- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Önemli diil canmMerhaba . Kusura bakmayın yalnış yere yazmışım mesajımı :) kilomu bilmiyorum uzun zamandır tartılmadım yarın tartılıcam ama hedefim 55 inşallah
Aaa evet hatırladım Nasılsın? Uzun zamandır uğramıyordum tekrar zayıflamaya karar verdim :) uzun zamandır hiç dikkat etmiyorum etrafımdan artık sen kilo alıyosun yavaş yavaş gibi cümleler geliyoÖnemli diil canmdağa önce başka topiklerde ve takımlarda bir arada olmustuk seni hatrliyorum hatta 2.takmda da beraber yarismistik orda iken benim nike ismin izmirliMF idi ondam öncede mirafatos du birarada yellowgirl kullandm canm bilmiyorum hatrlarmsin ve sonra" kahverialıpgelin kızlar " topiğinde de yazışmıştk seni öncelerden hep hatrlyrm
Hatrladgna çok sevindimAaa evet hatırladım Nasılsın? Uzun zamandır uğramıyordum tekrar zayıflamaya karar verdim :) uzun zamandır hiç dikkat etmiyorum etrafımdan artık sen kilo alıyosun yavaş yavaş gibi cümleler geliyo
Napysn canm nasl gidiyor ?Gider canim sen geç 5lilere arkandan ben gelicem inşallah canımben de istediğim kiloya geleyeim zumba ve ABS baslicam önce bı yağları yakalım yağlar gitsin sonra zumba ve abs ile fit görüntü yakalicam inşallah ☺
Hangi diyet canim?Bu diyete devam eden varmı
Kalori sayımı ileHangi diyet canim?
Ben de tek ogun besleniyorum canim. Eslik edebilirim?Merhaba ben de kalori sayıyorum günde tek öğün besleniyorum. Hergün buraya menümü yazacağım gerçi kimse yok gibi görünüyor ama olsun bir nevi günlük gibi olur benim için...
Bu arada 118.5 kilodan 113.2 ye indim 1 ayda oldu sanırım. Arada artı çıktığımda oluyor ama hemen toparlıyorum. Tabii ki günlük 45 dk spor da yapıyorum. Dün akşamki menüm;
2 dilim çavdar ekmeği 140
1 oldukça büyük tabak bezelye yemeği 450
200 gr yoğurt 150
1 ayva 60
2 kivi 110
Toplam 910
Elbette çok sevinirim yalnızdım buralardaBen de tek ogun besleniyorum canim. Eslik edebilirim?
Elbette çok sevinirim yalnızdım buralarda
Ne güzel ne güzelMerhabalar, bende sizdeniim
Çok zor oluyor gerçekten ama ben tek öğün yiyorum sadece akşamları bütün gün canım birşeyler isteyip duruyor ben de sürekli su kahve ve çay tüketiyorum midemi şişiyorum açıkçası. Eğer illa bir şeyler yemem lazım diyorsan salatalık tüketebilirsin hem lezzetli hem 1 tanesinin kalorisi 11 rahat rahat yenebilir. Tatlı birşeyler istiyorum dersen hiç kuru kayısı/kuru erik vs tüketebilirsin hiç değilse faydalı.Ay ben ne yaparsam yapayım atıştırma isteğime engel olamıyorum bir türlü. Bunun üstesinden gelebilen var mi?