Canım sana tüm samimiyetimle yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ilk gebeliğimden habersiz bi şekilde adetim 15 gün geçmişti ben doktora gittiğimde ihtimal vermedğim içinde hiç aklıma gelmedi test alıp yapmak filan, doktor hamilesin diyince oturup ağlamıştım hatta hesap et kendininkine göre 16 mart son adet tarihimdi ve ben doktora 2 mayısta gittim. Kese 11 mm idi gittiğimde embriyoda yoktu. 3 gün yani 5 mayısta sonra başka hekime gittim kese 13 mm idi ve embriyo vardı ama kalp atışı yoktu. 10 gün sonra gel demişti doktorum ama son adet tarihinle uyumlu değil demişti. 10 gün sonra gittim canım kese 24 mm olmuştu ve bebek olmasına rağmen kalp atışı yoktu. Üstelik vajinalde baktı ama yok

zaten 24 mm kesede kalp atışı olmazsa ihtimal vermiyor doktorlar. Doktorum sağlıksız bi gebelik maalesef vucudun bunu atıcak dedi. Son olarak hcg artışına bakalım dedi hcg artışına baktık 2 gün arayla ve hcg neredeyse hiç artmamıştı. Ben bu arada neredeyse 9. Haftaya girdim hala yok kalp atışı

istersen bekle biraz daha ama bi ihtimal yok dedi doktorum. Maalesef 18 mayısta kürtaj oldum. Çok ağladım çok sıkıntışı dönemler atlattım üstelik manevi bi destek görmedim eşimden. Eski konularıma bakabilirsin.
Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum öğrendiğimde sevinemedim bile korkudan. Yine aynı şey olurmu acaba diye ama çok şükür 13 ekim son adet tarihim ve Cumartesi günü yani 24 kasımda ( doktorumun hesabına göre 6+0 ) kalp atışını duyabildik, rabbime şükürler olsun. O ol demeyince hiçbirşey olmuyor. Bebek eğer tutunacaksa herşekilde oluyor. Evet eğer böyle birşey yaşarsan üzüleceksin ama ne bmutluki hamile kalabiliyorsun, inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın, dualarım seninle