Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bugünkü menüm
20200520_205946.jpg

Herkese selam kizlar.Ben bugün 811 kalori hadi biz buna yatana kadar 900 kalori diyelim .Sahada yiyemedim 😔yarın orucluyum Allah'ın izniyle.Sahurda belki yoğurt yerim .

Selam kizlar bugün iftarımı açtım çok şükür.Biraz zor oldu oruç bugün. Bende migren var biraz başım ağrıdı.Hamdolsun orucumu sakatlamadan açtım.Aksam iftarda bir biber dolması kıymalı,yine kıymalı yaprak sarması,işkembe çorbası ev yapımı ben yaptım.pirzola tavuk 50 gram kadar .Daha sonra iki ceviz,iki badem ,iki kaju yedim.Toplam 1042 kalori aldım .

Selam kizlar bugün iftarımı açtım çok şükür.Biraz zor oldu oruç bugün. Bende migren var biraz başım ağrıdı.Hamdolsun orucumu sakatlamadan açtım.Aksam iftarda bir biber dolması kıymalı,yine kıymalı yaprak sarması,işkembe çorbası ev yapımı ben yaptım.pirzola tavuk 50 gram kadar .Daha sonra iki ceviz,iki badem ,iki kaju yedim.Toplam 1042 kalori aldım .
Menün güzel ve sağlıklı afiyet olsun

abfiyet olsun canım

Bugünü 913 kalori ile kapattım kızlar.Gayet iyi gidiyoruz bence...inşallah yaza tüm fazlalıklardan kurtulmuş ve sağlıklı bir şekilde gireriz
İnşallah canım ben hamuru tatlıyı tamamen kestim.Dondurma çikolata dahi yemiyiyorum.Sahurda cok aciktigimda sütlü gevrek yiyorum.Bir an önce kiloların gitmesini istiyorum.Tabi daha erken hemen gitmez en azından 1 ay olsun bakalım kaç kilo vericem.3 kilo versem bile devam ederim yani.3 ayda 9 kilo eder bu çok iyi en azından Ağustos ayında 5 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah

A
İnşallah canım ben hamuru tatlıyı tamamen kestim.Dondurma çikolata dahi yemiyiyorum.Sahurda cok aciktigimda sütlü gevrek yiyorum.Bir an önce kiloların gitmesini istiyorum.Tabi daha erken hemen gitmez en azından 1 ay olsun bakalım kaç kilo vericem.3 kilo versem bile devam ederim yani.3 ayda 9 kilo eder bu çok iyi en azından Ağustos ayında 5 li rakamları görmeyi hedefliyorum inşallah
Ağustosta kesin 5 li rakamları çoktaaan gormüş olursun bence..:rapci:

Ben uzun zamandır tartılmıyorum aslında bakalım pazartesi süpriz olucak bana...asıl ondan sonraki haftalar kalori diyetinin bende ne kadar işe yaradığını anlıycam.Uzun süredir ben de tatlı ve hamur işi yemiyorum.Sadece kızarmış 2 dilim kepek ekmeği haricinde.

Selam kizlar bugün aldığım kalori 991 yatana kadar kahve falan derken 1000 kalori olur diye düşünüyorum.Ayrica bugün eliptik bisiklet yaptım 15 dakika 144 kalori yaktım.Simdi iftardan sonra yaptım.Ramazandan sonra güne yayicam 15 dakika olarak günde 45 dakika yapmak istiyorum.Tv karsisina koydum .Çokta çabuk geçti.Kendimi iyi hissediyorum.En azından hem sarkma olmaz inşallah basen ve bacaklarımda incelmiş olur .Bakalım 1 ayın sonunda toplam kaç kilo vermiş olucam.

X