tam olarak bırakamadım azaltmaya çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

Sız nasılsınız kızlar
Nerelerdeydin Pembe Ask Pembe Ask haberini bekledik:) ben perşembe günü gidicem umarım duyarım atışlarını:) nekadar sigara içiyodun hamile kalmadan şimdi ne kadar içiyorsun? Ben gebe kalmadan günde 1 paketten fazla içtiğim oluyordu şimdi günde 2-3 en fazla.

Ben bugün tekrar gittim geçen sefer kesen yeterince büyümemiş demişti ama kalp atışını filan doktor duymuştu bugün gayet iyi dedi herşey normalmiş canım bende sigarayı tam olarak bırakamadım azaltmaya çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Cok sukur gozun aydın canım masallah

Nerelerdeydin Pembe Ask Pembe Ask haberini bekledik:) ben perşembe günü gidicem umarım duyarım atışlarını:) nekadar sigara içiyodun hamile kalmadan şimdi ne kadar içiyorsun? Ben gebe kalmadan günde 1 paketten fazla içtiğim oluyordu şimdi günde 2-3 en fazla.
Insallah canım persembe guzel haberlerını beklıyorum pelınım35
Hamıle kalmadan gunde 11/12 adet
Sımdı 7
Ama daha fazla azaltamıyoeum bır turlu
0,1 olana gectım ınce az nıkotınlı ama buna ragmen dal saymaktan helak oldum

Sen niye depresyona girdin?
Ay sorma pelınım35 canım ya
Ya dusuk olursa
Ya sıgarayı 3 dal a ındıremezsem
Artık o kadar yoruldu kı bunyem anlatamam
Dini yonden de Allah Ol derse olur bılıncındeyım ama
Ogretmenım ben. İşe gıdıp gelıp yatıyorum sadece 3 ay dolsa da rıskler azalsa dıye dusunup duruyorum

Canım benım benımde 2/3 olsa hıc dert etmıcem
Sıgarayı stres kaynagı halıne getırınce daha cok ıcesım gelıyor benım. Belkı amann tamam iç işte desem oyle olmucak.

Canım benım benımde 2/3 olsa hıc dert etmıcem
Sıgarayı stres kaynagı halıne getırınce daha cok ıcesım gelıyor benım. Belkı amann tamam iç işte desem oyle olmucak.
Canım incelerden değil normallerden iç ayrıca çok içen biri değilmişsin ben bile düşürdüysem sen hayli hayli yaparsın cnm kafanda bitirmeye çalış eminim yaparsın kendine saat koy yada nebilim aksam yemekten sonra içicem de akşama kadar beklet kendini ben öle yapıyorum. Endişeler bende de var canım bende deli gibi şu 3 ayın bitmesini bekliyorum.gerçi 3 aydan sonrada başka twdirginlikler baslar 9/ay çekicez bu duyguları

Canım incelerden değil normallerden iç ayrıca çok içen biri değilmişsin ben bile düşürdüysem sen hayli hayli yaparsın cnm kafanda bitirmeye çalış eminim yaparsın kendine saat koy yada nebilim aksam yemekten sonra içicem de akşama kadar beklet kendini ben öle yapıyorum. Endişeler bende de var canım bende deli gibi şu 3 ayın bitmesini bekliyorum.gerçi 3 aydan sonrada başka twdirginlikler baslar 9/ay çekicez bu duyguları
Canım bu ıncelerde mahvettı benı kesmıyor bu sefer kısa zaman sonra tekrar yakmak ıstıyorum
En hafıfe gectım duman yok kesmıo ıncecık eşim dıyokı buna para verme ya :)

Canım bu ıncelerde mahvettı benı kesmıyor bu sefer kısa zaman sonra tekrar yakmak ıstıyorum
En hafıfe gectım duman yok kesmıo ıncecık eşim dıyokı buna para verme ya :)
canın öyle oluyor kendi sigarandan içsen zaten o kadar içmezsin ondan bişey anlamadığın için daha çok içiyorsun ben hiç değiştirmeden 2 taneye düşürdüm bazen artıyor tabi ama değiştirince hiç yapamadm

Back
X