- 20 Eylül 2014
- 2.340
- 3.683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canımBen ne yiyeceğime bir önceki günden karar veriyorum ve onun dışına çıkmamaya çalışıyorum tabii arada saçmalayıp 2000 kalorileri gördüğüm oluyor fakat ertesi gün sıfırdan tekrar başlayınca toparlamış oluyorum.Hadi hepimize kolay gelsin
Hoşgeldin iyi yaptin .Hep beraber daha iyi kilo veririz.Ben ne yiyeceğime bir önceki günden karar veriyorum ve onun dışına çıkmamaya çalışıyorum tabii arada saçmalayıp 2000 kalorileri gördüğüm oluyor fakat ertesi gün sıfırdan tekrar başlayınca toparlamış oluyorum.Hadi hepimize kolay gelsin
oyun bozan senihani tartılmiycaktın Sudemcim...bu arada tebrik ediyorum kuzum valla çok iyi 6 günde 1.5 kilo..Kizlar ben dayanamadım ve tartıldım .İse yariyor mu yaramıyor mu diye çok merak ettim açıkçası Ama iyiki tartilmisim inanamadim üstelik kıyafetler ile ve sürekli kahve yeşilçay şu falan içmiştim kanım sıvı dolu ayrıca regliyimde 6.gunun sonunda 70 kilo ile basladim kalori diyetinin sonucu 68.50 yani 1 buçuk kilo vermişim.Haftaya pazartesi yine tartilicam bakalım aynı şekilde devam edicekmi.
Aslında 2 kilo vermişsin demek ki.harika bi sonuç.yılmadan bıkmadan devamKizlar ben dayanamadım ve tartıldım .İse yariyor mu yaramıyor mu diye çok merak ettim açıkçası Ama iyiki tartilmisim inanamadim üstelik kıyafetler ile ve sürekli kahve yeşilçay şu falan içmiştim kanım sıvı dolu ayrıca regliyimde 6.gunun sonunda 70 kilo ile basladim kalori diyetinin sonucu 68.50 yani 1 buçuk kilo vermişim.Haftaya pazartesi yine tartilicam bakalım aynı şekilde devam edicekmi.
1100 -1200 arası daha iyi olur ama sen bilirsin tabii.maksat gözümüz bir şeyde kalmasın950-1100 kalori arasında yapmayi düşünüyorum ben de..bakalim duruma göre degistiririm..Şimdilik iyi gidiyorl.Tecrubelerimizi paylasmaya devamBu arada hergun 1 fincan türk kahvem ve 1 kupa yesil çayim mutlaka var.
tabi haklısın fakat evdeyiz calışmıyoruz ya o yuzden öyle karar verdim... önümüzdeki haftaki kilo verme durumuna göre ayarlama yaparım olmazsa ...önerin icin tesekkur ederim fee fi fo cim1100 -1200 arası daha iyi olur ama sen bilirsin tabii.maksat gözümüz bir şeyde kalmasın
Çok ama çok özür dilerim inan bana dedim bosami kurek çekiyorum acaba dedim.Ama çok şaşırdım çok mutlu oldum.Haftalik tartilicam Bir daha ki pazartesioyun bozan senihani tartılmiycaktın Sudemcim...bu arada tebrik ediyorum kuzum valla çok iyi 6 günde 1.5 kilo..