Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
İşin büyük bir kısmını kendi başına halletmişsin zaten :)
Hayatından bunları çıkardıysan er ya da geç sonucunu alacaksın.
Acele etmek bir sürü yanlış yaptırıyor insana.
Bugüne kadar ben de acele ettim ama bir arpa boyu yol gidemedim.
Az gitsin ama tam gitsin, geri gelmemek üzere :)

bende 2 l su mutlaka içiyorum dahasını istiyorum...
Şimdi bende şöyle bir sorun var tansiyonum düşük sabah kalkar kalkmaz limonlu su içersem Allah korusun ...
Şu 4. maddeyi biraz açar mısın merak ettim.

Son düzenleme:
Banucum Ben çok kilo verdirse bile ekstra şeyleri yapamıyorum. Her şeyi midem kabul etmiyor zaten, zorladığımda da diyetten soğuyorum. Ben hayat kalitemi düşürmeden diyet yapmak istiyorum onun için 1-2 kupa yeşil çay ve 1-2 saat spordan başka bir şeye pek yanaşmıyorum.
Umarım size faydası dokunur canım

Son düzenleme:

doğadanın 5i bir yerde çayı çıkmış
ben ondan içiyorum sadece bol su içmeye çalışıyorum
sirkeli su kokmaz mı ağızda canım zayıflıcam diye eşimi soğutmayayım kendimden

amin canım inşallah
haklısın ben zaten hep böyle hızlı başlar çabuk yorulurum

Hımm tamam canım anladım tabi zorlamamak lazım eee zaten bu yüzden kalori sayımını seçtik Tabiki herkes kendi vücudunun vereceği tepkiyi az çok bilir.Her ne kadar kilo vermeyi çooook istesek de sağlığımızdan asla daha önemli değil.

Ben de bir deniim diyorum öyle hafif zararsız şeyler mesela sabah aç karnına bir bardak ılık su gibi....Kulağıma geldi böyle birşey ama ufak tefek bende dedim bir bilen yapan varsa işin aslını öğreniim...

ii akşamlar canlarımmmmmm menümm gelsinnnnnnn

Sabah:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
Süt 0.1 LİTRE 68
Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5

Ara:
2 bisküvi 100

öğle:
SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 265

Akşam:
Sulu Köfte 0.5 PORSİYON 128
kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
zeytinyağlı bamya 0.5 1 porsiyon 69.5

Toplam: 984

1 saat orta tempoda yürüyüş ve 500 kez basen duvara vurma

Şimdi bende şöyle bir sorun var tansiyonum düşük sabah kalkar kalkmaz limonlu su içersem Allah korusun ...

tatlım bende bugün senin karışımdan yaptım bugün başladım günde 3 kez içiorum yemeklerden önce sonrada karanfilli yeşil çay içiorum ayriyetten 2lt su içiorum günde

aktardan almıştım canım normalde toz ama bitki çayı yazıyor demlenip te içilebiliyor ama salep gibi kıvamlı oluyor.. ve tadı iğrenç oluoyr yani anlıycağın demlenip içilemiyor. sonra kutuyu birdaha okudum yoğurtla karıştırılıpta yenilebliyormuş. ve işkence çekmiyosun 1-2 kaşıkta bitiiyor. pardon ama ben ne zamn kabız olsam bnu yiyorum ve ogün wv gidiyorum. çok iyi geliyor yani. aktarda bulabilrsin. ben artık kabız olmak istemiyorum o yzden heerhün düzenli bir kase yiyeceğim :)

canım eğer öyle düşünüyorsan sabah içersin kocan işe gittikten sonraa

tatlım bende bugün senin karışımdan yaptım bugün başladım günde 3 kez içiorum yemeklerden önce sonrada karanfilli yeşil çay içiorum ayriyetten 2lt su içiorum günde

Cnım öncelikle menünü gerçekten çok beğendim ideal tebrikler...Hafif ve çok faydalı besinler tüketmişsin
İçeceğe gelince umarım sende faydasını görürsün canım içerken bardağına 1 çay kaşığı kadar zencefil katıyosun demi (ay merak ettim sorasım geldi)

aanammm yoktu valla olsaydı atardım zencefil olucağını bilmiodummm

Ayyy sorma walla diyetten dolayı aynı sorun bende de war şimdi hoşuma gitti en kısa zamanda alcam ayy teşekkürlerrrr...

Ayyy sorma walla diyetten dolayı aynı sorun bende de war şimdi hoşuma gitti en kısa zamanda alcam ayy teşekkürlerrrr...

şeklinide anlatayımda yanlış alma canım.. bi kutunun üstünde form karışık bitki çayı yazıyor ve içinde küçük kavonozda toz var tamam mı canım.. yanlş bişey alma.. bende bu sorun çok oluyor diyetten olsa gerek

allahtan benim öle derdim yok tatlım tabi eşine karşı olmaz herhaldee benim nişanlım askerde o gelene kadar incecik olurum inş arada bende sabahları içiorum sirkeli su

qiz3mm cim bir küçük kase yoğurda 2 tatlı kaşığı yeter mı ne kadar olacaktı tam olarak:26:

kızlar siz nerelisiniz ben çorumluyum ama yurtdışında yaşıorum bakarsınız yakın bi yer çıkar hee oturduğunuz şehir yada aynı şehirdenizdir merak ettim aklıma geldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…