Bende yapıyorum.Ben paylaşımda bulunucam.Beraber yapabiliriz.Ben internetten fatsecret diye bir program yükledim.Evde hassas tartı ile önce tartiyorum sonra programa gram olarak giriyorum bana kalorisini söylüyor.Oradan boy kilo olarak girdiğinizde size günlük kaç kalori almanız gerektiğini de söylüyor.Mesela bana 1300 dedi ama ben 1200 u yada 1100 geçmiyorum.Tatli olayını artık bende bıraktım .Şu anda regli olduğum için oruç tutamıyorum.Bugunluk aldığım kalori 1063 12 Haziran da tartilicam.O güne kadar hiç tartilmiycam 5 gün oldu kendimi hafif hissediyorum ama kaç kilo verdigimi bilmiyorum.Cok merak ediyorum.merhaba kızlar ben de kalori hesabiyla zayıflamaya çalışanlardanım.64 kilo civarındayım.55-56 kilo olmak istiyorum.fakat tüm yiyeceklerin kalorisi ben de yok.Özel bir program var mı yoksa tek tek yazıp netten mi bakıyorsunuz.
Bu arada paylaşımda bulunacaksanız size katılabilir miyim
Mutfak tartısı almanı kesinlikle tavsiye ederim.Ben 70 kilo ile basladim hedefim 55 evet yol uzun ama sonuçta bir şekilde zaman geçiyor.En azından kilo alarak değil vererek geçsin.Tartilma konusuna gelince valla ben her gün belki 10 defa tartilirdim.Psikolojim bozulurdu.Dedim bu şekilde olmaz en iyisi ayda bir hem merak daha çok heveslendiyor hemde toplamda kaç kilo verdiğim belli olur.Sende bugün regli olduysan bir dahaki regli takvimime baktım 12 Haziran görünüyormutfak tartım yok ..birbirine en yakın olan kalori sonuçlarınin listesini mutfak panoma yazıp astım..Olmayanlara da bakarim netten.Bu arada ben de bugün regl oldum.Bugün yaklaşık 1000 kalori ancak yedim.haftanın 3-4 günü spor yapmaya çalışıyorum.Pzartesi tartılmayı düşünüyordum ben de.Ben de 12 Haziran da mı tartılsam
Hedefin kaç kilo olmakSudem_mmm cim
İnşallah istediğimiz kiloya düşeriz.Su anda kaç kilosun.Aslında benim tartı fobim var.Asla sürekli tartilmam.zorluyorum kendimi canim.Ben de 17 Haziran da tartilayim o zaman birbirimizi yalnız bırakmamiş oluruzemin adımlarla hedefimize devam ederiz..Ben de 55-57 civarinda olmak istiyorum.
64.1 dim 10 gun önce fakat halaaa tartilmadım...inşallah canım insallah istedigimiz kiloya ulaşırız...ama ben inaniyorum...İnşallah istediğimiz kiloya düşeriz.Su anda kaç kilosun.
64.1 dim 10 gun önce fakat halaaa tartilmadım...inşallah canım insallah istedigimiz kiloya ulaşırız...ama ben inaniyorum...İnşallah istediğimiz kiloya düşeriz.Su anda kaç kilosun.
tüm gün sadece makarna ve patates mi yedinBugün toplam 1054 kalori aldım.Patates ve makarna yedim.Gozlerime inanamadim iki avuç yoktur belki yani 170 gram patates kızartması 542 kalorişaka gibi .Kesinlikle kalori hesabını göz kararı falan asla yapmayın.Ben bu güne kadar hep tartisiz yapmıştım.Sonra da çok yavaş zayıfladım diyordum neden kilo veremiyorum.Tabi ki veremem çünkü yiyorum.Bu haftalık kalori takibinde Günlük 1118 kalori alarak kapattım.Yarindan itibaren haftalık dengeyi 1000 kaloride tutmaya calisicam
Evet sabah sadece Türk kahvesi, şekersiz Nescafe,iki küçük küp kaşar peyniri ve küçük iki galeta çok küçük ama sabah sadece 120 kalori aldım sonra hep şu ve Türk kahvesi içtim.Aksam kuru fasulye,peynirli makarna,ve patates kızartması yedim 934 kaloritüm gün sadece makarna ve patates mi yedin
Ben tartı ile tartıp giriyorum.Yani gram gram. giriyorum sisteme .Benim program 100 gram yoğurt 99 kalori diyor.Ben de 961 kalori ile kapattım.indirdiğim programa göre tabiki.program zayıflamam için günlük 1107 kalori almam gerektigini hesapladı..belki yatmadan yarım bardak yogurt yerim.yarim bardak yogurt için 60 kalori demiş.Sen de kaç kalori
Bu arada bölgesel 15 dk lık hareketler de yapıyorum.
Kesinlikle al çok işe yarıyor.Ben hepsi burada dan almıştım.95 TL civarı .Fazla gram farkı oynamıyor.Sende iyice araştırıp alabilirsin.Artik böyle yemek yaparken falan atistiriyorumanladım canım..o zaman 1 ay programı bir deneyim kilo verme durumuma gore tartı alırım olmazsa ben de.
Fatsecret bu programı kullanıyorum.Nerdeyse iki yıl olucak .77 kilo ile başlamıştım .Ama böyle hiç mutfak tartısı ile yapmadım.Tahmini giriyordum o şekilde bile işe yaradı .64 kiloya düşmüştüm.ipleri elden bırakmak yok..fakat sanki benim indirdiğim program kalorileri seninkine göre az mı gösteriyor..
sen hangi programı kullanıyorsun sudemcim
İnşallah.Bende yoruldum artık kilo alıp vermekten .En iyisi bir kere yorulayim.Yemek yiyoruz kilolu oluyoruz mutsuz oluyoruz.Bari zayıf olup mutlu olalımBu kararlılıkla kesinlikle inersin istediğin kiloya