- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Canm kusura bakma cok yogundum dun hic giremedim oyuzden ama artk mutlaka her gun giricem sık sık yazicam ben de birlikte yapalm ben spor yapiyorum haftanin en az 5 gunu spor yapiyorm kosu bandi,kondisyon bisikleti ve plates cemberi genelde yapiyorum evde aletlerim car ondan ger gun mutlaka bos vir vaktimi sporla geciriyorum canm bide ben kalori sayimi yaparken 1200 kaloride kalmaya calisiyordumburada kimse yok mu?
2500 cok degil mi mesala benim vucut analizi ile baktirdigimda vucudum 1560 calori yakiyor diye cikmisti 1500un ustunde kalori alinca zaten direk kilo aliyorum ondan en fazla 1200lere cikip ustunu de spor yapiyorum anca hatta basarabilsem 1000lerde gunu kapatmam iyi olacak ama su beyin gucu olayina inaniyorum ama nasl yapicaz onu acaba ????1 hafta oldu. Spor yapmıyorum ama bol bol yürümeye çalılıyorum. Bir kitap okumuştum onu uyguluyorum. 2500 kalori almam lazımmış. Ben de ona uymaya çalışıyorum ama 2500 kalori alamıyorum. Çünkü hemen doyuyorum. Bu kilo verme olayı da zihinle ilgili. Sen kaç kilosun hedefin ne?
Çantamda Diyeti okumuştum. Orada bahsedilen şey de herkesin metobilizmasının farklı olduğu. Ben 1200 kalorilik diyetlerde yaptım ama ardından hep geri aldım. Ama bu şekilde gidersem her ay kilomun %10 unu verebilirim.Okudugun kitabin adi ne canim ? Mesela isime yariyacak zihnimi etkilemek icin neler yapmaliyim acaba ???
Kendini çok kasma bence. Çünkü bu programı tüm hayatına yedirmelisin. Ama sadece kilo vermek değil aynı zamanda sağlıklı olmak. Zaten bir yerden sonra alışıyorsun ve neyi yiyip neyi yememen gerektiğini biliyorsun. Hem spor da yapıyorsun. Ben maalesef yapamıyorum.Okudugun kitabin adi ne canim ? Mesela isime yariyacak zihnimi etkilemek icin neler yapmaliyim acaba ???
Baya az yiyorsun canmBugün sabah çeyrek simit ve 2 dilim peynir yedim ve işe geldim. Artık işe gelirken ara öğün için fındık ceviz filan da alıyorum.
Çeyrek simit:68 kcal
2 Dilim peynir:185
Toplam:253 kcal
Dün akşam ise 4 kaşık barbunya ve 3 kaşık makarna yedim. Bir dilimin 1\3 kadar da ekmek yedim.
Barbunya:154 kcal
Makarna:110 kcal
Ekmek:51 kcal
Toplam:215 kcal
Paylaş tabii ki canım. Bekliyorum menülerini Bir şey sormak istiyorum. Sen sporu sabah mı yapıyorsun? Ben sabah 7.30 da kalkıyorum ama bir türlü spor yapamıyorum.Baya az yiyorsun canmharika gidiyorsun valla super ben de bugun itibari ile menulerimi paylasicam
Yok ca tam tersine ben gec kalkiyorum ve aksam ustune dogru cok enerjik oluyorum ozaman yapiyordum bu yil genelde hep oyle yapmistm ama simdi bu daha erken saatler cektim artk tam oglen saat 12- 13:00 civarinda yapiyorum canmPaylaş tabii ki canım. Bekliyorum menülerini Bir şey sormak istiyorum. Sen sporu sabah mı yapıyorsun? Ben sabah 7.30 da kalkıyorum ama bir türlü spor yapamıyorum.
Eğer aç kalmadıysan çok güzel bir kahvaltı olmuş tatlım. Afiyet olsun.Kahvalti:
1.5 haslanmis yumurta=105calori
4 zeytin=20calori
Çay=0cal
Toplam=125calori