Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

tsk canım ya resmen konuşamıyorum ben şimdiye kadar bir kere dahi sarmısak yemedim soğan sarmısak kokulu şeyleri hiç sevmem sırf zayıflamak uğruna ah ah şu yaza kadar bi incecik oliim o sarmısağın acısını çıkarcam wallahi.
Ya bu arada kaç gündür yediklerimi yazamıyorum reglimden dolayı acayip düzensizleşti kilomu ben haftaya cuma bildirsem olur mu acaba

ay ok güldüm yaaa
demek ki brad bu yüzden aldattı bunu

Bende buna çok güldüm ay olur neden olmasın ben bir a kelimesini ağzımdan çıkaramıyorum bu kadın her gün içiyormuş ayyyyy ........adam da artık dışı sizi içi beni yakar diyerekten aldatmıştır ne bilem

Banucum kilo bildirimi şart değil :)
Sadece o hafta kilo bildiriminde bulunmak isteyenler kilolarını bildirir, biz de moral buluruz.
Elbette, ne zaman istersn o zaman bildirirsin canım
Hem regl döneminde tartılma hiç doğru değil
Moral motivasyon sıfır oluyor anında.

ii akşamlar kızlarr bugün kötü geçti günüm sabah kepekli kaşarlı tost 4 zeytin ve süt içtim sonra saat 11 buçukda kardesimle gezmeye gittik abimde üniversitede okuo onun yanına gittik 1 saat sürdü gitmemiz gittik elbise ayakkabı ffelan alcaktık ikinci mağzadan çıktıkki karnım ağrımaya başladı regl oldum kırk yılda bir gitmediğim biyeri doya doya geziyim dedim öldüm karın ağrısından gezdim ama nasıl gezdim tahmin edemessiniz elim karnımda bastırıorum ağrımasın die ama süper pantolonlar vardı kott renkli kotlar kırmızı renkte kirlenmiş kırmızı kot yeşil kahve tonunda süperdiiii yaa renkleri fiyatlarıda çok uygundu %70indirim vardı bütün bayan kotlar 9.99 euro 10euro işte süperdi benim durduğum yerde 20den aşağı bulmak mümkün deil ama bedenleri S M L vardı L sadece kahvede vardı giydim popomada sığdı ama düğmesi kapanmadı anam küçücük pantlonlar hele S beden bacam girmez öle olsam daha ne isterim canım kaldı valla ahhh zayıf olsam giysem çıtır çıtır çıksam aynanın karşısına üzerinede 4euroya süper badi vardı üzerinede onu giysem anammmmmmmmm fıstık gibi olurum ama şuanki halimle berbat olurummm tabiii ahh o günleri görebilsem karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca onuda biriktirip almıştı kışlık ayakkabı die garibim 21 yaşında ama ağlayarak geldii korkmuş üzülmüş bide pahalıydı aldığı ayakkabı 100 euro yakın bişimiş napalım sağlık olsun cana gelmesinde mala gelsin dedik rahatladıkkk çok konuştum kızlar bana hamburgerin kalorisini söleyince ona göre hesaplama yapıcam

Tsk ederim canım ya ne biliim bana şartmış gibi geliyo yarıda bırakmak istemiyorum kaptırdım kendimi
Gerçekten moralim bozulmasın diye tartılmıcam haftaya inş ...Teşekkürleeer.

keşke dilini ısırsaydın canım yaa
dayanamadım dolma bana baktı ben ona. Ama daha fazla bakamadım yedim malesef

[1] Zeytinyağlı Lahana Dolma 5 ADET 312.5
Toplam : 1292.1 kal.
olsun canımmmm afiyet olsunn eheheh

tahmin etmiştimmmm
ayyy geçmiş olsunnnn
teşekkürler açıkladğn için kmse denemez artıkkk

sevgilim_benim canım abine de sana da geçmiş olsun yaa bak şimdi bende üzüldüm hırsızların hayrını göreceğini sanmıyorum haram mal işte akıl etmiyorlar ki....Senin konuna gelince o ağrı var ya ben çok iyi bilirim sıcakta kal ancak o zaman geçer bir de ilaç var ama ben ilaçlara biraz karşıyım da yine de hiç yoktan ağrı kesici almanı tavsiye ederim .Bir de her ne kadar zor olsa da beslenme düzenine çok dikkat etmeye çalış benimki azıcık battı da
tahmin etmiştimmmm
ayyy geçmiş olsunnnn
teşekkürler açıkladğn için kmse denemez artıkkk

Ayyy sakın sakın sakın ha.....O ne rezalet o ne berbet o ne kötü birşeydi oyle 5 kilo almak mı bu içecek mi deseler şu diyetli ağzımla 5 kilo derdim o derece
Senin söylediğin tozu da hafta sonu alırım büyük ihtimal onu da denicem(anam deneme tahtası oldum )

kızlar mc donalds's dan yemiştim bir sitede hamburger (102gr) 102 kalori dio yani iki tanesi 204 mü edio acaba:26:

kızlar mc donalds's dan yemiştim bir sitede hamburger (102gr) 102 kalori dio yani iki tanesi 204 mü edio acaba:26:

canım sen tahmin et hamburgerin içinde neler vardı onların tek tek grına kadar bi hesapla en güveniliri o olur bize de söyle içindekileri biz de bakalım

