evet canım aynen öyle ne güzel günlük neredeyse 300-200 veriyordum 2 gündür dınk ... oğluma doğum günü yaptım pasta, börek derken tuttum kendimi ama nereye kadarama yinede kendimi teselli ediyorum önceden olsaydı bu menülerle 2 günde 2 kilo alırdım en azından yerimde saydım
Ohh oh yeni taytlar alınmış gezmeye gidiliyor :)
İyi eğlenceler, iyi gezmeler canım, eğlenmek senin hakkın
Herkese günaydın hanımlar :)
Güne 400 gr eksik başladım, çok çok mutluyum
Detoks sonrasında her gün kilo alacağım korkusuyla yaşarken tartılmadan edemedim :)
Bundan sonra uzun bir süre tartı yok bana çünkü verdiklerimi geri almadığıma emin oldum.
Sabah tartı 80.1 ile 80 arasında gidip geldi, bir sağa bir sola çevirdim, bazen 80 bazen de 80.1 gösterdi. Tabii her zamanki gibi fazla olanı kabul ediyorum ben, 80.1'i
Keşke 79.9 olsaydı, ahh ah ama neyse o günlerde gelecek :)
Detoks sonrasında her gün kilo alacağım korkusuyla yaşarken tartılmadan edemedim :)
Bundan sonra uzun bir süre tartı yok bana çünkü verdiklerimi geri almadığıma emin oldum.
Sabah tartı 80.1 ile 80 arasında gidip geldi, bir sağa bir sola çevirdim, bazen 80 bazen de 80.1 gösterdi. Tabii her zamanki gibi fazla olanı kabul ediyorum ben, 80.1'i
tebrikler canımmm darısı başımızaaa
günde 400 gr çok çok iyi ne yapıyorsun bunun için banada de hemen
kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
Toplam : 127.85 kal.
spor: 40 dk plates
su : gün içinde 2 lt.
canım öncelikle hoşgeldin aramıza
ben 20 günde kilo verdim.. ilk üç gün şok diyet yaptım 2 kilo verdim 3 günde bol bol sıvı aldım bitki çayları artı sabah ve akşam lahana suyu ve akşamda lahana yemeği yedim ilk gün yarınsı günü yine aynı şekilde ve üçüncü günde aynı kısaca bir menü veriyim
sabah bir bardak elma sirkeli sıcağa yakın ılık su içtim arkasından bir bardak daha ılık su,
ardından 1 dilim kepek ekmeği bol bol maydonoz ve 5 zeytin kibrit kutusu kadar az yağlı peynir,
bir saat sonra yarım elma yine bir saat sonra elmanın diğer yarısı
öğlen yarım kase yağsız yoğurt
ikindi gibi yeşillikli az salata, yada ben evde lokum vardı bir tane yedim her gün aynı saatlerde bu arada aralarda yediklerinden sonra bol bol ılık su buda tok tutuyor
akşamda sadece yarım kase yoğurt ve 3-4 kaşıklık sebze yemeği ...
gece acıkırsan sadece bir meyve yiyebilirsin ben
3 gün böyle yaptım 2 kilo verdim 3 günden sonra da kalori hesaplama sitesiyle 1000 kl üzerine çıkmayacak şekilde bu menüye eklemeler yaptım sadece pilav makarna yemiyorum ama 2 gündür misafirden sebep hamur işi oldu menüm
Çok ideal bir kahvaltı
Çok güzel spor yapıyorsn maşşallah )
Teşekkür ederim liste için çok güzel kilo vermişsin maşşallah
Ben geçen hafta pazartesi başladım almam gereken kalori 1700
benim değişkendi ama haftasonu hariç 1400ü geçmedim bol su içiyorum yeşil çay içiyorum
3 gün spor yaptım bu haftada 2 gün yaptım şimdiye kadar ama kilo veremedim henüz vücudum direniyor heralde
tatlı falan yesem de çok çok aşmadım kaloriyi. Hatta normalde aldığımın çok da altındadır
Ben bu işe başladığımda çabuk kilo veririrm diye düşünüyordum.Çünkü10 yıldır falan diyet yapıyorum
Anlamadım. Neyse daha yeni başladım sayılır devam edicem
Evet anna maria, sağlığımızdan olmayalım demi
Nickin cok hos bu arada
evet canım aynen öyle ne güzel günlük neredeyse 300-200 veriyordum 2 gündür dınk ... oğluma doğum günü yaptım pasta, börek derken tuttum kendimi ama nereye kadarama yinede kendimi teselli ediyorum önceden olsaydı bu menülerle 2 günde 2 kilo alırdım en azından yerimde saydım
kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
Toplam : 127.85 kal.
spor: 40 dk plates
su : gün içinde 2 lt.
Tebrikler ne güzel. 400 büyük rakam
Ben dün biraz fazla kaçırdım
Biraz da karışık yiyorum sanırım ben dün şunları yedim
Kalkınca ballı elma sirekli su 1220
Sabah elma, yarım paket etiform 115
ara öğün bitter çikolata125
Öğle yağsız lahana çorbası, yarım paket etiform 115
ara öğün elma 60
ara öğün :) çikolata 3 kare, elma 150
akşam 1 kase yağsız çok az peynirli salata, yoğrutlu kereviz salatası, 1 dilim ekmek v 1 adet çiğköfte (oldukç akarışık bir menü) 380
Toplam 1220
Fazla oldu ama neyse
Bugün de şöyle
Kalkınca ballı ılık su 70 (bunu kansızlık için içiyorum am bir süre bıraksam iyi olacak kalorisi çok geldi )
Kahvaltı Mantarlı omlet (çok az yağda), 2 zeytin, peynir, 1 dilim beyaz ekmek 440
Yalnız mantarlı omleti 150 hesapladım ama emin değilim bilgisi olan var mı?
ara öğün 1 elma 60
ara öğün yarım elma ve yarım ayva 55
öğle pilatese gitmeden önce midemi doldurmak istemedim 2 etiform+çay 34
pilatesten gelince yarım dilim çavdar ekmek, 3 etiform, ayran 141
Şimdilik toplamda 730 oldu 900ü geçer bugün ama 1000i bulmam inş
2ara öğün meyve ve akşam yağsız eriştesiz yeşil mercimek ve biraz kapuska ile dengeleyebilirim sanırım
anna maria sizin takıma fotomu koydumm bak bakalım nasıl..
burayada koysam mı acabaaa:26:
çok değil canım.. 1.5 saat yürümüssün çoğunu yaktın zaten :)selam herkese
bugün et günü gibi oldu ya annem yüzünden kansızım diye kırmızı et yediriyo zorla
neyse ben yinede en az hasarlı şekilde kurtulmaya çalışcam
[1] Biftek (ızgara) 100 GRAM 278
[2] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[3] Fındık 15 GRAM 97.5
[4] Zeytinyağı 10 GRAM 93
[5] Elma 1 ADET 60 60
[6] Ceviz 3 GRAM 20.7
[7] Hurma 10 ADET 150
[8] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[9] Yarım Yağlı Süt 0.250 LİTRE 162.5
[10] Yulaf 50 GRAM 182
Toplam : 1319.7 kal.
3.5 lt su, yeşilçay, 1.5 saat yürüyüş 2 saat mi yapsam ya fazla kalori aldım bugün