Basarirsin yeter ki iradeli ol yaparsın kilolar gidince çok mutlu oluyor insan .Az yemeye özen göster belirlediğin kaloriyi gecmemeye dikkat et yeter.Bende çabuk zayıflamak istiyorum .Ama 10 yılda aldığımız kilolarida bir ayda veremeyiz ki aman almayalım da kilo falan yavaş yavaş gitsin ne yapalım.Ayrica ben 87 kilodan 69,6 ya düştüm .1 yılda olsun sonuçta kilo verdim.Herseyi yedim valla sadece ekmek tatlı falan yememeye özen gösterdim.Simdi biraz zorluyorum düşük kalori ile ilk hedef 66 sonra 64 sonra 60 ta daha yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.Ben bu sabah tartıldım 76.9 çıktım. Artık eskisi gibi kolay kilo veremiyorum. Sizinle başarırım inşallah
Ne güzel darısı başıma inşallah bende yapabilirim. Canım sıkıldıkça yemeğe sarıyorum ondan böyle oldu aldıkça aldım bide doğumlar filanBasarirsin yeter ki iradeli ol yaparsın kilolar gidince çok mutlu oluyor insan .Az yemeye özen göster belirlediğin kaloriyi gecmemeye dikkat et yeter.Bende çabuk zayıflamak istiyorum .Ama 10 yılda aldığımız kilolarida bir ayda veremeyiz ki aman almayalım da kilo falan yavaş yavaş gitsin ne yapalım.Ayrica ben 87 kilodan 69,6 ya düştüm .1 yılda olsun sonuçta kilo verdim.Herseyi yedim valla sadece ekmek tatlı falan yememeye özen gösterdim.Simdi biraz zorluyorum düşük kalori ile ilk hedef 66 sonra 64 sonra 60 ta daha yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.
Bence de yaparsın sadece az kendiliğinden gidiyor kilolar zatenNe güzel darısı başıma inşallah bende yapabilirim. Canım sıkıldıkça yemeğe sarıyorum ondan böyle oldu aldıkça aldım bide doğumlar filan
Bulgur acayip şişiriyor. Bende cigkofte yemiştim gecen. Sonrski gun kilo almis gordum kendimj. Ama sonraki gunciniyor şişlikGünaydın herkese ben bu sabah 200 gram fazla çıktım.Bulgurdan olsa gerek 69,8 çıktım .Sanırsam hergun tartılmak yerine hafta da bir yazmak daha iyi galiba bir gün bir günü tutmuyor çünkü.
Bakalım inat ettim bende bence sıkmaya devam baktık içimize sindi duruo kilomuzu korumaya çalışırız yaz geliyor şimdiden sıkalım :)Benim de gerçek hedefim 55 ama önce 60 lari gormeliyim.Benim boyum kısa kilo hiç yakışmıyo 150 boyum ideal kilom 47 mis ama ben o kadar düşemem ya 55 olsam yeter en zayıf halim 53 tü çok güzeldi.
İnşallah iner daha yemem bulgur psikolojimi bozduBulgur acayip şişiriyor. Bende cigkofte yemiştim gecen. Sonrski gun kilo almis gordum kendimj. Ama sonraki gunciniyor şişlik
Çok güzel kilo vermişsin .Zaten bu şekilde devam edersen çok rahat kilo verirsin .Ben ekmek hiç yemiyorum alıştım ekmeksiz doymaya.Bende eliptik var ama zor geliyor onu yapmakta banaMerhaba ben de 69.6 kgım.75.8 den 50 günde düştüm. İlk bir iki hafta dikkat ederek sonra eliptik bisiklet çevirerek ve yaklaşık bir aydır da Leslie yaparak verdim. Günde 2 saat spor yapıyorum. Hedefim 54-55 kg inşallah. Ben de bugünlerde daha az yiyorum. Bu hafta hiç ekmek yemeden 3.gün.Normalde günde sabah 1 ve öğlen 1 dilim yiyordum. Hatta iki akşamdır akşam yemeği sadece meyve. Saat yediden sonra asla yemiyorum. Ben bu süreçte abur cubur yemeden genelde dikkat ederek verdim. Geçen yıl nisandan haziran sonuna kadar her gün yürüyerek ve eliptik bisiklet çevirerek 11 kg vermiştim. Yaz tatilinde devam ettiremedim. Sadece arada yürüyüş yapabildim. Yeşil elma limonlu çay içiyorum öğün aralarında. Detoks çayı. Bunu bir kez uygulamıştım. Ara vermiştim. Cumartesi başladım yine. En önemlisi bence akşam 7den sonra yememek ve spor bence. Bu cumartesi memlekete gideceğiz. Amacım 68i görüp gitmekti ama zor gibi 700 g zor 3 günde. Sağlıkla zayıflayalım inşallah.
Valla ben taktım bu kiloyu vermezssem benim kafa rahat etmiycek .Gören zatiflamissin diyor ama bana yetmiyor .Zayıflamaya devam yemiyorum öyle abur cubur hamur tatlı ekmek yok sadece yoğurt ,sebze,tavuk göğsu çay,şekersiz kahveler öyle gidiyorum .Yaza kadar veririz inşallah geçen yıl bir mağazadan havuza giymek için şort şort almak istedim o kadar çirkin oldum ki aynada dedim ben bu kilolardan kurtulucam geçen yaz 75 kilolardaydim.Simdi 69 lardayim .Yaza kadar inşallah 59 60 en fazla olmak istiyorum.Gerekiese aç kalicam vericem bu kiloları.Gerci kalori diyetiyle aç kalmıyor um.Bakalım inat ettim bende bence sıkmaya devam baktık içimize sindi duruo kilomuzu korumaya çalışırız yaz geliyor şimdiden sıkalım :)
Çok azimlisin çok güzelValla ben taktım bu kiloyu vermezssem benim kafa rahat etmiycek .Gören zatiflamissin diyor ama bana yetmiyor .Zayıflamaya devam yemiyorum öyle abur cubur hamur tatlı ekmek yok sadece yoğurt ,sebze,tavuk göğsu çay,şekersiz kahveler öyle gidiyorum .Yaza kadar veririz inşallah geçen yıl bir mağazadan havuza giymek için şort şort almak istedim o kadar çirkin oldum ki aynada dedim ben bu kilolardan kurtulucam geçen yaz 75 kilolardaydim.Simdi 69 lardayim .Yaza kadar inşallah 59 60 en fazla olmak istiyorum.Gerekiese aç kalicam vericem bu kiloları.Gerci kalori diyetiyle aç kalmıyor um.
Merak etme yemiycez vericez bu kilolariÇok azimlisin çok güzelbiraz banada bulaşsın bu azim
Olur ben yazarim pazar gunleri insallah. Ama her sabah tartiliyorum da aliskanlik olmus :)))Kızlar hergun değilde mesela pazar günleri sabah tartilip buraya kilomu yazalım.Hergun bir birini tutmuyor kilolar .Ben her pazar cibildak ve aç karnına buraya kilomu yazicam benimle kilo paylaşmak isteyen olursa her pazar buraya yazabilir.Hem bir haftada kaç kilo veriyoruz daha iyi anlariz.Bu pazardan ben basliycam mesela