- Konu Sahibi kirciceklerim
Cok tesekkur ederimbenim evde yok bocek cok sukur ama ama arada ilacliyorum hic gelemesinler diye bide bunu deniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederimbenim evde yok bocek cok sukur ama ama arada ilacliyorum hic gelemesinler diye bide bunu deniyim
Off gerçekten 1,5 senedir evde böcek yoktu, 2 yanımıza ve karşımıza öğrenciler taşındı, bu hafta ilk defa evde böcek gördüm... Neden insanlar yaşadıkları alanı temiz bırakamıyorlar ki... Sonra biz uğraşıyoruz
Evet krem formunda benim evde kurtlar kelebeklenmisti tavana bile sıktım. Ahahaa suriyeliler koliyle aliyorlar esimden elinde kalmiyor
Tamamdır çok teşekkür ederim, dediğiniz ilacı anladım hamam böceği yemi olarak geçiyor galiba ondan da alıp oralara koyarımBulasik makinesinin arkasi camasir makinesinin arkasi. Lavobo dolaplari gibi. Beyaz kutu gibi bisey zaten. Hic bi yere bulasma sansida yok. Foto ekleyemiyorum nedense ekleyebilsem eklerdim
Geçenlerde annemin evde de çıktı. Kaynağı sizde olmayabilir bi komşunuzda olması tüm apartmana yayılmasını sağlar. Acilen apartman ilaçlanmalı yöneticinize söyleyin mutlakaMerhaba arkadaşlar, geçen gün evimde küçük kahverengi bir böcek buldum ne olduğunu anlamadığım için elektrikli süpürge elimdeyken çektirdim. Daha sonra tekrar buldum ve öldürdüm. Araştırınca bunun kalorifer böceği olduğunu ve evi hemen sardıklarını öğrendim Şimdilik sadece mutfaktaki lavabonun altından çıkıyorlar ve dikkat ettim kapağı açınca hemen lavabonun altına giriyorlar. Evim 16.katta ve inanın buraya nasıl çıkıp yerleştiklerini anlayamadım bile Lavabonun altındaki o yeri kapatsam çözümü olur mu? Ya da bunların kökünü nasıl kurutabilirim?
Teşekkür ederim... Bu da işe yaramazsa evi ateşe vermeyi düşünüyorum, anca böyle kökü kurutabilir herhaldebu ilaç arkadaşlar kesinlikle memnun kalırsınız bu flakonu 5 litrelik su şişesine bosaltiyorsunuz üzerine ılık su ekleyip çalkalayıp fısfıs siselere doldurup sıkıyorusnuz çok uzun süre haşere göremezsiniz evinizde zaman zaman fisfisi tekrar edebilirisiniz kokusuz zararsız bir ilac.uzunsurede gidiyor 5 litre ile sulandiriliyor cunkuBAYER K-OTHRİNE SC50 HAŞERE İLACI KOKUSUZ KALICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
BAYER K-OTHRİNE SC50 HAŞERE İLACI KOKUSUZ KALICI en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! BAYER K-OTHRİNE SC50 HAŞERE İLACI KOKUSUZ KALICI incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
Kapi girisinede koyuverin bitane apartmanaTeşekkür ederim... Bu da işe yaramazsa evi ateşe vermeyi düşünüyorum, anca böyle kökü kurutabilir herhalde
Komple apartmanı ilaçlatmak olabilir mi ki bilmiyorum... 40 katlı bina site içerisinde, yönetici de yönetici gibi değil daha farklı. Rezidans tipi bi yerde oturuyorum nasıl kime ulaşacağımı bilmiyorumGeçenlerde annemin evde de çıktı. Kaynağı sizde olmayabilir bi komşunuzda olması tüm apartmana yayılmasını sağlar. Acilen apartman ilaçlanmalı yöneticinize söyleyin mutlaka
Kaynağını bulamazsınız çünkü her yerde olabilir. Bi görevliye ulaşın mutlaka. Ya da önce kendi evinizi ilaçlatın hala geçmezse apartmanı komple ilaçlasınlar. Yoksa çoğalır iyiceKomple apartmanı ilaçlatmak olabilir mi ki bilmiyorum... 40 katlı bina site içerisinde, yönetici de yönetici gibi değil daha farklı. Rezidans tipi bi yerde oturuyorum nasıl kime ulaşacağımı bilmiyorum
Cok ise yariyor mutlaka kullanmalisin hatta gecen hafta yeni tasindigim evimin her yerine kullandimBelediye de ilacliyor ücret karşılığı ve bina ilaclanmadikca size geri gelir malesef. Yönetici bu işe el atmali.
