- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben takıma katılmıştım ayrılmak istediğimi yazdım .En güzeli burası zorunlu menü ,zorunlu girmek bir şeyler yazmak yok zorunluluk beni çok kasıyor .Hayır bir de az yiyorum mesela 1000 kaloriyi geçmiyorum .Makarna dahi yiyorum sağlıksız diyorlar.En güzeli burası inşallah bizimle başkalarıda olur .Ben de kalori diyeti yapıyorum. İstediğimi az yiyerek kilo vermek harika bir şey
Bende bu yöntemi uyguluyorum .Süper insan istediği herşeyi yiyor üstelik.59
Yani bu yontemi cok sevdim gercekten harika ya..... baska.hicbi sekilde ben kilo veremezdim
Bende kural olunca bise yapamam. Kaloride mesela bigun hasta olsam yapmiyorum ara veriyorum fln. Tabiki kaori hesap ederken yine cok sağlıksız beslenmiyorum dkkat ediyorumO kadar gruba girip çıktım diyet kuralları bana uymuyor.Ben kalori hesabında karar kıldım
En güzeli kalori hesabı bende kural olunca yapamıyorum.Aynen sizin gibi 6 kilo versem gerisi yavaş yavaş bitsede olur .Bende hamur işlerinden tatlılardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum .Burger menu yediğim de oldu ama
4 kilo verdim hic de zorlandigimi hatırlamıyorum simdiye kadarEn güzeli kalori hesabı bende kural olunca yapamıyorum.Aynen sizin gibi 6 kilo versem gerisi yavaş yavaş bitsede olur .Bende hamur işlerinden tatlılardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum .
Fatsceret diye bir program var ben oradan takip ediyorum.Kalorileri nasıl hesaplıyorsunuz
Hiç böyle düşünmemiştim .Aslında çok mantıklı vucududa şaşırtmış oluyoruz.Bende 6 kilo versem sonra yavaşlamak istiyorum .Ben seviyorum kalori hesabını mesela ideal kiloya gelince kendimizi kontrol bile edebiliriz.Merhabalar
Bu yöntem gerçekten harika.Bu yöntemle temmuzdan beri 4 kilo verdim.kaldı 3 kilo hatta daha fazla verdim ama takibi bırakınca aldım.
Bugün tekrar başladım.
Ben sıkılmamak için şöyle yapcam
1. Gün 1200, 2. Gün 1300, 3. Gün 1400 ve 4. Gün 1500 sonra 5. Gün tekrar 1200,sonra 1300 diye gidecek
Hızlı vermek istemiyorum böyle oyun gibi eğlenceli bir şekilde vermek istiyorum
Bugün 1200 le kapattım yarınki hakkım 1300
İşte böyle hepimize kolay gelsin
Aynen, şöyle ki hep 1200 zorlayabilirHiç böyle düşünmemiştim .Aslında çok mantıklı vucududa şaşırtmış oluyoruz.Bende 6 kilo versem sonra yavaşlamak istiyorum .Ben seviyorum kalori hesabını mesela ideal kiloya gelince kendimizi kontrol bile edebiliriz.