saol tatlımm ağrı kesici aldım doktor vermişti içtim uyudum geçti bu sene iim allahtan geçen sene acile götürüodu babam duramıodum ağrıdan serum veriolardı şimdi sadece iki gün kötü oluorum işte idare ediorumm evt tatlım dediğin gibi haram mal bu dünyada ceza almazlarsa öbür dünyada mutlaka hesabını vericeklerr

canım sen tahmin et hamburgerin içinde neler vardı onların tek tek grına kadar bi hesapla en güveniliri o olur bize de söyle içindekileri biz de bakalım

başka bir sitede buldum cnm mc donalds's daki yiyeceklerin hepsinin kalorisi yazmış dilara koçak 250 kaloriymiş bitanesinde

tam okuyamadım ama hamburger mcdonalds burger flnsa 380 kcal fln ediyor söyliyim =( son 3 günü yazmaya yüzüm yok bol bol aştım ama evdeki son günlerimdi şu an istanbulda arkadaşımdayım dönünce de yurda yerleşicem iyice düzene giricek bugün de düzene oturttum zaten buyrun yediklerim...

[1] pınar light süt 2 100 ml 70.00
[2] Elma 1 ADET 60.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Domates 2 ADET 28.00
[5] Ekmek 1.5 DİLİM 97.50
[6] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.50
[7] Sucuk 40 GRAM 180.00
[8] Elma 1 ADET 60.00
[9] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[10] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[11] Kızarmış Tavuk Baget 1 ADET 67.00

Toplam : 741.32kal.

yok tatlım burger deil sadece köfteli hamburger

Merhaba serapkayra
Ben de 65 klioyum hedefim 52 bakalım. Sen bu kiloyu ne kadar sürede verdin çok iyi ya. Bu yöntemle verdin değil mi hepsini?

canım öncelikle hoşgeldin aramıza
ben 20 günde kilo verdim.. ilk üç gün şok diyet yaptım 2 kilo verdim 3 günde bol bol sıvı aldım bitki çayları artı sabah ve akşam lahana suyu ve akşamda lahana yemeği yedim ilk gün yarınsı günü yine aynı şekilde ve üçüncü günde aynı kısaca bir menü veriyim
sabah bir bardak elma sirkeli sıcağa yakın ılık su içtim arkasından bir bardak daha ılık su,
ardından 1 dilim kepek ekmeği bol bol maydonoz ve 5 zeytin kibrit kutusu kadar az yağlı peynir,

bir saat sonra yarım elma yine bir saat sonra elmanın diğer yarısı
öğlen yarım kase yağsız yoğurt
ikindi gibi yeşillikli az salata, yada ben evde lokum vardı bir tane yedim her gün aynı saatlerde bu arada aralarda yediklerinden sonra bol bol ılık su buda tok tutuyor
akşamda sadece yarım kase yoğurt ve 3-4 kaşıklık sebze yemeği ...
gece acıkırsan sadece bir meyve yiyebilirsin ben
3 gün böyle yaptım 2 kilo verdim 3 günden sonra da kalori hesaplama sitesiyle 1000 kl üzerine çıkmayacak şekilde bu menüye eklemeler yaptım sadece pilav makarna yemiyorum ama 2 gündür misafirden sebep hamur işi oldu menüm

2011-02-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 1 ADET 50 50
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] Sigara Böreği (peynirli) 2 ADET 50 50
[4] Peynirli Poğaça 2 ADET 440 440
[5] un kurabiyesi 3 adet 195 195
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[7] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[8] Şeker (küp) 6 ADET 117 117
[9] Çay 6 ADET 30 30
Toplam : 1028.4 kal.

yarından itibaren poğaça börek yok misafirde gelse benimle maydonoz yicek

iki gündür yerimde sayıyorum gram veremedim

Son düzenleme:

canım bende dayanamıyorum her gün tartılıyorum

ama eğer kilo vermeni etkilemiyorsa iyi bir şey bu boşver

menün güzel olmuş

gayet güzel canım tebrikler

gayet güzel canım dayanabldiğinn için çok çok tebrkler bravoo

teşekkürler gizemcim

haklısın cnaım 1100 ün altına inince sağlık sorunları başlıyor uzun süre olunca

menün çok güzel afiyet olsun

canım bu biraz az değilmi bari 800 ün altına düşmeseydin dikkat et ama sağlığınla oynama lütfen

oy canım hatalarını telafi etmek daha önemli boşver almamanda bir şeydir bundan sonra daha dikkat edersin üzme canını

afiyet olsun canım
bende 1100 geçtm bugün ehehe

Teşekkürler gizem

Aynen öyle...
Amacımız birden kilo vermek değil sağlıklı vermek olmalı değil mi
Ben de senin gibiyim...
Akşam yedide dükkanı kapatıyorum anca geliyorum işten

Her zamanki gibi çok güzel :)

haklısın cnaım 1100 ün altına inince sağlık sorunları başlıyor uzun süre olunca

Evet anna maria, sağlığımızdan olmayalım demi
Nickin cok hos bu arada

evet canım aynen öyle ne güzel günlük neredeyse 300-200 veriyordum 2 gündür dınk ... oğluma doğum günü yaptım pasta, börek derken tuttum kendimi ama nereye kadar ama yinede kendimi teselli ediyorum önceden olsaydı bu menülerle 2 günde 2 kilo alırdım en azından yerimde saydım

herkese günaydınnnnnnn

bugün giden beş kilom için kendimi yenileme günü ilan ettim birazdan saçımı bayucummm ve sonra gidip biraz kestirip fön çektiricimmmm yeni aldığım taytım ve tuniğimide giyip gezmeye gidicim haydaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…