Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
burada kimse yok mu?
Canm kusura bakma cok yogundum dun hic giremedim oyuzden ama artk mutlaka her gun giricem sık sık yazicam ben de birlikte yapalm ben spor yapiyorum haftanin en az 5 gunu spor yapiyorm kosu bandi,kondisyon bisikleti ve plates cemberi genelde yapiyorum evde aletlerim car ondan ger gun mutlaka bos vir vaktimi sporla geciriyorum canm bide ben kalori sayimi yaparken 1200 kaloride kalmaya calisiyordum

2500 cok degil mi mesala benim vucut analizi ile baktirdigimda vucudum 1560 calori yakiyor diye cikmisti 1500un ustunde kalori alinca zaten direk kilo aliyorum ondan en fazla 1200lere cikip ustunu de spor yapiyorum anca hatta basarabilsem 1000lerde gunu kapatmam iyi olacak ama su beyin gucu olayina inaniyorum ama nasl yapicaz onu acaba ????

Okudugun kitabin adi ne canim ? Mesela isime yariyacak zihnimi etkilemek icin neler yapmaliyim acaba ???

Okudugun kitabin adi ne canim ? Mesela isime yariyacak zihnimi etkilemek icin neler yapmaliyim acaba ???
Çantamda Diyeti okumuştum. Orada bahsedilen şey de herkesin metobilizmasının farklı olduğu. Ben 1200 kalorilik diyetlerde yaptım ama ardından hep geri aldım. Ama bu şekilde gidersem her ay kilomun %10 unu verebilirim.

Kendini çok kasma bence. Çünkü bu programı tüm hayatına yedirmelisin. Ama sadece kilo vermek değil aynı zamanda sağlıklı olmak. Zaten bir yerden sonra alışıyorsun ve neyi yiyip neyi yememen gerektiğini biliyorsun. Hem spor da yapıyorsun. Ben maalesef yapamıyorum.

Bugün sabah çeyrek simit ve 2 dilim peynir yedim ve işe geldim. Artık işe gelirken ara öğün için fındık ceviz filan da alıyorum.
Çeyrek simit:68 kcal
2 Dilim peynir:185
Toplam:253 kcal
Dün akşam ise 4 kaşık barbunya ve 3 kaşık makarna yedim. Bir dilimin 1\3 kadar da ekmek yedim.
Barbunya:154 kcal
Makarna:110 kcal
Ekmek:51 kcal
Toplam:215 kcal

Baya az yiyorsun canm harika gidiyorsun valla super ben de bugun itibari ile menulerimi paylasicam

Paylaş tabii ki canım. Bekliyorum menülerini Bir şey sormak istiyorum. Sen sporu sabah mı yapıyorsun? Ben sabah 7.30 da kalkıyorum ama bir türlü spor yapamıyorum.
Yok ca tam tersine ben gec kalkiyorum ve aksam ustune dogru cok enerjik oluyorum ozaman yapiyordum bu yil genelde hep oyle yapmistm ama simdi bu daha erken saatler cektim artk tam oglen saat 12- 13:00 civarinda yapiyorum canm ama sen calisiyorsun is saatine gore ayarliyabilirsin aksam da olur sabah da nasl yapabilirsen

Öğlen yemeği 3 kaşık pilav 1 tane köfte 5 kaşık taze fasulye 1 kaşık yoğurt 3 kaşık patates oturtma
Pilav:75 kcal
Köfte:50 kcal
Taze fasulye:66 kcal
Yoğurt:27 kcal
Patates:128 kcal
Toplam:346 kcal

Ara: light sut ile yapilmis bir kupa kahve= 110kcal ,bir kare bitter cikolata=25kcal
Araogun toplam=135kcal

Oglen:2dilim ekmek,1dilim peynir,2zeytin
2dilim ekmek=140
Peynir=70
2zeytin=10
Oglen toplam=220kcal

Ara:1adet muz= 100cal bir ceviz 20kcal

Aksam: mangal yaptk
3mini kanat,bir parca pirzola=350kcal
Salata=150 kcal
Bir buyuk bardak meyve suyu: 150 kcal
Oglen Toplam= 650 kcal

Dün
Kahvalti=125 kcal +
Ara=135 +
Oglen=220
Ara=120
Aksam=650
Toplam=1250 kcal

Dun toplam 1250 kcal ile gunu kapattm ve dun annem de oldugun icin malesef spor yapamadm ama bugun spor yapicam

Kahvalti: sutlu misir gevregi=200kcal

Oglen:1 yumurtali menemen 130kcal +Yoğurt(100grm)70kcal = 200kcal

Ara: bir kupa sutlu kahve=140kcal
Bir cikolata=160kcal Ara toplam=300cal

Aksam: 100grm tambugday makarnasi domatesli=400kcal ,2 adetkofte=140kcal,bir bardak ayran=60kcal aksam toplam600cal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…