Iki kez ilaçlama ardından bu jelden sonra birsey kalmiyormus.
Hiç deme bana o Suriyeli leri. Temizlik bilmiyorlar yaa. Neyse
Tamam bende alacağım ilk is eczaneden.
Tavan köşe bucak heryeri yapmayı düşünüyorum
Cok ise yariyor mutlaka kullanmalisin hatta gecen hafta yeni tasindigim evimin her yerine kullandim
Yok biz İstanbulda oturmuyoruz bir yakınımızdan almıştık numarasını ilaçlamayı yapan arkadaşın.Hangi ilaçlama firmasıyla çalıştınız? İstanbul'daysa hemen çağırabilirim ben de... Gerçekten 4 tane falan görünce önlemini alayım artık dedim hemen ürüyorlarmış çünkü
böcek jeli diye araştır internetten. 15 tl kargo bedava olarak alınıyor n11den falan.Merhaba arkadaşlar, geçen gün evimde küçük kahverengi bir böcek buldum ne olduğunu anlamadığım için elektrikli süpürge elimdeyken çektirdim. Daha sonra tekrar buldum ve öldürdüm. Araştırınca bunun kalorifer böceği olduğunu ve evi hemen sardıklarını öğrendim Şimdilik sadece mutfaktaki lavabonun altından çıkıyorlar ve dikkat ettim kapağı açınca hemen lavabonun altına giriyorlar. Evim 16.katta ve inanın buraya nasıl çıkıp yerleştiklerini anlayamadım bile Lavabonun altındaki o yeri kapatsam çözümü olur mu? Ya da bunların kökünü nasıl kurutabilirim?
Aa öyle mi.. Yanlış yere konu açtığımı bilmiyordum bu da bir dert sonuçta banlanmanıza üzüldüm..Alakasız olacak ama ben odamda bulduğum böcek diye konu açmıştım ve tam 3 gün ban almıştım. Açıklamada yanlış yere konu açmaktı. Bu konu benim konumun birebir aynısı ve 6 sayfa cevap yazılmış. Benimkisi 3. cevap yazılınca kitlenmişti. Garip.
Az önce eczaneden gidip aldım akşam eşim gelince sıktıracağım ona, elime koluma gelirler diye korkuyorum uygulayamıyorum hemenböcek jeli diye araştır internetten. 15 tl kargo bedava olarak alınıyor n11den falan.
kaç yıldır vardı
nasıl bunu daha önce keşfetmemiş diye üzüldüm
mükemmel sonuç
40 katlı bina 300 küsür daire var kimse yanaşmıyor ve öğrenci çoğunlukta... Benim tahminim evi umursamayan öğrencilerden geldiği yönünde. Ama giderlerden nasıl gelebilir ki evde açık gider yok
Off sorma bir de deprem fobisi aldı yerini... Önce deprem sonra böcek vallahi dayanamıyorum40 kat ne kız. Atmosfere ulaşmanıza az kalmış...
Yöneticiler daha görmemiştir o yüzden şu an altı sayfaya ulaşmış konu.Alakasız olacak ama ben odamda bulduğum böcek diye konu açmıştım ve tam 3 gün ban almıştım. Açıklamada yanlış yere konu açmaktı. Bu konu benim konumun birebir aynısı ve 6 sayfa cevap yazılmış. Benimkisi 3. cevap yazılınca kitlenmişti. Garip.
Siz de banlanabilir ya da uyarı alabilirsiniz.Aa öyle mi.. Yanlış yere konu açtığımı bilmiyordum bu da bir dert sonuçta banlanmanıza üzüldüm..