Bence apartman ilaçlaması yapılmalı. Bir kac yıl oluyor ama bizde de apartmanda çok vardi. Ben şans eseri giriş kapısının altindan geldiğini gördüm. Bizim eşik yüksek degildi. sizde de oyle bir sorun olabilir mi? Birde bu yil her ihtimale karşı belediyeyi aradık. Kanalizasyona ve bina cevresine ilaclama yapıldı, ücretsiz. Belediyenizde böyle bir hizmet var mi arastirabilirsiniz.
Birde siz evi ilaçladiginizda buzdolabi, makinelerin arkasina da sıkın. Bir komşumuz komple mutfak dolabını değiştirdi bu illet yüzünden, yine çıkmaya devam etti. meğerse buzdolabinin arkasina yavruluyormuş sonradan
Bence apartman ilaçlaması yapılmalı. Bir kac yıl oluyor ama bizde de apartmanda çok vardi. Ben şans eseri giriş kapısının altindan geldiğini gördüm. Bizim eşik yüksek degildi. sizde de oyle bir sorun olabilir mi? Birde bu yil her ihtimale karşı belediyeyi aradık. Kanalizasyona ve bina cevresine ilaclama yapıldı, ücretsiz. Belediyenizde böyle bir hizmet var mi arastirabilirsiniz.
Birde siz evi ilaçladiginizda buzdolabi, makinelerin arkasina da sıkın. Bir komşumuz komple mutfak dolabını değiştirdi bu illet yüzünden, yine çıkmaya devam etti. meğerse buzdolabinin arkasina yavruluyormuş sonradan farketti.