Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Dün tartildigimda 6.gundu ve tok kıyafetli olarak tartilmistim.Bu sabah kıyafet siz ve aç tartıldım ama büyük tuvalete çıkamadım.Bir de tam 7.gunde tartilip tam haftalık tartilma yapmak istedim.Bu sabah 7.gunde 68 kilo geldim.Yani 7 günde 2 kilo vermiş görünüyorum.Kaloru diyetine devam ediyorum çokta seviyorum.Hic de zorlanmiyorum.Haftaya salı inşallah 2 kilo daha veririm.Bakalim artık 😀
Harika az ya da çok gerçekten düzenli verdiriyor

pazartesiyi iple çekiyorum.Bu arada mutfak tartisı siparişimi verdim.fakat gıdaların kalorileri bazı uygulamalarda farklı gibi...sadece orada kararsiz kalıyorum.Hiçbiri %100 garanti olamaz ama dogruya en yakını hangisi acaba...bana fikir verirseniz sevinirim kızlar:KK200:

Ben bugün 1204 kalorideyim
Screenshot_20200519-210041_Chrome.jpg

önümüzdeki pazartesi 25 Mayısta tartılıcam.
sonra ;
25 Mayıs:
1 Haziran:
8 Haziran:
15 Haziran:
22 Haziran:
29 Haziran:
6 Temmuz:
15 Temmuz:
22 Temmuz:
29 Temmuz:55 :dua:
hedef belirledim.Umarım ulaşırım.

Selam kizlar.Bugun toplamda 1085 kalori aldım.Hatta çok yediğimi düşündüm açıkçası.İnsallah bir an önce veririz bu kiloları ya artık zayıflamak istiyorum.😄Ben fatsecret diye bir program var onu indirdim onu kullanıyorum

anladım peki bunu takip ederek mi zayıfladin
Evet canım son kilolarım böyle gitti önceden bi 10 kilom doğum sonrası kilomdu onu klasik 3 ara 3 ana öğün yöntemiyle uzun bir sürede yavaş yavaş verdim.Kalan 3-4 kiloyu bir türlü verememiştim kalori hesabıyla da kalanları veriyorum çok şükür
Hedefime 1 kilo kaldı.Bu cümleyi kurmak bile beni inanılmaz mutlu ediyor:halay:

Evet canım son kilolarım böyle gitti önceden bi 10 kilom doğum sonrası kilomdu onu klasik 3 ara 3 ana öğün yöntemiyle uzun bir sürede yavaş yavaş verdim.Kalan 3-4 kiloyu bir türlü verememiştim kalori hesabıyla da kalanları veriyorum çok şükür
Hedefime 1 kilo kaldı.Bu cümleyi kurmak bile beni inanılmaz mutlu ediyor:halay:
ay ne güzel canım tebrik ediyorum.Bu arada dediğin sitede bugün yediklerimin kalori hesabına baktım.60 kalori civarında fazla çıktı..çok önemli olmadığını düşünüyorum ama yine de senin dediğin siteden yapıcam hesabımı..teşekkür ederim canım

ay ne güzel canım tebrik ediyorum.Bu arada dediğin sitede bugün yediklerimin kalori hesabına baktım.60 kalori civarında fazla çıktı..çok önemli olmadığını düşünüyorum ama yine de senin dediğin siteden yapıcam hesabımı..teşekkür ederim canım
Evet canım ben de alışmışım bi kere farklı uygulamalar kullandım ama içime sinmedi tekrar buraya döndüm.ilk burayı keşfettiğimden belki
Hadi kolay gelsin sana da.Hedef kaç kilo vermekti

64 ile başladım 55-56 olmak istiyorum.8 kilo vermek istiyorum.önce 5 li sayiları bir göreyim de :KK54:
Bende 55 olmayı çok istiyorum.Ama şu anda en azından 59 kiloya düşersem bu bana çok daha iyi motive edici olucak diye düşünüyorum.İnsallah başarırız.

Ben başarırsam inanın herkes başarır.Kısıtlamaya hiç gelemiyorum.Canım ne isterse ille de yiycem.O yüzden yıllardır 3-4 kilo başıma bela olmuştu bi türlü kurtalamıyordum.Ama kalori saymayla onu da halledicem inş.
Yapmamız gerek tek şey üşenmeden yediklerimizi not etmek bundan daha kolayı olabilir mi:KK76:

İnşallah başarırız inşallah.Reglim bitti Allah'ın izniyle yarından itibaren orucuna devam ediyorum.Aksam iftara patates salatası yumurtalı ve tavuk pirzola tabi hepsini tartıp öyle yiycem .Akşam bildiririm bugün ki kalorimi

X