Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
59.3.

Iki kızım ve ben beraber hasta olunca 1 kilo vermişim. Ama ne yorgunluk ne iştahsızlık....

Ben de kalori diyeti yapıyorum. İstediğimi az yiyerek kilo vermek harika bir şey
Ben takıma katılmıştım ayrılmak istediğimi yazdım .En güzeli burası zorunlu menü ,zorunlu girmek bir şeyler yazmak yok zorunluluk beni çok kasıyor .Hayır bir de az yiyorum mesela 1000 kaloriyi geçmiyorum .Makarna dahi yiyorum sağlıksız diyorlar.En güzeli burası inşallah bizimle başkalarıda olur .

Ben 1000 en fazla 1100 de duruyorum.Gece 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum.Bol bol su içiyorum.

O kadar gruba girip çıktım diyet kuralları bana uymuyor.Ben kalori hesabında karar kıldım

En güzeli kalori hesabı bende kural olunca yapamıyorum.Aynen sizin gibi 6 kilo versem gerisi yavaş yavaş bitsede olur .Bende hamur işlerinden tatlılardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum .
4 kilo verdim hic de zorlandigimi hatırlamıyorum simdiye kadar

Merhabalar
Bu yöntem gerçekten harika.Bu yöntemle temmuzdan beri 4 kilo verdim.kaldı 3 kilo hatta daha fazla verdim ama takibi bırakınca aldım.
Bugün tekrar başladım.
Ben sıkılmamak için şöyle yapcam
1. Gün 1200, 2. Gün 1300, 3. Gün 1400 ve 4. Gün 1500 sonra 5. Gün tekrar 1200,sonra 1300 diye gidecek
Hızlı vermek istemiyorum böyle oyun gibi eğlenceli bir şekilde vermek istiyorum
Bugün 1200 le kapattım yarınki hakkım 1300
İşte böyle hepimize kolay gelsin

Hiç böyle düşünmemiştim .Aslında çok mantıklı vucududa şaşırtmış oluyoruz.Bende 6 kilo versem sonra yavaşlamak istiyorum .Ben seviyorum kalori hesabını mesela ideal kiloya gelince kendimizi kontrol bile edebiliriz.

Aynen, şöyle ki hep 1200 zorlayabilir
Ben ideal kiloma gelince koruma için 1500 almam gerekecek hem şimdiden yavaş yavaş mideyi de küçültmüş oluyoruz aynı zamanda vücudu da şaşırtıyoruz.
Bugün 1300 hakkım var diye kendim de keyifliyim mesela.
Dün 1200 yaptım tartıda hemen 300 G eksilmiş gözüküyor hem de Karatay A uygundu dünkü menüm.
Bugün de Karatay A uygun 1300 lük yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…