Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
En yakın zaman da da tekrar zumbaya başlamayı planlıyorum

Tabi yediklerine içtiklerime dikkat ettim. Etiket okuma alışkanlığı edindim. Spor yaptım. Yağlı tuzlu şekerli ne varsa hayatımdan çıkardım. Şu an anladım ki geçen zamanı çok boş yaşamışım. Şu an kaliteli hayati yaşıyorum. Inşallah isteyen herkes verir. Azim sabir irade...

Merhaba kızlar bende kalori sayımı yapıyorum ortalama temmuz agustostan beri.

66 dan 58.4 e düştüm ama kilo vermem bayadır durdu. Arada kaçamak yaptım yedim 3 5 gün vucudum şoklansın diye ama bi işe yaramadı. Önerileriniz var mı bana?

Vucut kendini arada dinlendiriyormuş canm sen bir süre sonra tekrar vermeye başlıyormuş senin hedefin kaç?

Hayrli aksamlar kizlar ve cnm blonde ambition kalori sayarken mobil uygulama kullaniyot musunuz hangisini kullaniyorsunuz acaba en dogru hangisi bilginiz var mi
Canm kızlar genelde kullanıyordu ama ben kullanmıyorum canm çoğu yediğim sabit şeyler peynir,yumurta,sűt,tambuğday ekmegi,meyveler filan ezbere kalorisini ezbere bildiğim şeyler genelde de fix bunlardan yiyorum zaten akşam yemeğimde kalorisini bilmediğim birşey yersem ozaman internetten bakıyorum canm bur de ajanda tutuyorum günlük ona yazıyorum 1000-1200 arası kalori de günü kapatyrum ama özellikle 1000kaloride kapatmaya çalışıyorum çok daha düşük kapattgmda olabiliyor ekstradan da sporla 300 -600 arası kalori harcıyorum

Op
cok guzel cnm masallah sana ben emzriyrm ya 1600 1700 kalori tuketeyim.diyorum her ay 100kalori azaltirim zaten 6 7 aya kadar da bebegm.iyice buyumus olur 1000 kaloriye fixlemeye calisirim diye dusunuyorum ajanda bende cok kez basladim ama hep.unuttum yazmayi programlaro arastirayim buradan oneri gelirse onu da dikkate alirim insallah cnm cok sagol

Bişey değil canm zaten sana 1000 kalori olmaz canm emziklisin 1700 iyi gerçekten zaten kalori kilo boy yaş hareketlilik hesabına göre vucudun yaktg kalori hesaplanyor canm ondan benim az kalori almam gerekiyor bide kendini takip ettikce zaten nekadar neyapman gerektigini anliyorsun ben şimdi ajandaya yazıyorum ki kilo veremediğim hafta az verdiğim ve çokiyi verdiğim haftaları kıyaslıycam böylece bana ne iyi geliyorne kötü bilip ona göre ilerliyebilicem

Bugunden itibaren en azından yeni yila kadar günlük aldigimiz kalorileri günün sonunda paylaşalım o zaman ve aksam yemeğinden sonra meyve de olsa yenilenler kaçamak olsun. Onu da ayrica belirtelim
Yılbaşına kadar benim 3 kilo vermem lazim, siki tutmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…