- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
En yakın zaman da da tekrar zumbaya başlamayı planlıyorumBugün ufaktan başladm ama regle olduğum için tatlı ve karbonhidrat isteğim çoktu ondan pek sağlıklı beslenemedim ama műmkűn olduğunca frenlemeye çalışıp 1200 kaloride kaldminslh cumartesi pazarıda bu şekil de atlatmaya çalışcm ve pztsi daha sağlıklı seçimlerle ve 1000 kalofiye düşürücem
Kactan indin ? Ve ne kadar zamanda?Kızlar kalori hesabı yaparak 60 kilo verdim. Doğru yoldasınız.
Kactan indin ? 125 kilodan 65 kiloya indim. Hedefim 55. 1 yıllık süreçte verdim tü kilolarımı.
Vucut kendini arada dinlendiriyormuş canm sen bir süre sonra tekrar vermeye başlıyormuş senin hedefin kaç?Merhaba kızlar bende kalori sayımı yapıyorum ortalama temmuz agustostan beri.
66 dan 58.4 e düştüm ama kilo vermem bayadır durdu. Arada kaçamak yaptım yedim 3 5 gün vucudum şoklansın diye ama bi işe yaramadı. Önerileriniz var mı bana?
Vucut kendini arada dinlendiriyormuş canm sen bir süre sonra tekrar vermeye başlıyormuş senin hedefin kaç?
Yaaa cnim benimmm cok tsttlisin davetinnicin tesekkurler bu konuyuntakibe aliyorum aliyorum hemen
Canm kızlar genelde kullanıyordu ama ben kullanmıyorum canm çoğu yediğim sabit şeyler peynir,yumurta,sűt,tambuğday ekmegi,meyveler filan ezbere kalorisini ezbere bildiğim şeyler genelde de fix bunlardan yiyorum zaten akşam yemeğimde kalorisini bilmediğim birşey yersem ozaman internetten bakıyorum canm bur de ajanda tutuyorum günlük ona yazıyorum 1000-1200 arası kalori de günü kapatyrum ama özellikle 1000kaloride kapatmaya çalışıyorum çok daha düşük kapattgmda olabiliyor ekstradan da sporla 300 -600 arası kalori harcıyorumHayrli aksamlar kizlar ve cnmblonde ambition kalori sayarken mobil uygulama kullaniyot musunuz hangisini kullaniyorsunuz acaba en dogru hangisi bilginiz var mi
cok guzel cnm masallah sana ben emzriyrm ya 1600 1700 kalori tuketeyim.diyorum her ay 100kalori azaltirim zaten 6 7 aya kadar da bebegm.iyice buyumus olur 1000 kaloriye fixlemeye calisirim diye dusunuyorum ajanda bende cok kez basladim ama hep.unuttum yazmayiCanm kızlar genelde kullanıyordu ama ben kullanmıyorum canm çoğu yediğim sabit şeyler peynir,yumurta,sűt,tambuğday ekmegi,meyveler filan ezbere kalorisini ezbere bildiğim şeyler genelde de fix bunlardan yiyorum zaten akşam yemeğimde kalorisini bilmediğim birşey yersem ozaman internetten bakıyorum canm bur de ajanda tutuyorum günlük ona yazıyorum 1000-1200 arası kalori de günü kapatyrum ama özellikle 1000kaloride kapatmaya çalışıyorum çok daha düşük kapattgmda olabiliyor ekstradan da sporla 300 -600 arası kalori harcıyorum
Bişey değil canm zaten sana 1000 kalori olmaz canm emziklisin 1700 iyi gerçekten zaten kalori kilo boy yaş hareketlilik hesabına göre vucudun yaktg kalori hesaplanyor canm ondan benim az kalori almam gerekiyor bide kendini takip ettikce zaten nekadar neyapman gerektigini anliyorsun ben şimdi ajandaya yazıyorum ki kilo veremediğim hafta az verdiğim ve çokiyi verdiğim haftaları kıyaslıycam böylece bana ne iyi geliyorne kötü bilip ona göre ilerliyebilicemOp
cok guzel cnm masallah sana ben emzriyrm ya 1600 1700 kalori tuketeyim.diyorum her ay 100kalori azaltirim zaten 6 7 aya kadar da bebegm.iyice buyumus olur 1000 kaloriye fixlemeye calisirim diye dusunuyorum ajanda bende cok kez basladim ama hep.unuttum yazmayiprogramlaro arastirayim buradan oneri gelirse onu da dikkate alirim insallah cnm cok sagol
Ben başlayıp baslayip bırakıyorum, günlük yazarsan yine baslayabilirim. Tek basima sıkılıyorumKızlaaarrrr sayfada artk kalori sayımına devam eden kimse yok mu ???????
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumBende sayıyorum bende..ama spor yapamıyorum..ayda 5 kilo vermek için sporsuz kaç kalori alayım..şimdilik 1200 alıyorum,.teşekkürler..