Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normali 1 kase=2 kepçe diye biliyorum.
kızlar, 1 ayda 2 kilo verdim. Kalori hesabıyla. Herşeyden yedim ama cok dikkat ederek.
haftada 3 gün spor da yapıyorum,
her sabah aç karına yeşil çay içiyorum. Şişkinliğim gitmeye başladı gibi hissediyorum.
Hülya benim de kızım var 2,5 yaşında. O sebeple yapacağım spor eğlenceli olmalı ki yanımda dolansın oynasın:) Zumbayı kızım uyanıkken yapabilirim sanırım yani inşAllah :) Jillian cidden işe yarıyor. Ona da okul kapanınca başlayabilirim.
Merhabalar, ben de kalori sayımı yapıyorum. Kalorisepetini kullanıyorum. En güzeli ve açıklayıcılı olan o geldi. Arada buraya bakıyordum ama çok aktif değil motivasyon düşer diye umursamamıştım. Benim hedefler 2 vadeli. Öncelik 1 Haziran a kadar 51 olmak. Sonrasında Ramazan Bayramına kadar 48 olmak. Bu arada sayıma başladığımda 55.2 ydi kilom.Kalori sınırımı hedefime göre 1083 verdi. Ben 1000 i geçmemeye özen gösteriyorum.
teşekkürler cevabınız için. evet ingilizcem var hatta almanca siteleri de takip ediyorum ama yeme alışkanlıklarımız ve tükettiğimiz besin çeşitleri farklı olduğundan özellikle Türk sitesi olsun istedim. Türkçe olarak bir kaç siteyi de inceledim ancak belki birbirine oranla daha kullanışlı olanı vardır diye sordum
jillian gerçekten işe yarıyo.tavsiye ederim
benimde 4.5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.şuan doğum iznindeyim.
hıı evet biliyorum bu ürünü, teşekkür ederim
Arkadaşlarım tadının kağıt gibi olduğunu iddia ediyor ama ben çok seviyorum
benimde 4.5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.şuan doğum iznindeyim.
Kızlar aranızda Nutella, kahvaltılık çikolata seven var mı??? :)
Ben aslında hayatımda 1 bilemediniz 2 defa yemişimdir, hiç alakam yok ama nedense durup dururken aklıma geldi, hani 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, canım çekmez
Dukan tariflerinde şöyle bir tarife denk geldim:
- 2 tatlı kaşığı light labne peynir
- 2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
- 4 tatlı kaşığı splenda- tatlandırıcı
- 2 tatlı kaşığı kakao
- 1 tatlı kaşığı süt tozu
Tadı gerçekten çok hoş, kalorisi de oldukça düşük. Canınız çikolata çektiğinde biraz yiyebilirsiniz, tavsiye ederim
ben çok severim ama yemeyeceğim hazır gaza gelmişken ama kara günler için not ettim canım saol :)