- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
Kalori hesaplama diyetiyle 6 ayda 20 kilo verdim 50 kiloyum bir yıldır hiç kilo almadımm bunu yesil cay ve bitki çayıyla destekledim yağı çok azalttım aksamları ızgara et ve salata yedim hemen hemen tüm yiyeceklerin kalorisini biliyorum hala herseyi yiyorum az yağlı olmasına özen gösterip tatlıda az yiyorumm adet düzenleyici haplar yüzünden kilo almıştım doktorum tedavi sonuç verdi ilacı keselim deyip kestiğinde kendi kendime kilo veririm sanmıştım ama olmadı size bir ip ucu
Sporda yaptınızmı?Kalori hesaplama diyetiyle 6 ayda 20 kilo verdim 50 kiloyum bir yıldır hiç kilo almadımm bunu yesil cay ve bitki çayıyla destekledim yağı çok azalttım aksamları ızgara et ve salata yedim hemen hemen tüm yiyeceklerin kalorisini biliyorum hala herseyi yiyorum az yağlı olmasına özen gösterip tatlıda az yiyorumm adet düzenleyici haplar yüzünden kilo almıştım doktorum tedavi sonuç verdi ilacı keselim deyip kestiğinde kendi kendime kilo veririm sanmıştım ama olmadı size bir ip ucu elmayı çok yiyin tok hissettiriyor
Tebrik ederim ayrıca Maşallah metobolizmaniz çok hızlı imiş çok şanslısınız çünki kadinlarn genelde metobolizmasi günlük 1500-2000 civarı kalori yakamıyor yani o kalori ile anca kilo koruma hatta 2000 i bulduklarında kilo alma yaşayan kadın çok fazla onların hem spor yapma hemde çok çok daha az kalori almaları gerekiyor ki zayıflasınlar ama maşllah siz erkekler gibi yüksek kalori yakan şanslı bir bünyeye sahipsiniz 2000 kalorinin uzeri kilo koruma ya bile yetiyor sizin için ne büyük şansgünlük 1500-2000 kalori ile
25 kilo verdim
ve hiç spor yapmadım
günde 10bin adım atıyordum mesleğimden dolayı sürekli ayaktaydım bunun etkisi oldu sanırımTebrik ederim ayrıca Maşallah metobolizmaniz çok hızlı imiş çok şanslısınız çünki kadinlarn genelde metobolizmasi günlük 1500-2000 civarı kalori yakamıyor yani o kalori ile anca kilo koruma hatta 2000 i bulduklarında kilo alma yaşayan kadın çok fazla onların hem spor yapma hemde çok çok daha az kalori almaları gerekiyor ki zayıflasınlar ama maşllah siz erkekler gibi yüksek kalori yakan şanslı bir bünyeye sahipsiniz 2000 kalorinin uzeri kilo koruma ya bile yetiyor sizin için ne büyük şans
Evt olmuştur mutlaka çok iyi kilo vermişsiniz ne kadar zamanda verdiniz 25 kiloyu acaba? Bir de beslenmede kalori sayımı dışında dikkat ettiğiniz uyguladğnz şeyler nelerdir acaba?günde 10bin adım atıyordum mesleğimden dolayı sürekli ayaktaydım bunun etkisi oldu sanırım
Neler yediniz.Bende şu anda 3 gün oldu başladım.12 hazirana kadar hiç tartilmiycam .1200 kaloriyi geçmiyorum ramazan olduğu için sahur ve iftar.Ama her şey yiyorum evde ne yapmissam hamur yada tatlı mantı pilav vs.Sadece 1200 kaloriyi geçmiyorum.Bu şekilde kilo verebilirim dersiniz.Bir ay böyle deniycem merak ediyorum.Eger bu şekilde ayda 3 kilo bile versem bu şekilde devam edicem.Yok bu şekilde kilo veremezsem mecbur karbonhidrat ve tatlıları birakicamgünlük 1500-2000 kalori ile
25 kilo verdim
ve hiç spor yapmadım
ben popeyes ve burger yiyordum çooook fazla ama bir günde bir tek bir burger menüsü yiyordum zaten 1500 kalori civarı oluyordu ondan başka bir şey yemiyordumNeler yediniz.Bende şu anda 3 gün oldu başladım.12 hazirana kadar hiç tartilmiycam .1200 kaloriyi geçmiyorum ramazan olduğu için sahur ve iftar.Ama her şey yiyorum evde ne yapmissam hamur yada tatlı mantı pilav vs.Sadece 1200 kaloriyi geçmiyorum.Bu şekilde kilo verebilirim dersiniz.Bir ay böyle deniycem merak ediyorum.Eger bu şekilde ayda 3 kilo bile versem bu şekilde devam edicem.Yok bu şekilde kilo veremezsem mecbur karbonhidrat ve tatlıları birakicam
Ay inşallah bende çok sevdim bu yöntemi.Yok tuzsuz yok yağsız yok hamur demiyorum.Sadece 1200 u geçmiyorum.Cok sevdim bu kalori hesabı ile zayıflamayı.Kesin verirsiniz en kolay yöntem gerçekten.Ben de en çok bu yöntemden memnun kaldım.
Yani o zaman kilo veririm desenize inşallahben popeyes ve burger yiyordum çooook fazla ama bir günde bir tek bir burger menüsü yiyordum zaten 1500 kalori civarı oluyordu ondan başka bir şey yemiyordum
önemli olan kaloriyi aşmamak
Böyle devam edersen 4-5 kilo rahat verirsin başlangıç kilona göre değişir fazla kiloyla başlıyorsan daha fazla verirsinYani o zaman kilo veririm desenize inşallahçok sevindim.Bugun sadece iftarda ve iftar sonrası tatlı ile 1283 kalori aldım.Ama toplam günlere baktığımda ortalamam 1138 de kalmış.Sahurda yemiyorum zaten .İftar sonrası canım tatlı istiyor Biraz ondan yüksek kalori alıyorum Aslında regli olucam yaklaşık 3 gün falan var sanırım birazda ondan canım tatlı istiyor.Bu yöntem çok hoşuma gitti.12 hazirani iple çekiyorum bakalım bir ayda kaç kilo vermiş olucam
Ay inşallah canım ya inşallah.Cok güzel gidiyor böyle gözüm hiç bir şeyde kalmıyor.Azda olsa her şeyi tartarak yiyorum.Kendime hassas tartı aldım onda tartım.Kalori programına giriyorum.Yani çok düzenli yapıyorum.Malesef ,70 kilo ile basladim.Böyle devam edersen 4-5 kilo rahat verirsin başlangıç kilona göre değişir fazla kiloyla başlıyorsan daha fazla verirsin
Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz 1200 kalori ile .Bende yerken tartiyorum.Sonra sisteme giriyorum .O şekilde 1000 ile 1200 oldumu yemiyorum.İnan ben de en çok bu yöntemi seviyorum tek yapman gereken yiyeceklerini bir önceki günden hesaplamak.öyle yapmazsan bazen ipin ucu kaçıyor.Ben şu anda hedefime çok yaklaştım o yüzden 1400 kalori hedefim ama zamanında 1200 lerle başlamıştım.1200 çok hızlı kilo verdirdiği için aldığım kaloriyi yükselttim.
Çok iyi inşallah bende veririm1 ayda 4 kilo vermiştim ilaç kullandığım için 58e çıkmıştım kalori saymayla aldığım kiloları vermiştim sonra