Evet leblebi kuru üzüm kuru kayısı falan yerim .Ay bu kalori diyeti gercekten mükemmel kızlar ben bayıldım.Yarınki hedefim 1200 kalori.
Umarım başarırız h
Kuruyemişle doldurabilirsin hem çok sağlıklı
Kuru üzüm kuru kayısı leblebi falan yerim artıkYarınki hedefim 1200 kalori.
Umarım başarırız h
Kuruyemişle doldurabilirsin hem çok sağlıklı
Ben günlük çok az 800 geçmiyor benim ki baya sıkı ama artık vücudum alıştı hiç yiyesim gelmiyorSüper kilo vermişsin .Kaç kalori alıyorsun gunluk
Benim de hedef 55 56 falan. Cok mu cılız dururum bilmiyorum ya. Boyun 168Bende buraya yazıyorum ozaman kilomu 61.5 şuan hedef 55
Senin bayaaaa azmis ya nasil dayaniosun. Ama az yedikçe gerxekten mide küçülüyorBen günlük çok az 800 geçmiyor benim ki baya sıkı ama artık vücudum alıştı hiç yiyesim gelmiyor
Benim de hedef 55 56 falan. Cok mu cılız dururum bilmiyorum ya. Boyun 168
Zayıflamak istiyorum kendimi zorluyorum ama bir kaç gündür canım da istemiyor alıştım sanırımSenin bayaaaa azmis ya nasil dayaniosun. Ama az yedikçe gerxekten mide küçülüyor
Sende de gobek varmi.... bense iki dogum tabi sarkiklik var nefret ediyorum. Acaba kilom baya düşse o da gidermiki..Benim boyum 1.62 kızlar 1 sene önce yani doğum yapmadan önce bu kilodaydım ve çok iyiydi :)
göbek hiç kalmadı bende üst bacak var onu vermem lazımSende de gobek varmi.... bense iki dogum tabi sarkiklik var nefret ediyorum. Acaba kilom baya düşse o da gidermiki..
Bence tam manken olursun :)Benim de hedef 55 56 falan. Cok mu cılız dururum bilmiyorum ya. Boyun 168
Benimde mide küçüldü sanırım hiç yiyesim gelmiyor.Birde çok sıvı tüketiyorum,çay,su,ıhlamur, şekersiz kahveler belki onlarında etkisi vardır.Ben birde migren ilacı kullanıyorkum.Cok yavaş kilo veriyordum beni sürekli aciktiriyordu.Simdi o ilaca biraz ara verdim .Biraz kilo verdikten sonra tekrar başlarım.Yoksa o ilaçla iki ayda 4 kilo spor ve zar zor ancak verdim .74 ile başladım 4 kilo çok zorlandim verirken .İki ayda şimdi ilacı içmiyorum zaten canimda istemiyor.Daha kolay zayıfların diye düşünüyorum .İnşallah 69,6 yiz su 64 u bir görsem Mezdeke oynuycamBen günlük çok az 800 geçmiyor benim ki baya sıkı ama artık vücudum alıştı hiç yiyesim gelmiyor
Kaç kilodasin .Aslında daha çabuk verirsin hiç pes etme kaç kilo olursan ol bence bir kilo bile çok onemliSanırım aranızda en kilolu benim
Benim de gerçek hedefim 55 ama önce 60 lari gormeliyim.Benim boyum kısa kilo hiç yakışmıyo 150 boyum ideal kilom 47 mis ama ben o kadar düşemem ya 55 olsam yeter en zayıf halim 53 tü çok güzeldi.Bende buraya yazıyorum ozaman kilomu 61.5 şuan hedef 55
Benimde üst bacak var hergun 1 saat yuruycem rahatsızım biraz grip spor yapamıyorum.Göbek yok bende üst bacak var onu vermem lazım
göbek hiç kalmadı bende üst bacak var onu vermem lazım
Menun çok iyi.Bende tartılmak istemiyorum .Ama dayanamıyorum.Merhaba
Ben her gün tartılmıyorum, kilo bazı günler değişmiyor, diğer günler birkaç kilo birden düşüyor. Moralim bozulmasın diye aralarda tartılıyorum. Tartıldıkça ben de yazarım
Bugünkü menüm
iki ince ekmek dilimi arası tost
1 kupa şekersiz çay
birkaç siyah zeytin
şekersiz Türk kahvesi
1 kase dondurulmuş kiraz
1 porsiyon kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 şekersiz Türk kahvesi
minik parça bitter çikolata
1 kase ton balığı salatası
3 km yürüyüş