Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi tartılıcaz bakalım canım.Pazartesiden pazartesiye ne dersinizKızlar tartı günü ne zaman
Olur bana uyarpazartesi tartılıcaz bakalım canım.Pazartesiden pazartesiye ne dersiniz
Banada uyar inşallah güzel sonuçlar alırız.Bence hiç düzen bozmayalım çok iyi gidiyoruz.Birimiz dusersek birimiz kaldıralımpazartesi tartılıcaz bakalım canım.Pazartesiden pazartesiye ne dersiniz
Menün güzel ve sağlıklı afiyet olsunSelam kizlar bugün iftarımı açtım çok şükür.Biraz zor oldu oruç bugün. Bende migren var biraz başım ağrıdı.Hamdolsun orucumu sakatlamadan açtım.Aksam iftarda bir biber dolması kıymalı,yine kıymalı yaprak sarması,işkembe çorbası ev yapımı ben yaptım.pirzola tavuk 50 gram kadar .Daha sonra iki ceviz,iki badem ,iki kaju yedim.Toplam 1042 kalori aldım .
Teşekkür ederim sizinde öyle.Su anda iyi gidiyor.Yeme içme ile pek sorunum yok aslında ama bir an önce kilolar gitsin istiyorumMenün güzel ve sağlıklı afiyet olsun
abfiyet olsun canımSelam kizlar bugün iftarımı açtım çok şükür.Biraz zor oldu oruç bugün. Bende migren var biraz başım ağrıdı.Hamdolsun orucumu sakatlamadan açtım.Aksam iftarda bir biber dolması kıymalı,yine kıymalı yaprak sarması,işkembe çorbası ev yapımı ben yaptım.pirzola tavuk 50 gram kadar .Daha sonra iki ceviz,iki badem ,iki kaju yedim.Toplam 1042 kalori aldım .
afiyet olsun canım.Bugünkü menümEki Görüntüle 2638224
İnşallah canım ben hamuru tatlıyı tamamen kestim.Dondurma çikolata dahi yemiyiyorum.Sahurda cok aciktigimda sütlü gevrek yiyorum.Bir an önce kiloların gitmesini istiyorum.Tabi daha erken hemen gitmez en azından 1 ay olsun bakalım kaç kilo vericem.3 kilo versem bile devam ederim yani.3 ayda 9 kilo eder bu çok iyi en azından Ağustos ayında 5 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallahBugünü 913 kalori ile kapattım kızlar.Gayet iyi gidiyoruz bence...inşallah yaza tüm fazlalıklardan kurtulmuş ve sağlıklı bir şekilde gireriz
Ağustosta kesin 5 li rakamları çoktaaan gormüş olursun bence..İnşallah canım ben hamuru tatlıyı tamamen kestim.Dondurma çikolata dahi yemiyiyorum.Sahurda cok aciktigimda sütlü gevrek yiyorum.Bir an önce kiloların gitmesini istiyorum.Tabi daha erken hemen gitmez en azından 1 ay olsun bakalım kaç kilo vericem.3 kilo versem bile devam ederim yani.3 ayda 9 kilo eder bu çok iyi en azından Ağustos ayında 5 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah