Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Ben şu anda diyetteyim zaten lahana, karnabahar,protein bu diyetleri uyguladim.Guzel sonuç aldım .Bir buçuk ayda 6 kilo verdim .Spor yani 40 dk hergun yürüyüş ve 20 dk egzersiz ile .Ayrıca migren tedavisi gördüğüm için ilaç kullanıyorum .Bu ilaçlara rağmen çok direnç gösterdim .74 kilodan 68 kiloya düştüm.Ama sanki kalori diyeti bana çok olumlu mantıklı geldi .Aslında 15 gün sonra hurma diyeti yapicam 1 hafta çok uzun yapamıyorum diyetleri.Hayatimdan zaten ekmek ,hamur işleri kilo verene kadar çıkarttım.

Ben şu anda 68 kilodayim .Aslında hep birlikte yapsak daha motive oluruz .Mesela her hafta kilomu söyleriz.Benim almam gereken kalori 1900 ama ben bunu 1200 yada 1300 bazen 1100 civarı oluyor.O şekilde program var oraya yazıyorum .Daha kolay oluyor.

Mesela bugün 1325 kalori aldım .Hatta abarttim diyebilirim.Gec kahvaltı yaptım peynir,zeytin,haşlanmış iki tane yumurta,iki dilim salam,3 tane sucuk,bir tatlı kaşığı reçel, domates,salatalık,kepekli parmak galete ,iki dilim beyaz ekmek.Aksamda biraz haşlanmış tavuk göğsü yedim okadar.

Merhaba benim aldigim kalori 1400u geciyor hep.... bebek de emzirdigim icin. Bu sabah 62.1 ciktim. Diyette 7. Gunum. 1 kilo vermişim.

Normalde daha az yiyebilirim ama bebegim icin sutumun azalmasından korkuyorum.

Devam eden arkdslarla burdan devam ederiz.

Ben bugün bir kase mısır gevreği ,küçük kase tavuk göğsü haşlama, tarçınlı Trabzon hurması yedim .Aralarda şekersiz türk kahvesi ve şekersiz Nescafe içiyorum.393 kalori su anda hiç aç değilim.

Boyun kac? Ben 60.5.
Benim de hedef kalorim 1100 ama zor oluyor kışın, en fazla 1300 bile tutsam iyi olacak. Bugunden itibaren ben de yazmaya başlıyorum yediklerimi. Dun yediklerim iyiydi ama aksam yemeğinde iki bardak kola ictim , bugün hemen arti gördüm hem de 800gr kadar

Bunlarin hepsi 1325 kalori mi etti

Kahvaltı
1 dilim havuclu kek (cevizsiz)

Ara
2 ince dilim havuçlu kek (bitmesi lazim)
50gr kadar çiğ köfte
Tursu

Akşam
Mercimek yemegi
Salata
Bir lokma ceviz sucugu

Toplam
1300 kalori civarı

Kahvalti
Çeyrek ekmek icine ince iki dilim kaşar tost
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay.

360 kalori.

Braz fazla kaçırdım :)

Bu arada ben kendi bünyemi çözdüm. 1100 kalori civarında günde 100gram gidiyor. Her sabah ac karna tartılıyorum.

Bu sabah tam 62.0 ciktim. Hedef 58 hadi bakalım devammmm cok kararliyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…