Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Ben de günlük 1200 kalori alıyorum ortalama olarak. Hem makul hızda kilo verebildiğim hem de aç kalmadığım bir limit. Şimdiye kadar 5 kg verdim ama benim kilomun fazla olmasının da etkisi var, daha yolum uzun
Olsun valla ben bu kalori diyetine bayılıyorum.Az önce beyaz gofret bile yedim.Bazen korkuyorum acaba kilo vermezmiyim diye ilk defa yapıyorum kalori diyeti .Benim günlük almam gereken kalori 1900 çıkıyor .Ama ben 1200 inmiyor veya gecmemeye çalışıyorum.Bazende 1300 oluyor.İnsallah veririz bu şekilde.Bir ay tamamlamadim daha çok merak ediyorum.Bir ay sonra ne olur.

Merhaba hanımlar
Yazdıklarınızı okudum herkes gayretli ne güzel
Ben de bugün 1400 aldım.iki gündür karataya uygun beslenmiştim ama bugün börekleri götürdüm.ama sınırımı geçmedim.yarın hedefim 1500
Böyle hedefe can kurban.benim hiç acelem yok keyifle ve kalıcı hem de eğlenceli vermek istiyorum sınırım 1600 o yüzden 1600e çıkmadan idare edicem işte.herkese kolay gelsin

Kızlar her gün kalori bildirimi yaparken o sabahki kilomuzu da yazalım mı
Bi nevi kayıt tutmuş oluruz
Ben istisnasız her gün tartılırım zaten

Kızlar her gün kalori bildirimi yaparken o sabahki kilomuzu da yazalım mı
Bi nevi kayıt tutmuş oluruz
Ben istisnasız her gün tartılırım zaten
Olur bende çok tartiliyorum kızıyorum kendime ama dayanamıyorum.Ben varım yani daha zevkli olur gibime geliyor hem bir 66 kiloya dussem yavaş yavaşta gitse olur su 6 li rakamları görmek istiyorum

Bence de aceleye gerek yok sanki podyuma mi cikicaz.Elbet yavaş yavaş gidicek.Hersey Azda olsa yiyoruz.Acikcasi bu beni çok mutlu ediyor.Yasaklar olunca ben daha çok yemek yemek istiyorum.Ama böyle nedense yemek istemiyorum.Ben bu kalori işini kendime adapte edicem zayıflayinca bile koruma yapicam bu şekilde .Çok güzel gidiyor.Ben öyle uzun süreli kendimi yoran diyetleri yapamıyorum.Hersey yemeliyim az da olsa onun için sevdim bu kalori diyetini

Kızlar bende başladım bugün ama yanlış bir zamanda mı bilemiyorum. Yarıyıl tatili oldu annemlere gidicez orda annem sürekli bişeyler yapar yatana kadar yeriz. Bana destek olun
Ye ama kalorini geçme inşallah sende verirsin .Benim çok güzel gidiyor.Cok şükür.alistim zaten birde sabah akşam elma sirkeli su içiyorum .O da işe yarıyor bence.

Bende bugün şu anda 654 kalorideyim küp gibi doluyum.Nasil 1200 yapicam bilmiyorum çok tokum.Sanirim bulgur tok tuttu beni .Sabah 10 zeytin üç dilim beyaz diyet peynir çay ekmek dahi yok.Oglen bir kase yoğurt ve 4 kuru hurma .Akşam da bir kase bulgur pilavı susuz üç kaşık bezelye yemeği yedim .İnanılmaz tokum .

Yarınki hedefim 1200 kalori.
Umarım başarırız h
Kuruyemişle doldurabilirsin hem çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…