Bende tartiliyorum ama buraya mesela her pazar yazarsak daha düzenli olur ne kadar kilo verdiğimizi anlarız .Ben hergun tatilin ardından anlamıyorum haftalık kaç kilo verdigimiOlur ben yazarim pazar gunleri insallah. Ama her sabah tartiliyorum da aliskanlik olmus :)))
Ben telefonumdan not da tutuyorum. Hergun ama gram gram eksildigini görüyorum. Ama her pazar da yazarim bura anlastikBende tartiliyorum ama buraya mesela her pazar yazarsak daha düzenli olur ne kadar kilo verdiğimizi anlarız .Ben hergun tatilin ardından anlamıyorum haftalık kaç kilo verdigimi
Ben de her gün tartılıyorum ama pazarları da özellikle yazarımOlur ben yazarim pazar gunleri insallah. Ama her sabah tartiliyorum da aliskanlik olmus :)))
Tamam her pazar yazalım ozaman :)Ben telefonumdan not da tutuyorum. Hergun ama gram gram eksildigini görüyorum. Ama her pazar da yazarim bura anlastik
Ben de 1.56yim. Hedef kilon nedir?Kızlar benim boyum 157 var mı benimle aynı boyda olan
Ben senden daha kisayim 150 ama olsun çok şükür koca buldum kendime evlendim bir oğlum var .Kocamın boyunda 176 ayakabiyla 180 yakın oluyor .bende 155 ancak oluyorumKızlar benim boyum 157 var mı benimle aynı boyda olan
Benim hergun eksilmiyor .Geç kilo veriyorum herhalde .Bende günde en 5 kez tartiliyorum herhalde.Bu 60 düşene kadar böyle gidicek galiba takıntı oldu bende kilo hiç böyle takmazdim.Keske daha önce taksaymisim belkide şimdiye çoktan zayıflamış olurdum.Ben telefonumdan not da tutuyorum. Hergun ama gram gram eksildigini görüyorum. Ama her pazar da yazarim bura anlastik
Sanada bebisinede iyi geceler1300 ile kapattim ben de. Az once midenm kıyılıyordu resmen. Bi bardak tarçınlı süt içtim. Hem bebisime süt yapar hem metabolizma hizlandrirrrr. Iyi geceler.
Hedefim 51 senin hedefin ne canımBen de 1.56yim. Hedef kilon nedir?
Bende yavaş yavaş egzersiz yapıyorum .Ondan mı bilemedim bugün eksilme göremedim.Biraz morelim bozuldu.Ama kalori diyetine devam tabiki .Su ana kadar 1265 aldım .1400 ile kapatırım sanırım.Yinede seviyorum kalori hesabını alışkanlık oldu bende.Bakalim pazar kaç olucam umarım 69 kilo gelirim.Kızlar sabahki kilom 53.4 idi.
200 g eksilmişim.
Dün yaş pasta bile yemiştim.yaşasın kalori hesabı
Bugün yine kısır,börek,tatlı her şeyden yedim ve bu saatte 1300ü tamamlamış oldum.Bundan sonra birşey yemek yok .Hepimize kolay gelsin
Benden de 100 gr gitmiş.Kızlar sabahki kilom 53.4 idi.
200 g eksilmişim.
Dün yaş pasta bile yemiştim.yaşasın kalori hesabı
Bugün yine kısır,börek,tatlı her şeyden yedim ve bu saatte 1300ü tamamlamış oldum.Bundan sonra birşey yemek yok .Hepimize kolay gelsin