Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Nasıl gidiyor kalori sayımları .Benim yavaş yavaş oluyor.Bakalim pazar günü kaç kilo olucam .

Ayy ne yapıcaz motiveye ihtiyacımız var. Yarında kuzenimin doğum günü var pastalar börekler ne yapıcam bakalım

Yani yemeyeceksiniz mecbur her yemek akliniza geldginde gobeginize bakin bide mankenleri düşünün istah fln kalmaz :))))

Pazar günü tartılmadım sanırım. Kaç gündür kalori saymayı da bırakmıştım.Bugün tekrar başladım.
Günü 1200 le kapatıyorum yarınki hedefim 1300 ü geçmemek umarım başarırım.
Bu arada buralar sessizleşir sanki.kalori hesapları bırakılıyor mu yoksa :KK43:

Pazar günü tartılmadım sanırım. Kaç gündür kalori saymayı da bırakmıştım.Bugün tekrar başladım.
Ben bırakmam asla sadece kızımın iyilesmesini bekliyorum. Bide ara tatil eşim evdeyken kalori sayamiyorum of her sabah taze sicak ekmek getiriyorrrrr. Yoksa ben bayat ekmek yerdim tutardi

Bazen kaçamak yapsam da devam ediyorum.Reglim yaklaşıyor bazen hakim olamiyorum kendime.Tartida 69 70 arası gidip geliyor.Regliden sonra 1000 kaloriyi gecmiycem birde hergun 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

X