kalori diyetini bilmem ama protein ağırlıklı beslenip, akşam 6 dan sonra hiç birşey yemeyerek son 3 ayda 12 kg verdimMerhaba hala devam eden yokmu kalori diyetine burası aktif olsun hep beraber kilo verelim
Ben varimm gun ggun kalorileri yazsak iyi olurMerhaba hala devam eden yokmu kalori diyetine burası aktif olsun hep beraber kilo verelim
Cok iyi, bi aara yapiyordum onu ama suan zor geliyorkalori diyetini bilmem ama protein ağırlıklı beslenip, akşam 6 dan sonra hiç birşey yemeyerek son 3 ayda 12 kg verdim
Nesfitle mi kahvaltin yapiyosunjz ? Doyurucumu onlarBen bugün bir kase mısır gevreği ,küçük kase tavuk göğsü haşlama, tarçınlı Trabzon hurması yedim .Aralarda şekersiz türk kahvesi ve şekersiz Nescafe içiyorum.393 kalori su anda hiç aç değilim.
Evet bence çok doyurucu bazen içine kuru üzüm koyuyorum .Çok güzel oluyor.Birde tarçın .Nesfitle mi kahvaltin yapiyosunjz ? Doyurucumu onlar
Boyun kac? Ben 60.5.Ben şu anda 68 kilodayim .Aslında hep birlikte yapsak daha motive oluruz .Mesela her hafta kilomu söyleriz.Benim almam gereken kalori 1900 ama ben bunu 1200 yada 1300 bazen 1100 civarı oluyor.O şekilde program var oraya yazıyorum .Daha kolay oluyor.
Bunlarin hepsi 1325 kalori mi ettiMesela bugün 1325 kalori aldım .Hatta abarttim diyebilirim.Gec kahvaltı yaptım peynir,zeytin,haşlanmış iki tane yumurta,iki dilim salam,3 tane sucuk,bir tatlı kaşığı reçel, domates,salatalık,kepekli parmak galete ,iki dilim beyaz ekmek.Aksamda biraz haşlanmış tavuk göğsü yedim okadar.
Bence deBuraya devam edersek hep beraber yaza kadar güzel kilo veririz bence .