Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bende bir an önce 60 i görmek istiyorum ya 😔 Biliyorum biraz zaman alicak sabırlı davranmam gerek.Bir daha 60 üzerine çıkmamak için elimden geleni yapacağım.Kilo vermek beni artık zorluyor zaman olarak sabrımı zorluyor.Yoksa açlık beni çok etkilemiyor .

Bende bir an önce 60 i görmek istiyorum ya 😔 Biliyorum biraz zaman alicak sabırlı davranmam gerek.Bir daha 60 üzerine çıkmamak için elimden geleni yapacağım.Kilo vermek beni artık zorluyor zaman olarak sabrımı zorluyor.Yoksa açlık beni çok etkilemiyor .
Hakikaten öyle ben de artık dengede kalmak istiyorum bir ömür kilo alıp vermeyle mi uğraşcaz di mi yeter valla

ağır adımlarla sabırla verelim ki daha sonra ufak kaçamaklarda hemen geri almayalım...kendimizi nasıl görmek istediğimizi düşünelim ve sabredelim..Bir arkadaşım haftada yaklasık yarım kilo vererek yani ayda 2-2.5 kilo vererek 7 ay gibi bir surede 15 kilo verdi.Eskiden hızlı kilo verdiği icin en ufak kacamaklarda daha fazlasını geri alıyordu.Simdi kolay kolay almıyor..haftada 3 gün 40 dk yürüyor..Artık düzenini oturttu.Biz de vericez fazla kiloları ve bir daha almıycaz.Duzenimizi oturtucaz.Sabır kızlar sabır :rapci:

Kizlar bugün aldığım kalori 1205 aslında akşam yemeği 699 kalori ama ben sahurda sütlü mısır gevreği yedim oda 500 kalori civarı onu sabah kalorisine girmiştim.Yani toplam 1205 kalori olmuş oldu.Haftalik raporlarına baktığımda güne düşen kalori miktarı ise şu anda 1022 Ramazan bitti çok şükür.Simdi artık düzenli ve daha dikkatli olmam gerekiyor.Hafta içi pek sorun olmuyor aslında çünkü kahvaltı yapmıyorum.Sadece hafta sonları eşimle kahvaltı yapıyorum.Evet sabırla devam edicem .

Kizlar bugün aldığım kalori 1205 aslında akşam yemeği 699 kalori ama ben sahurda sütlü mısır gevreği yedim oda 500 kalori civarı onu sabah kalorisine girmiştim.Yani toplam 1205 kalori olmuş oldu.Haftalik raporlarına baktığımda güne düşen kalori miktarı ise şu anda 1022 Ramazan bitti çok şükür.Simdi artık düzenli ve daha dikkatli olmam gerekiyor.Hafta içi pek sorun olmuyor aslında çünkü kahvaltı yapmıyorum.Sadece hafta sonları eşimle kahvaltı yapıyorum.Evet sabırla devam edicem .
Evet asıl zorluk ramazandan sonra başlıyor.Daha dikkatli olmamız lazım

20 sguat yapabildim.Bugun iki gün oldu her gün 20 sguat ve 15 dk eliptik.İnsallah yarından itibaren biraz daha fazla yaparım.Elimden geldiğince arttiricam.Pazartesi bakalım kaç kilo cikicam😀

Sağol canım.Bu sefer kararlı ilerliyorum.İnsallah bu şekilde bıkmadan devam ederim.Bacak hareketlerinde yapmaya başladım.Elimden geldikçe bol hareket yapıyorum.Bakalim sonuç için şimdi erken tabi .Bunun meyvesini iki ayda alırım diye düşünüyorum.
Evet canım hiç aceleye gerek yok.Zamanında 6 ayda verdiğim bir 10 kilo vardı bir daha hiç almadım.Hızlı verilen hızlı alınır.

simdi baktım da 16 Mayıs cumartesi kalori yontemini denemeye başlamışım..
16 Mayıs cumartesi :64.1 kilo civarindaydım.Dijital tartımın pili bitmişti o yüzden net kilo ölçemedim diğer tartımla.Bu hafta pil aldım.Yarın yani 25 Mayısta tartılıcam.9 gündür kalori sayımı yapıyorum.4 gündur de hassas tartıyla yapıyorum. :KK66:

simdi baktım da 16 Mayıs cumartesi kalori yontemini denemeye başlamışım..
16 Mayıs cumartesi :64.1 kilo civarindaydım.Dijital tartımın pili bitmişti o yüzden net kilo ölçemedim diğer tartımla.Bu hafta pil aldım.Yarın yani 25 Mayısta tartılıcam.9 gündür kalori sayımı yapıyorum.4 gündur de hassas tartıyla yapıyorum. :KK66:
Emin ol ise yarıyor.Ozellikle 1000 yada 1100 kaloriyi geçmeyince.Yarin tartilacaz inşallah.

Emin ol ise yarıyor.Ozellikle 1000 yada 1100 kaloriyi geçmeyince.Yarin tartilacaz inşallah.
Böyle birbirimizi motive etmeye devam ettigimiz sürece herşey halledilir...Aslında amacımız sağlıklı beslenmek olmalı..Biz şuanda sağlıklı yemeklerle kalori hesabı yapıyoruz.Bu güzel...yarın en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum.. görücez bakalım :KK54: :KK200:

Böyle birbirimizi motive etmeye devam ettigimiz sürece herşey halledilir...Aslında amacımız sağlıklı beslenmek olmalı..Biz şuanda sağlıklı yemeklerle kalori hesabı yapıyoruz.Bu güzel...yarın en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum.. görücez bakalım :KK54: :KK200:
Emin ol vermissindir.Ben en son tartildigimda 68.50 idi.Bu sabah aç karnına tartıldım.😀Ama tartı programına yazmadım oraya haftalık yazıyorum.Sali günü 14 gün olucak .Bugün tartıda 67.40 geldim.Sanirim saliya kadar 400 gram daha gider diye tahmin ediyorum.O zaman 14 günde 3 kilo vermiş olucam .Hadi iki hafta da 2 kilo gitse inşallah daha fazla olur.1 ayda 5 kilo vermiş olurum ki .Bu çok güzel bir rakam .Tatlılardan abur cubur dan tamamen uzağım.Bu şekilde yorulmuyor ve açlık hissetmiyorum.Tek yaptığım şey hassas terazi ile tartıp en fazla 1100 kaloride günlük bırakıyorum.

İki ay dolduğunda inşallah 5 li rakamları görürüm .Çok istiyorum.Yaklasik 13 yıldır 5 li rakamları görmedim.İnsallah bu sefer görmek için çok çaba sarfedicem.

X