Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Olur ben yazarim pazar gunleri insallah. Ama her sabah tartiliyorum da aliskanlik olmus :)))
Bende tartiliyorum ama buraya mesela her pazar yazarsak daha düzenli olur ne kadar kilo verdiğimizi anlarız .Ben hergun tatilin ardından anlamıyorum haftalık kaç kilo verdigimi

Kızlar benim boyum 157 var mı benimle aynı boyda olan
Ben senden daha kisayim 150 ama olsun çok şükür koca buldum kendime evlendim bir oğlum var .Kocamın boyunda 176 ayakabiyla 180 yakın oluyor .bende 155 ancak oluyorum mutluyuz çok şükür hiç sorun olmadı 11 yildir.Hani diyorlar sevince boy önemli değil .Gerçekten öyleymiş ama boyunun 165 olmasını çok isterdim valla

Bugün çok tuhaf yemek yedim .bezelye suyunu süzdum yıkadım yanında yoğurt ekmeksiz Sonra taze fasulye suyunu süzdum yıkadım yanında yoğurt.Bir küçük kase mısır gevreği birde beyaz gofret yedim.1390 kalori kapattım.Yarin 1200 u geçmem inşallah sanki kendimi çok yemiş gibi hissettim .Ekmek tüketmedim ama yinede çok yemiş gibiyim .İnşallah pazara kadar 69.6 nin altına inerim.

Ben telefonumdan not da tutuyorum. Hergun ama gram gram eksildigini görüyorum. Ama her pazar da yazarim bura anlastik
Benim hergun eksilmiyor .Geç kilo veriyorum herhalde .Bende günde en 5 kez tartiliyorum herhalde.Bu 60 düşene kadar böyle gidicek galiba takıntı oldu bende kilo hiç böyle takmazdim.Keske daha önce taksaymisim belkide şimdiye çoktan zayıflamış olurdum.

1300 ile kapattim ben de. Az once midenm kıyılıyordu resmen. Bi bardak tarçınlı süt içtim. Hem bebisime süt yapar hem metabolizma hizlandrirrrr. Iyi geceler.

Kızlar sabahki kilom 53.4 idi.
200 g eksilmişim.
Dün yaş pasta bile yemiştim.yaşasın kalori hesabı
Bugün yine kısır,börek,tatlı her şeyden yedim ve bu saatte 1300ü tamamlamış oldum.Bundan sonra birşey yemek yok .Hepimize kolay gelsin

Bende yavaş yavaş egzersiz yapıyorum .Ondan mı bilemedim bugün eksilme göremedim.Biraz morelim bozuldu.Ama kalori diyetine devam tabiki .Su ana kadar 1265 aldım .1400 ile kapatırım sanırım.Yinede seviyorum kalori hesabını alışkanlık oldu bende.Bakalim pazar kaç olucam umarım 69 kilo gelirim.

Benden de 100 gr gitmiş.

Su saate kadar 850 kalorideyim. Aksam yemeğiyle baya geçer bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…