Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

Bugün baya açtım ben, bir türlü doyamadım Sen iyi kapatmışsın

bugün yayla çorbası ve patates yemeği yaptım öğlen ve akşam onu yicem.
yayla çorbası 115
patates yemeği 288 gösteriyo kalori değerini
öğlen ve akşam 806 kalori olcak
inş. fazla yemem
YAŞASIN YEMEK YEMEK

ayyyy 5.2 kilo mu gittii bravoooooooooooo

Evet, çok sevinçliyim
Ama Mayıs ayının sonuna kadar artık tartılmayacağım çünkü tartılır tartılmaz "Acaba yarın kaç kilo olacağım?" diyerek geçiriyorum tüm günü

Afiyet olsun

arkadaşlar kalori hesabı yapabileceğimiz bi site önerebilir misiniz?

Diyetkolik sitesinden bakıyorum ama bir sürü site var, Google'da "kalori" anahtar sözcüğüyle arattığında bir sürü site çıkıyor. İngilizce biliyorsan MyFitnessPal ve CalorieCount siteleri de gayet iyi.

[1] Medine Hurması 10 GRAM 25

[2] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16

[3] aknaz az yağlı peynir 0.2 100 gr 26

[4] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 83

[5] Gözleme 1.5 ADET 567

[6] yumurta 1 adet 80

[7] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115

Toplam : 912 kal.
SABAH KAHVALTI VE ÖĞLE YEMEĞİM ÇOK YEDİM YAAAAAAAAAAA.
AKŞAMA AZ YEMEM LAZIM.

Diyetkolik sitesinden bakıyorum ama bir sürü site var, Google'da "kalori" anahtar sözcüğüyle arattığında bir sürü site çıkıyor. İngilizce biliyorsan MyFitnessPal ve CalorieCount siteleri de gayet iyi.

teşekkürler cevabınız için. evet ingilizcem var hatta almanca siteleri de takip ediyorum ama yeme alışkanlıklarımız ve tükettiğimiz besin çeşitleri farklı olduğundan özellikle Türk sitesi olsun istedim. Türkçe olarak bir kaç siteyi de inceledim ancak belki birbirine oranla daha kullanışlı olanı vardır diye sordum

Merhabalar, ben de kalori sayımı yapıyorum. Kalorisepetini kullanıyorum. En güzeli ve açıklayıcılı olan o geldi. Arada buraya bakıyordum ama çok aktif değil motivasyon düşer diye umursamamıştım. Benim hedefler 2 vadeli. Öncelik 1 Haziran a kadar 51 olmak. Sonrasında Ramazan Bayramına kadar 48 olmak. Bu arada sayıma başladığımda 55.2 ydi kilom.Kalori sınırımı hedefime göre 1083 verdi. Ben 1000 i geçmemeye özen gösteriyorum.

bu mısır-pirinç patlağı dediğiniz bildiğimiz patlamış mısırlardan 1 tanecik mi oluyor?:44:

merhaba:)

ne kadar sürede kaç kilo verdiniz peki başladığınızdan beri?

merhaba:)

ne kadar sürede kaç kilo verdiniz peki başladığınızdan beri?

Canım yeni başladım zaten bugün 9. günüm 56 kilo ile başladım. Yarın tartılacağım ama kaçamaklarım malesef ki oldu ve hareketsiz kaldım. Aslında evde yapılabilecek sporlar da arıyorum. Zumbayı araştırıyorum ya da jillian.

bir şey soracağım ya.1 porsiyon çorba kaç kepçeden oluşmakta.1 kase ama.kase var 1 kepçelik kase var 3 kepçelik.

jillian gerçekten işe yarıyo.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…