Fatsceret diye bir program indirdim.Orada bana günlük 1900 verdi.Ama ben en fazla 1200 e çıkıyorum.Cok geldi banaSude kilonu korumak için günlük alman gereken kalori ne kadar
Ben de 1000Günü 1300 le kapadım arkadaşlar aferin bana
1000 çok az ama sağlıklı da değil kastan yakma ihtimalin var.Ben de 1000
Çok zorlandım
Bu yöntemle tıkır tıkır gidiyor.en güzeli de gözün kalmıyor hiçbir şeydeBen migren ilacı da kullanıyorum.Cok yavaş kilo veriyorum .Çıldırıyorum.Artik hedefi az az yapıyorum.Oyle daha kolay oluyor.Mesela su an 70 kiloyum hedefi 66 yaptım .Sonra 64 sonra 60 derken 56 da dururum .
Sağol1000 çok az ama sağlıklı da değil kastan yakma ihtimalin var.
Nacizane 1200ün altına inme derim
Aynen hiç kural sevmiyorum diyette.Ven şimdi 4. Günüm biraz hurma diyeti yapıyorum .Aralarda kacamaklar oluyor .Fena gitmiyor ama bakalım sonucu ne olucak .Benim yarınki kalori sınırım 1400 böyle çok eğlenceli oldu benim için.hemen herşeyden sıkılan bir tipim o yüzden bu hoşuma gitti benim gibi kurallardan çabuk bıkıyorsanız tavsiye ediyorum
Süper kilo vermişsin .Kaç kalori alıyorsun gunlukBende kalori sayımına göre yapıyorum 10 günde 64.9 dan 61.3 e indim hedef 55
İyi yapıyorsun hoşgeldinBen de arada bakıyorum kzılar
Hoşbuldukİyi yapıyorsun hoşgeldin
Geçmiş olsunBen basta 63.3
Şimdi. 59.6
Bebegim cok hasta. Sut olsun diye bikac gunluk aradayim. Tekrar başlayacağım. Cok zevkle kilo veriyorum bu sekilde.
Doyuyor insan mide kuculuyor ben bazen zorluyorum 1200 u çünkü canım gerçekten istemiyor.581 kalorideyim ve hayret ki doydum şuan
Çok şaşırdım doyduğuma
1200 le kapatmayı düşünüyorum inş aksilik olmazsa