Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Merhaba . Kusura bakmayın yalnış yere yazmışım mesajımı :) kilomu bilmiyorum uzun zamandır tartılmadım yarın tartılıcam ama hedefim 55 inşallah
Önemli diil canm 😊 dağa önce başka topiklerde ve takımlarda bir arada olmustuk seni hatrliyorum hatta 2.takmda da beraber yarismistik orda iken benim nike ismin izmirliMF idi ondam öncede mirafatos du birarada yellowgirl kullandm canm bilmiyorum hatrlarmsin ve sonra" kahverialıpgelin kızlar " topiğinde de yazışmıştk seni öncelerden hep hatrlyrm

Önemli diil canm 😊 dağa önce başka topiklerde ve takımlarda bir arada olmustuk seni hatrliyorum hatta 2.takmda da beraber yarismistik orda iken benim nike ismin izmirliMF idi ondam öncede mirafatos du birarada yellowgirl kullandm canm bilmiyorum hatrlarmsin ve sonra" kahverialıpgelin kızlar " topiğinde de yazışmıştk seni öncelerden hep hatrlyrm
Aaa evet hatırladım Nasılsın? Uzun zamandır uğramıyordum tekrar zayıflamaya karar verdim :) uzun zamandır hiç dikkat etmiyorum etrafımdan artık sen kilo alıyosun yavaş yavaş gibi cümleler geliyo

Aaa evet hatırladım Nasılsın? Uzun zamandır uğramıyordum tekrar zayıflamaya karar verdim :) uzun zamandır hiç dikkat etmiyorum etrafımdan artık sen kilo alıyosun yavaş yavaş gibi cümleler geliyo
Hatrladgna çok sevindim 😊❤ iyiyim canm bende 14.takımla zayfalyp ordan 60.6 ile mezun oldum sonra da takım kapandı şimdi topiklere baknyrm :KK66: mezuniyet sonra sı çok uzun ara vermedim zaten 2küsür kilo filan aldm ve hemn tekrar diyet+spor yapip onu da geru verdim yine 60.5 oldum 😊 ama benimde hedefim 5ler yani en azından 58filan olamk istiyorum ondan şimdi kalori sayımı +spor ile bir kaç kilo daha vermek istiyorum canm

Merhaba ben de kalori sayıyorum günde tek öğün besleniyorum. Hergün buraya menümü yazacağım gerçi kimse yok gibi görünüyor ama olsun bir nevi günlük gibi olur benim için...
Bu arada 118.5 kilodan 113.2 ye indim 1 ayda oldu sanırım. Arada artı çıktığımda oluyor ama hemen toparlıyorum. Tabii ki günlük 45 dk spor da yapıyorum. Dün akşamki menüm;
2 dilim çavdar ekmeği 140
1 oldukça büyük tabak bezelye yemeği 450
200 gr yoğurt 150
1 ayva 60
2 kivi 110
Toplam 910

Merhaba ben de kalori sayıyorum günde tek öğün besleniyorum. Hergün buraya menümü yazacağım gerçi kimse yok gibi görünüyor ama olsun bir nevi günlük gibi olur benim için...
Bu arada 118.5 kilodan 113.2 ye indim 1 ayda oldu sanırım. Arada artı çıktığımda oluyor ama hemen toparlıyorum. Tabii ki günlük 45 dk spor da yapıyorum. Dün akşamki menüm;
2 dilim çavdar ekmeği 140
1 oldukça büyük tabak bezelye yemeği 450
200 gr yoğurt 150
1 ayva 60
2 kivi 110
Toplam 910
Ben de tek ogun besleniyorum canim. Eslik edebilirim?

Ay ben ne yaparsam yapayım atıştırma isteğime engel olamıyorum bir türlü. Bunun üstesinden gelebilen var mi?

Ay ben ne yaparsam yapayım atıştırma isteğime engel olamıyorum bir türlü. Bunun üstesinden gelebilen var mi?
Çok zor oluyor gerçekten ama ben tek öğün yiyorum sadece akşamları bütün gün canım birşeyler isteyip duruyor ben de sürekli su kahve ve çay tüketiyorum midemi şişiyorum açıkçası. Eğer illa bir şeyler yemem lazım diyorsan salatalık tüketebilirsin hem lezzetli hem 1 tanesinin kalorisi 11 rahat rahat yenebilir. Tatlı birşeyler istiyorum dersen hiç kuru kayısı/kuru erik vs tüketebilirsin hiç değilse faydalı.

Bugün yine tartıda değişiklik yok😕 c.tesiden beri klasik Türk sebze yemekleri yemeye başladım ama porsiyonlarım biraz fazla galiba halbuki kalorimi de aşmıyorum. Bakalım bu hafta böyle olsun olmadı sporumu çoğaltmaya çalışacağım. Dünkü menüm;
3 dilim çavdar ekmeği 210
2 porsiyon bezelye yemeği 500
200 gr yoğurt 150
3 adet kivi 180
Toplam 1040 45 dk da spor yaptım

Bugün tek öğünlük diyetimi bozmak zorunda kaldım grip ilaçlarım sağolsunlar midemi aç karna mahvediyor. Yalnız hasta olmak iştah kapatır ya bende tam tersi oluyor. Şimdiden 3 tane kepekli beyaz peynirli tost yedim bile bir uygulamada 800 kalori bir uygulamada 480 kalori almış görünüyorum. Ben her ihtimale karşı fazla olanı dikkate alacağım. Aslında akşam yemesem iyi olur ama bakacağım artık.

Evet akşam da yemek yedim bugünkü menüm;
3 adet kepekli beyaz peynirli tost 873
1 porsiyon taze fasulye yemeği 250
Yağsız yeşil salata 30
200 gr yoğurt 150
1300 civarı eh biraz fazla oldu inşallah tartıya yansımaz.

Merhaba 2 gündür 2 öğün yapıyorum.
Öğlen 40 gr.beyaz peynir
Akşam 400 gr patates fırında yağsız
200 gr yoğurt yiyeceğim
Toplam 700-800 civarı kalori olarak 1200 ün baya altında kalıyor karbonhidrat diye böyle yaptım canım çok istedi.
Bu arada bugün itibariyle 112.7 kiloyum.116.1 den düştüm. Burada kimse yok günlük gibi olur dedim ama çok sıkıcı yaf

Şimdi baktım yanlışlık olmasın diye yazayım dedim 100 gr dondurulmuş patates 112 kaloriymiş ön pişirme yapılmış olduğu yazıyor ben ekstra yağ kullanmadan fırına attım o yüzden paketin üzerindeki kaloriyi baz aldım.

X