3 günde cok iyi etki etmis sende. Ben de yapmistim bi ara ama o kadar değildi benimki.Bende 3 gündür ıf diyetini uyguluyorum bayanlar 3 günde 64.9 dan 61.7 kiloya indim ve devam edeceğim bakalım ne olacak hedef 55
Allah bağışlasın.Umarım yağdan gidiyordur benim bir tanıdığım önerdi bana kendisi bir ayda 13 kilo kaybetmiş yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 5 aylık ve eski kiloma dönmem için çırpınıyorum 3 gündür açım aç
Yok canım malesef hiç sütüm olmadı çok uğraşmama rağmen bebeğim mamayla besleniyor bende artık bu kiloları vermeliyim diye başladım umarım vazgeçmemAllah bağışlasın.
Sütünü etkilemedi mi bebegin emiyorsa?
Benim gecen seneki halim..Yok canım malesef hiç sütüm olmadı çok uğraşmama rağmen bebeğim mamayla besleniyor bende artık bu kiloları vermeliyim diye başladım umarım vazgeçmem
Ben 55 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim şuan 62 63 arası kilom baya buara takmaya başladım kıyafetler olmayınca bakalım umarım hepimiz veririz boğazı tutunca olur diyorum 3 gündür tutuyorum kendimi 2 haftada ne kadar değişim olacak bakalım ıf diyetini deneyip göreceğim :)Benim gecen seneki halim..
3.5-4 ay zar zor emdi bırakti, mamayla besleniyor+ek gıda. 19.5 aylık. Ben de yavas yavas mamayi biraktiricam. Emmeyince ben de 5 aylikken baslamistim diyete 76 kilo ile. 10 ay kadar sürdü 20 kilo verdim. Yaz girince aldim yine 5-6 kilo, onlari vermeye çalışıyorum + asıl hedefime inmek istiyorum.
Senin cok daha azmis vermen gereken, verirsin inşallah yakin zamanda
İnşallah canim, hepimize bolca sabirBen 55 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim şuan 62 63 arası kilom baya buara takmaya başladım kıyafetler olmayınca bakalım umarım hepimiz veririz boğazı tutunca olur diyorum 3 gündür tutuyorum kendimi 2 haftada ne kadar değişim olacak bakalım ıf diyetini deneyip göreceğim :)
Kaçgün oldu si diyete başlayalı ? Değişme ne kadar oldu ?İnşallah canim, hepimize bolca sabir
Kalori hesabina mi m. Kushanin diyetine miKaçgün oldu si diyete başlayalı ? Değişme ne kadar oldu ?
Kalori hesabına göre ? :)Kalori hesabina mi m. Kushanin diyetine mi
Açıkçası tam anlamiyla başlayıp surduremiyorum, ama su 1 haftadır cok dikkatliyim, özellikle son gunlerde 1000 kaloriyi bile bulmuyordur kkushan diyeti sayesindeKalori hesabına göre ? :)
Çok iyi inşallah devamı gelecekAçıkçası tam anlamiyla başlayıp surduremiyorum, ama su 1 haftadır cok dikkatliyim, özellikle son gunlerde 1000 kaloriyi bile bulmuyordur kkushan diyeti sayesinde
Su anda 55im. Kafama gore diyet yapiyorum, kalori hesaplamadim ama az yemiyorum hesaplasam mi diye dusunmeye basladim.Şimdi kac kilosun?
Ben yaza kadar görürüm diye düşünüyorum, insallah
Ben olabilirimBenimle kalori diyeti yapacak arkadaşlar arıyorum.
72 kiloyum insalllah 54 hedefim var .En azından 3 ayda 60 olmak istiyorum.1000 kaloriyi gecmemeye ve sporla desteklemeye calisicam.Takildim 72 de artık kırılma noktasını geçmek istiyorumBen olabilirim
Bence kilo durumunuza göre dusurun.Ben 1000 kalori gecmiycem bıktım bu kilodan 72 kiloyum .İlk hedefim 60Ben emziriyorum, akdeniz/dusuk karbonhodrat tipi beslenmeye calisiyorum. Yediklerinden bagimsiz olarak sadece kaloriyi esas alarak diyet yapmayi yanlis buluyorum ama dogru/saglikli gidalar yerken kalori hesabi yapabilirim. Baslangic olarak ne alsam acaba 1400kcal nasil sizce?