Harika az ya da çok gerçekten düzenli verdiriyorDün tartildigimda 6.gundu ve tok kıyafetli olarak tartilmistim.Bu sabah kıyafet siz ve aç tartıldım ama büyük tuvalete çıkamadım.Bir de tam 7.gunde tartilip tam haftalık tartilma yapmak istedim.Bu sabah 7.gunde 68 kilo geldim.Yani 7 günde 2 kilo vermiş görünüyorum.Kaloru diyetine devam ediyorum çokta seviyorum.Hic de zorlanmiyorum.Haftaya salı inşallah 2 kilo daha veririm.Bakalim artık
Gidiyor canım merak etme.tartı günü ne zaman olacak.umarım ben de veririm senin gibi sudemcim.fee fi fo kalori tamamlamak zor gercekten yaa Ben bugün 940 civarinda kaldım.
ama mutluyum valla iyi gidiyor sanki.
Bu kullandığın kalori sayacının ismi ne tatlım.ekran görüntüsü mü aldinBen bugün 1204 kalorideyimEki Görüntüle 2637361
Benimki uygulama değil diyetarkadasim.com sitesi.oraya alıştım bi kere kolayıma geliyorBu kullandığın kalori sayacının ismi ne tatlım.ekran görüntüsü mü aldin
Evet canım son kilolarım böyle gitti önceden bi 10 kilom doğum sonrası kilomdu onu klasik 3 ara 3 ana öğün yöntemiyle uzun bir sürede yavaş yavaş verdim.Kalan 3-4 kiloyu bir türlü verememiştim kalori hesabıyla da kalanları veriyorum çok şüküranladım peki bunu takip ederek mi zayıfladin
Bravo çok iyi gidiyorsunSelam kizlar.Bugun toplamda 1085 kalori aldım.Hatta çok yediğimi düşündüm açıkçası.İnsallah bir an önce veririz bu kiloları ya artık zayıflamak istiyorum.Ben fatsecret diye bir program var onu indirdim onu kullanıyorum
ay ne güzel canım tebrik ediyorum.Bu arada dediğin sitede bugün yediklerimin kalori hesabına baktım.60 kalori civarında fazla çıktı..çok önemli olmadığını düşünüyorum ama yine de senin dediğin siteden yapıcam hesabımı..teşekkür ederim canımEvet canım son kilolarım böyle gitti önceden bi 10 kilom doğum sonrası kilomdu onu klasik 3 ara 3 ana öğün yöntemiyle uzun bir sürede yavaş yavaş verdim.Kalan 3-4 kiloyu bir türlü verememiştim kalori hesabıyla da kalanları veriyorum çok şükür
Hedefime 1 kilo kaldı.Bu cümleyi kurmak bile beni inanılmaz mutlu ediyor
Evet canım ben de alışmışım bi kere farklı uygulamalar kullandım ama içime sinmedi tekrar buraya döndüm.ilk burayı keşfettiğimden belkiay ne güzel canım tebrik ediyorum.Bu arada dediğin sitede bugün yediklerimin kalori hesabına baktım.60 kalori civarında fazla çıktı..çok önemli olmadığını düşünüyorum ama yine de senin dediğin siteden yapıcam hesabımı..teşekkür ederim canım
Bende 55 olmayı çok istiyorum.Ama şu anda en azından 59 kiloya düşersem bu bana çok daha iyi motive edici olucak diye düşünüyorum.İnsallah başarırız.64 ile başladım 55-56 olmak istiyorum.8 kilo vermek istiyorum.önce 5 li sayiları bir göreyim de
insallah canım mutlaka başarıcaz inanıyorum ben..Bende 55 olmayı çok istiyorum.Ama şu anda en azından 59 kiloya düşersem bu bana çok daha iyi motive edici olucak diye düşünüyorum.İnsallah başarırız.