Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
selam kızlarrrr ben de geldimmm

[1] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Şeker (küp) 4 ADET 78
[3] Tuzlu Kurabiye 2 ADET 100
[4] Kola 0.1 LİTRE 45
[5] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[6] Çikolatalı Pasta 40 GRAM 120
[7] Elma 0.2 ADET 12
[8] Ekmek 2 DİLİM 130
[9] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
[10] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 979.6 kal.

Canım yaa dayanamıyorum malesef yatağımın başucunca baskülüm duruyor, bi kere kaldırıyım dedim, ama o sıralarda bayaa saldım kendimi, ben de tekrardan çıkardım Bugun de tartıldım, biliyorum kötü bi şey yaptım ama haberler güzel, 400 gram eksik çıktım :) Bugun de dikkat ettim, tek fire verdim ama onu aşmamak için akşam aç da olmayınca bi şey yemedim. Listem şöyle;

Sabah: Kalkınca limonlu ılık su, 1 kuru kayısı (18)
1 tavada yağsız yumurta (80)
1/4 dilim beyaz ekmek(25)
2 zeytin(15)
Maydanoz
1 bardak yesil cay

Ara: 1 büyük elma(100)

Öğle:
1/2 kase mantar çorbası(80)
1/3 porsiyon bulgur pilavı(150)
Ayran(70)
Salata(50)

Ara(16:30): 1 tane küçük ay çöreği(250) bu da benim kaçamağım :)

Akşam: Yeşil çay

Toplam: 840

Spor: 200 kalori yakacak şekilde koşu bandında yürüyüş

merhaba kızlar, nasılsınız?

nightwinglover tebrik ederim kilonu koruduğun ve üstüne kaybettiğin için :)

listende spor 300 kalori yazmışsın, nasıl hesaplıyosun acaba, bi de hangi sporu yapıyorsun?

ben de listemi yazayım bugünki :)

sabah;
1 dilim beyaz ekmek, çeyrek kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir adet zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.

öğle;
ton balıklı marullu sandwiç 400 kkal.

ara;
1 şekersiz çay, yarım paket çubuk kraker 75 kkal.

akşam;
3 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 1.5 dilim beyaz ekmek 375 kkal.

ara;
1 adet mandalina 50 kkal.

toplam; 110 kkal. yarın bir yere davetliyim, o yüzden bugünlük bu kaloride kalacağım. yarın kaçırabilirim ipin ucunu da :)

sabah da 1 saat yürüyüş yaptım.

sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla

gayet güzel canım dayanabldiğinn için çok çok tebrkler bravoo
fazla değil canım gayet ideal
selam canım
pasta yesende kalorini korumussun bravo ..

çok güzel canım afiyettt olsunn

ayy kızlar hepiniz muhteşem gidiyosunuzz yaww .. tebrkler.. 1200 ü geçen bile yok nerdeyse... çoğu kişi 800-900 de kalmışş imrendim valla tebrklerrr

Arkadaşlar...
Art niyetim yok sadece uyarma ihtiyacı hissediyorum...
Ne olur 1100 kalorinin altına inmeyin...
Bir uzmana danışın isterseniz...
Uzun vadede sakıncalı ne olur sağlığınızla oynamayın...

02/02/2011 Çarşamba

Sabah

2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir+şekersiz çay

Ara

1 bardak süt

Öğle

1 kepçe şehriye çorbası+1 porsiyon tavuk-mantar sote+2 kaşık yoğurt+ 2 dilim kepek ekmeği

Ara

Yarım paket form bisküvi+1 üçgen peynir

Akşam

2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir+5 zeytin+domates+yeşil biber+şekersiz çay

Toplam: 1155 kalori (farketmeden az oldu bugün)

Spor: Twist Shape 700 adım

afiyet olsun canım
bende 1100 geçtm bugün ehehe

ayy kızlar hepiniz muhteşem gidiyosunuzz yaww .. tebrkler.. 1200 ü geçen bile yok nerdeyse... çoğu kişi 800-900 de kalmışş imrendim valla tebrklerrr

keşke dilini ısırsaydın canım yaa
dayanamadım dolma bana baktı ben ona. Ama daha fazla bakamadım yedim malesef

[1] Zeytinyağlı Lahana Dolma 5 ADET 312.5
Toplam : 1292.1 kal.

merhaba kızlar, nasılsınız?

nightwinglover tebrik ederim kilonu koruduğun ve üstüne kaybettiğin için :)

listende spor 300 kalori yazmışsın, nasıl hesaplıyosun acaba, bi de hangi sporu yapıyorsun?

