Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
72 kiloyum insalllah 54 hedefim var .En azından 3 ayda 60 olmak istiyorum.1000 kaloriyi gecmemeye ve sporla desteklemeye calisicam.Takildim 72 de artık kırılma noktasını geçmek istiyorum
1200 olabilir bence
1000 baya az oluyor
Ben de 65.000 le başladım dün
Takip etmeye çalışalım birbirimizi

1200 olabilir bence
1000 baya az oluyor
Ben de 65.000 le başladım dün
Takip etmeye çalışalım birbirimizi
Kesinlikle takip edip destek olalım.Ben çok yoruldum bu kilodan en azından biraz hızlı verip sonra oturtmaya calisicam.Birde bir hafta hurma diyeti yapicam bakalım nasıl olucak

İlk defa yapicam kalori diyetini insalllah faydası olur.Birde tatlı tuzlu hamur bunlardan uzak durmaya calisicam.

Kesinlikle takip edip destek olalım.Ben çok yoruldum bu kilodan en azından biraz hızlı verip sonra oturtmaya calisicam.Birde bir hafta hurma diyeti yapicam bakalım nasıl olucak
Bence hurmayı boşver
İstersen sen de takıma gelebilirsin
Dün katıldım ben de
Aynı zamanlarda başlamış oluruz
Biz yine seninle kalori yaparız

Bence kilo durumunuza göre dusurun.Ben 1000 kalori gecmiycem bıktım bu kilodan 72 kiloyum .İlk hedefim 60
Ben 55 kiloyum, 45-48 hedefliyorum ama bilemiyorum ne kadar kısmak lazım. Bir-kac gün yediklerimi yazıp normalde ne kadar alıyorum onu görmem lazım sanırım. Genel fikri olan ve tecrübesi olan varsa diye soruyorum.

Beebginiz kac aylik. Bende emziiriyorum. 9 aylik benimki ek gidada aliyor. Saglikli yiyince sutum etkilenmedi. Kalori saydım. 10 gunde bir bucuk 2 kiloya kadar gtti. 1400 kalori aliyorum hergu. Nerdeyse.

Suan buyuk kiaim hasta diye bende enerjiden dusmemk icin nornal yiyorum. Bikac güne yine baslicam kalori saymaya. Cok ise yariyor. Ozellikle cok sut ictim. Sutum azalmasin diye. Bide corbalar... hem tok tutuyo hem sut yapio hem kalorisi dusuk....

Kilom fazla 72 en azından bir 64 olursam biraz yukseltirim

Bebegim 5 aylik olacak yeni. Sadece anne sutu iciyor, yavastan tattirmaya baslicam, herhalde 6. ayda ek gidaya baslariz duzenli olarak. Rakam olarak ne kadar kaloriye bakmali diye dusunuyordum, sizinki iyi bir ornek benim icin. 1400le baslayip veremezsem azaltabilirim sanirim. Sut urunleri asil sizin disler/kemikler icin onemli, iyi olmus bol tuketmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…