- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu kalori ve emzirmeyle cok iyi verirsin, sütünü etkilemiyorsa devam et1150 ile kapattım gunu. Bende aksam yemegini baya yedim. Çünkü nerdeyse bayilcaktım bebegi de emzirince insan cok acıkıyor. Sabah tartimi merakla bekliyorum
Sutumu cok etkilemiyor. Çünku kizim ek gida da aliyor zaten yetiyor ona. E hadi insallah vereyim yaaaa. Braz yaglardan kurtulayim da sonra gobegi eritmek lazim. Sezeryan sarkikligim cok fena. Kilo gtse de o muhtemelen kalirSen bu kalori ve emzirmeyle cok iyi verirsin, sütünü etkilemiyorsa devam et
Kac aylık bebeğinSutumu cok etkilemiyor. Çünku kizim ek gida da aliyor zaten yetiyor ona. E hadi insallah vereyim yaaaa. Braz yaglardan kurtulayim da sonra gobegi eritmek lazim. Sezeryan sarkikligim cok fena. Kilo gtse de o muhtemelen kalir
9 aylikKac aylık bebeğin
Allah bağışlasın. Benim de var ama bebeklikten çıkıyor artık, 19 aylık9 aylik
bende de aynı durum oldu canm ama şimdi düzenli şekilde yapmaya cuma yarışan takımlar ile başladm orda devam ediyorum kalori sayımı + spor aBen başlayıp baslayip bırakıyorum, günlük yazarsan yine baslayabilirim. Tek basima sıkılıyorum
Şuan kaç kilosun canm ?Bugunden itibaren en azından yeni yila kadar günlük aldigimiz kalorileri günün sonunda paylaşalım o zaman ve aksam yemeğinden sonra meyve de olsa yenilenler kaçamak olsun. Onu da ayrica belirtelim
Yılbaşına kadar benim 3 kilo vermem lazim, siki tutmaliyim
61.1 e ciktim yine yilbasiylaŞuan kaç kilosun canm ?
Canm yılbaşın da normal zaten bugün herkes + vucut yediklerinden su tutulumu na neden olmustur oda diyete ve bol su icemeye başlaynca bir kaç güne geri atılır zaten merak etme zaten kilon da az bir şey kalmams senin hedefin kaçtı canm ?61.1 e ciktim yine yilbasiyla
Hedefim 49.5 canım. 40lari bi göreyim, 50-55 arasi durucam.Canm yılbaşın da normal zaten bugün herkes + vucut yediklerinden su tutulumu na neden olmustur oda diyete ve bol su icemeye başlaynca bir kaç güne geri atılır zaten merak etme zaten kilon da az bir şey kalmams senin hedefin kaçtı canm ?
Ooooo canm napıcaksn 40ları yaaa 50liler yeter bence 50nin altına düşme okadarıda iyi olmuyorHedefim 49.5 canım. 40lari bi göreyim, 50-55 arasi durucam.
Bugun kalorim cok cok az oldu.
Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil onceOoooo canm napıcaksn 40ları yaaa 50liler yeter bence 50nin altına düşme okadarıda iyi olmuyor
Aynen canm 1.56 isen 50-56 arası iyi bende 1.62 yim banada 57-62 arası iyi oluyor.Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil once
51 kiloydum, aman aman zayıf değildim. 49.5 olayim bi sonra dediğim gibi 50-55 arası kalsam yeter
Evet, sen şuan kaç kilosunAynen canm 1.56 isen 50-56 arası iyi bende 1.62 yim banada 57-62 arası iyi oluyor.
Ben 71 im canm en az 10kilo vermem lazmEvet, sen şuan kaç kilosun
Vericez inşallahBen 71 im canm en az 10kilo vermem lazm
Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil once
51 kiloydum, aman aman zayıf değildim. 49.5 olayim bi sonra dediğim gibi 50-55 arası kalsam yeter
Şimdi kac kilosun?Ben de 1.56yim, 48 kilo olmayi hedefliyorum. Ama nedense inancim zayif... Yuksek kilolarda daha mi kolay veriliyor kilo sanki...