Canım adımsayar var. Kilo, adım aralığı vs gibi bilgileri giriyorsun, sana ne kadar kalori harcadığını, ne kadar yağ yaktığını söylüyor. Bugün 380 kalori yaktım mesela ama ben 300 kalori sayıyorum, 80 kalori de makinenin yanılma payı olsun diye Şu an sadece yürüyorum.

Arkadaşlar...
Art niyetim yok sadece uyarma ihtiyacı hissediyorum...
Ne olur 1100 kalorinin altına inmeyin...
Bir uzmana danışın isterseniz...
Uzun vadede sakıncalı ne olur sağlığınızla oynamayın...

Sana katılıyorum
Bence sınır 1000. Doktorlar da 1000 kalorilik diyet veriyorlar zaten ama 1000'in altında doktor eliyle hazırlanmış bir liste kesinlikle yok, arada bir yenilenleri dengeleme amacıyla izin veriliyor 1000'in altına inmeye ama sürekli değil.
Benim günlük 1600'e kadar yolum var. Hatta gittiğim diyetisyen 1800 kalori limit veriyordu bana :)
Ben illaki şu kaloriyi alıcam demiyorum.
Sınır 1600'e kadar açık, artık ne yersem, canım ne zamana kadar yemek isterse
Bu akşam çorba nedeniyle zorlandım, yoğurdumu yiyemedim.
Akşam 18'den sonra kesinlikle hiçbir şey yemiyorum ben, bugün de normalden geç kalktım.
1000 kaloriyi dolduracak kadar yiyeceği bünyeye katmaya zaman yoktu

Son düzenleme:

teşekkürler canım, netteki programlardan mı hesaplıyorsun diye merak ettim. ben de 1 saat yürüyorum, kiloma göre o programlardan hesaplayınca 360 falan çıkıyor, ben de 300 sayıyorum senin gibi :)

Arkadaşlar özür dileyerek yazıyorum konularla alakası yok bi iki gün önce angelina jolienin içeceğini yazmıştım bi arkadaş yaparsan yazar mısın demişti yaptım yazmak istiyorum tek kelimeyle İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ..... :84::84::83: ben ki şimdiye kadar ağzıma sarmısak sürmedim zayıflamak uğruna gittim içeceğimi yaptım ilk başta birşey yok diye gittim tek nefeste içtim Allahımmm iki saniye sonra midem nasıl bulandı o kadar berbattı ki kokuyu geçirmek için neler yaptım artık onu saymıyorum bile çok vasattı hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.Su içcem artık mutfağa bile giremiyorum parfüm şişesinin de içine düştüm yine de kokusu burnumda ya bu içecek değil kilo verdirmek aldırır yaa neden mi ???? ağzımın tadını değiştirsin diye çikolata şeker yedim daha nolsun yine de geçmedi odamdan dışarıya adım atamıyorum kimseyi rahatsız etmemek için düşünün artık o derece bea ....Anam bu kadın evli bi de çocukları var her günü dışarıda insanların sosyetiklerin içinde bu kadın bu kokuyla utanmıyo mu yaaaa ben bi kaç gün eve hapsolmayı düşünüyorum ayyy bi de her gün içiyormuş ya ıyyyyyyyyyyyyyy........

Bu durumda ne denir, geçmiş olsun mu denir, bilemedim :)
İnsan arada değişik yollara başvuruyor kilo vermek uğruna.
Ben de yanına yaklaşamayacağın bir sürü karışım denedim bugüne kadar
Ama artık vazgeçtim

Her zamanki gibi çok güzel :)

ay ok güldüm yaaa
demek ki brad bu yüzden aldattı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…