- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
Ben 48 hedefliyorum, 49-50de sabitlenir zamanla diye.Hedefim 51 senin hedefin ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 48 hedefliyorum, 49-50de sabitlenir zamanla diye.Hedefim 51 senin hedefin ne canım
Bende o programı kullanıyorum.Yavas yavaş kilo veriyorum ama olsun kilo almaktan iyidir.Ben de yarından itibaren fatsecret i denicem. Sanırım 1200-1300 arası tutmaya calısıcam tabi karbonhidrat/protein/yağ dağılımına dikkat ederek.
Benimde hep canım birşeyler yemek istiyorBenimde iyi gidiyor ama yarından sonra ne olacak bilemiyorum
Valla bugun ben 1900 kaloriyi geçtim yarın aç kalırım herhalde.Yarin tartı günümüz bayanlarYani yemeyeceksiniz mecbur her yemek akliniza geldginde gobeginize bakin bide mankenleri düşünün istah fln kalmaz :))))
Burda da firenleriz aslindaKızlar whatsap grubu kursak herkes birbirini frenlese diyorum ne dersiniz ?
Ben bırakmam asla sadece kızımın iyilesmesini bekliyorum. Bide ara tatil eşim evdeyken kalori sayamiyorum of her sabah taze sicak ekmek getiriyorrrrr. Yoksa ben bayat ekmek yerdim tutardiPazar günü tartılmadım sanırım. Kaç gündür kalori saymayı da bırakmıştım.Bugün tekrar başladım.
Günü 1200 le kapatıyorum yarınki hedefim 1300 ü geçmemek umarım başarırım.
Bu arada buralar sessizleşir sanki.kalori hesapları bırakılıyor mu yoksa
Bazen kaçamak yapsam da devam ediyorum.Reglim yaklaşıyor bazen hakim olamiyorum kendime.Tartida 69 70 arası gidip geliyor.Regliden sonra 1000 kaloriyi gecmiycem birde hergun 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum.Pazar günü tartılmadım sanırım. Kaç gündür kalori saymayı da bırakmıştım.Bugün tekrar başladım.
Günü 1200 le kapatıyorum yarınki hedefim 1300 ü geçmemek umarım başarırım.
Bu arada buralar sessizleşir sanki.kalori hesapları bırakılıyor mu yoksa