Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Burada bende çok kimseyi göremeyince ara ara giriyorum.Sen varsan artık gelirim .İkimizde olsak yeter ne yapalım belki cogaliriz.

Ben migren ilacı da kullanıyorum.Cok yavaş kilo veriyorum .Çıldırıyorum.Artik hedefi az az yapıyorum.Oyle daha kolay oluyor.Mesela su an 70 kiloyum hedefi 66 yaptım .Sonra 64 sonra 60 derken 56 da dururum .

Ben migren ilacı da kullanıyorum.Cok yavaş kilo veriyorum .Çıldırıyorum.Artik hedefi az az yapıyorum.Oyle daha kolay oluyor.Mesela su an 70 kiloyum hedefi 66 yaptım .Sonra 64 sonra 60 derken 56 da dururum .
Bu yöntemle tıkır tıkır gidiyor.en güzeli de gözün kalmıyor hiçbir şeyde

Benim yarınki kalori sınırım 1400 böyle çok eğlenceli oldu benim için.hemen herşeyden sıkılan bir tipim o yüzden bu hoşuma gitti benim gibi kurallardan çabuk bıkıyorsanız tavsiye ediyorum

Benim yarınki kalori sınırım 1400 böyle çok eğlenceli oldu benim için.hemen herşeyden sıkılan bir tipim o yüzden bu hoşuma gitti benim gibi kurallardan çabuk bıkıyorsanız tavsiye ediyorum
Aynen hiç kural sevmiyorum diyette.Ven şimdi 4. Günüm biraz hurma diyeti yapıyorum .Aralarda kacamaklar oluyor .Fena gitmiyor ama bakalım sonucu ne olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…