Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Ben başlayıp baslayip bırakıyorum, günlük yazarsan yine baslayabilirim. Tek basima sıkılıyorum ☺️
:KK70::KK70: bende de aynı durum oldu canm ama şimdi düzenli şekilde yapmaya cuma yarışan takımlar ile başladm orda devam ediyorum kalori sayımı + spor a

Bugunden itibaren en azından yeni yila kadar günlük aldigimiz kalorileri günün sonunda paylaşalım o zaman ve aksam yemeğinden sonra meyve de olsa yenilenler kaçamak olsun. Onu da ayrica belirtelim :KK66:
Yılbaşına kadar benim 3 kilo vermem lazim, siki tutmaliyim
Şuan kaç kilosun canm ?

61.1 e ciktim yine yilbasiyla :KK43:
Canm yılbaşın da normal zaten bugün herkes + vucut yediklerinden su tutulumu na neden olmustur oda diyete ve bol su icemeye başlaynca bir kaç güne geri atılır zaten merak etme :KK66: zaten kilon da az bir şey kalmams senin hedefin kaçtı canm ?

Canm yılbaşın da normal zaten bugün herkes + vucut yediklerinden su tutulumu na neden olmustur oda diyete ve bol su icemeye başlaynca bir kaç güne geri atılır zaten merak etme :KK66: zaten kilon da az bir şey kalmams senin hedefin kaçtı canm ?
Hedefim 49.5 canım. 40lari bi göreyim, 50-55 arasi durucam.
Bugun kalorim cok cok az oldu.

Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil once☺️
51 kiloydum, aman aman zayıf değildim. 49.5 olayim bi sonra dediğim gibi 50-55 arası kalsam yeter :KK66:

Ben de 1.56yim, 48 kilo olmayi hedefliyorum. Ama nedense inancim zayif... Yuksek kilolarda daha mi kolay veriliyor kilo sanki...

X