Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Ben ne yiyeceğime bir önceki günden karar veriyorum ve onun dışına çıkmamaya çalışıyorum tabii arada saçmalayıp 2000 kalorileri gördüğüm oluyor fakat ertesi gün sıfırdan tekrar başlayınca toparlamış oluyorum.Hadi hepimize kolay gelsin :KK200:

Ben ne yiyeceğime bir önceki günden karar veriyorum ve onun dışına çıkmamaya çalışıyorum tabii arada saçmalayıp 2000 kalorileri gördüğüm oluyor fakat ertesi gün sıfırdan tekrar başlayınca toparlamış oluyorum.Hadi hepimize kolay gelsin :KK200:
teşekkürler canım:KK200:

Hoşgeldin iyi yaptin .Hep beraber daha iyi kilo veririz.

Kizlar ben dayanamadım ve tartıldım .İse yariyor mu yaramıyor mu diye çok merak ettim açıkçası 😔Ama iyiki tartilmisim inanamadim üstelik kıyafetler ile ve sürekli kahve yeşilçay şu falan içmiştim kanım sıvı dolu ayrıca regliyimde 6.gunun sonunda 70 kilo ile basladim kalori diyetinin sonucu 68.50 yani 1 buçuk kilo vermişim.Haftaya pazartesi yine tartilicam bakalım aynı şekilde devam edicekmi.

Sabah dediğim gibi pek bir şey yemiyorum.Yesil çay kahve şu çok az leblebi 6 tane falan bir küp peynir ve iki küçük galeta yiyorum.Sonrasi kalorilerin hep akşam ana yemeğine bırakıyorum.Mesela bugün etli güveç türlü ve erişte pilavı yeşil salata veya belki cacık yerim.

Kizlar ben dayanamadım ve tartıldım .İse yariyor mu yaramıyor mu diye çok merak ettim açıkçası 😔Ama iyiki tartilmisim inanamadim üstelik kıyafetler ile ve sürekli kahve yeşilçay şu falan içmiştim kanım sıvı dolu ayrıca regliyimde 6.gunun sonunda 70 kilo ile basladim kalori diyetinin sonucu 68.50 yani 1 buçuk kilo vermişim.Haftaya pazartesi yine tartilicam bakalım aynı şekilde devam edicekmi.
oyun bozan seni:63:hani tartılmiycaktın Sudemcim...:KK200:bu arada tebrik ediyorum kuzum valla çok iyi 6 günde 1.5 kilo..

Bu arada ben bugünü 1026 kalori ile kapattım.:KK66:olmazsa ben de haftaya pazartesi tartılayim.Şimdi cesaret edemiyorum.Regl dönemimde tarti hep moralimi bozmuştur.

950-1100 kalori arasında yapmayi düşünüyorum ben de..bakalim duruma göre degistiririm..Şimdilik iyi gidiyorl.Tecrubelerimizi paylasmaya devam:KK9:Bu arada hergun 1 fincan türk kahvem ve 1 kupa yesil çayim mutlaka var.

Bugünkü menüm kızlar
Screenshot_20200518-205810_Chrome.jpg

Aslında 2 kilo vermişsin demek ki.harika bi sonuç.yılmadan bıkmadan devam

950-1100 kalori arasında yapmayi düşünüyorum ben de..bakalim duruma göre degistiririm..Şimdilik iyi gidiyorl.Tecrubelerimizi paylasmaya devam:KK9:Bu arada hergun 1 fincan türk kahvem ve 1 kupa yesil çayim mutlaka var.
1100 -1200 arası daha iyi olur ama sen bilirsin tabii.maksat gözümüz bir şeyde kalmasın

oyun bozan seni:63:hani tartılmiycaktın Sudemcim...:KK200:bu arada tebrik ediyorum kuzum valla çok iyi 6 günde 1.5 kilo..
Çok ama çok özür dilerim 😔inan bana dedim bosami kurek çekiyorum acaba dedim.Ama çok şaşırdım çok mutlu oldum.Haftalik tartilicam 😀Bir daha ki pazartesi 😘

Sabahtan beri toplam 716 kalori aldım.Aksam kendime etli türlü peynirli erişte ve cacık koydum .Cacık dokunmadım bile ,erişte sadece tabağın yarısını uiyebildim oda zorla .Sadece turluyu bitirebildim .1000 kalori altına düşmek hiç istemiyorum ama gerçekten yiyemiyorum 😔

Az önce yarım ceviz iki kaju 6 tane tuzlu kavrulmuş yer fıstığı yedim.Birazdan şekersiz ikisi bir arada Nescafe içerim 998 kalori yapıyor.Birde şekersiz türk kahvesi tam 1000 kalori .Ama kahve demisken ben sabahta içmiştim türk kahvesi sanırım Nescafe de içtim .İşte bugün en fazla 1050 kalori olmuştur yinede.😄

Dün tartildigimda 6.gundu ve tok kıyafetli olarak tartilmistim.Bu sabah kıyafet siz ve aç tartıldım ama büyük tuvalete çıkamadım.Bir de tam 7.gunde tartilip tam haftalık tartilma yapmak istedim.Bu sabah 7.gunde 68 kilo geldim.Yani 7 günde 2 kilo vermiş görünüyorum.Kaloru diyetine devam ediyorum çokta seviyorum.Hic de zorlanmiyorum.Haftaya salı inşallah 2 kilo daha veririm.Bakalim artık 😀

X