Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

Evdeyken benim listelerim de sizinkilere benziyordu :) ne zamandir yapiyorsunuz diyet :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzeel. Zaten iki haftayi gecince olay bitmistir insallah :) kac kilo verdiniz

Tebrik ederim allah devamini getirsin darisi basima :)

18. GÜN

09.00
2 mısır-pirinç patlağı - 50
10 gr tuzsuz fıstık - 53
30 gr sarı leblebi - 80
1/5 tadımca - 32

12.00
şekersiz nescafe (az yağlı ve şekersiz) - 41
3 yulaflı-kepekli bisküvi - 77
labne peyniri - 37

15.00
4 mısır-pirinç patlağı - 100
1 fincan Türk kahvesi - 0

17.00
1 meyveli soda - 5
50 gr ızgara sucuk - 188
33 gr kepekli-light ekmek - 60

20.00
10 adet yaprak sarma (miniktiler) - 400
4 çorba kaşığı yoğurt - 106
15 gr sucuk - 57
yarım dilim çavdar ekmeği - 60 (kalın bir dilimdi)
1 şekersiz filtre kahve - 0
3 parça bitter çikolata - 100 (madlen çikolatalardan)

----------------------------------------
1446 kalori

Bu akşam ciddi bir sınav verdim. Binbir çeşit zararlı ve bol kalorili yiyeceğin olduğu masadan minik sarmalardan yiyerek, bol bol yoğurt kaşıklayarak kalkmayı başardım Kahvenin yanında minik, tadımlık çikolatalar ikram edildi, bitter olanlarından yedim, listede kalorilerini fazla yazdım ama aslında o kadar değiller :) Kendimi bir kez daha tebrik ediyorum O 36-38 beden elbiseler giyilecek

Son düzenleme:

maşallah ya azmine hayranım.

doğru söylüyosun ama kendimi kötü hissediyorum.hafta sonu çooook yedim hesaplamaktan korktum 2000 i geçmişimdir.lahmacun tatlı oooooo daha neler neler.bugün telafi ederiz artık.
avantajım mesela diyet yaptım kilo verdim diyelim hani 1 2gün bozunca 100 gramda olsa alırsın ya ben almıyorum emzirdiğim için kaldığım yerden devam ediyorum.

ya bu mısır patlağı çatlağı ne oluyo doyurucu bir şey mi.öğrencisin dimi ne okuyon

ARA ÖĞÜN
[1] Karpuz 1 DİLİM 132

[2] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32

[3] Elma 2 ADET 120

AKŞAM

[4] sütaş light ayran (250ml) 1 adet 68

[5] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90

[6] Lahmacun 1 ADET 250

ÖĞLE
[7] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90

[8] sütaş light ayran (250ml) 1 adet 68

[9] Lahmacun 1 ADET 250

SABAH
[10] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32

[11] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88

[12] aknaz az yağlı peynir 0.3 100 gr 39

[13] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Toplam : 1369 kal.
BUGÜN BUNLARI YEMEYİ PLANLIYORUM İNŞALLAH ÖYLE OLUR.

ya bu mısır patlağı çatlağı ne oluyo doyurucu bir şey mi.öğrencisin dimi ne okuyon

Şimdi telefondan fotografini ekleyemiyorum ama bir iki sayfa geride fotografini eklemistim, Eti'nin diyet atistirmaligi :) Arkadaslarim tadini saman gibi buluyor ama ben çok seviyorum, çerez niyetine yiyorum :) Ne okudugumu özelden yaziyorum simdi :)

Çok sanslisin, keşke ben de bu kadar sansli olsam :)

Ben de Aknaz peynir yiyorum :) Diğer peynirlere kiyasla kalorisi düşük, tadi da hoş bence :)

Son düzenleme:
Arkadaslar googleplaydeki fatsecret uygulamasinda kilonuzun ve boyunuzun kac oldugunu yaziyorsunuz gunluk almaniz gereken kalori cikiyor ve yediklerinizi yazip aldiginiz kaloriyi goruyorsunuz. Ha bir de yaptiginiz egzersizi yazip kac kalori kaybettiginizi de. İndirin derim :)

ben onu pek beğenmedim.

Neden ki? Basit ve kullanisli geldi bana. Her zaman kullanmiyorum ama aklima geldikce kullaniyorum. Onerdigin baska app varsa onu kullanayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…